|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
...
|
![]() Czas na zmiany :)
Cześć!
Chciałabym zmienić swój wygląd. Zarówno kolor, jak i cięcie włosów. Od roku zapuszczałam włosy i chcę je jakoś fajnie obciąć. Co do koloru – w swoim życiu miałam już rude, ciemne i blond. Aktualnie mam na głowie miodowy blond, jednak znudził mi się. 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? Opalam się na typowego raczka, później opalenizny prawie nie widać. 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? Mam oczy koloru szaro-niebieskiego. Obwódki są nieco ciemniejsze, szare. Brwi i rzęsy raczej dość jasne. 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? Niewiele piegów, mało widoczne, chyba złotawe. 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? Mam bardzo jasną skórę, prawie każdy podkład/puder jest za ciemny. Jest trochę różowawa, często się rumienię, chyba na różowo. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? Tak zwany mysi blond, w lecie robiły się jaśniejsze, w słońcu rudawe. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? Różowe 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Nie lubię bieli, źle wyglądam w beżach, jasnych różach, żółci. Ponoć dobrze wyglądam w mocnych kolorach – zielonym, niebieskim, różowym. Jaki jest mój typ urody? Jaki kolor i fryzurę proponujecie? ![]() Dodaję zdjęcia – aktualne, naturalne i farbowane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czas na zmiany :)
wg mnie jeśli chodzi o kolor włosow to najładniej było ci w tych na zdjęciu 2 i 4. włosy mozna lekko podcieniować to bedą się ladnie unosiły i układały np tak jak masz na pierwszym zdjęciu tylko żeby te z góry nie sięgały ramion tylko były krótsze. ale to jest tylko moje zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lepsze na pewno ciemniejsze! Może tym razem czekoladowy brąz i grzywka na bok? Taka mi się podoba: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...-J8lA69Lz_8z6A
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
|
Podoba mi się ta fryzurka!
![]() Od jakiegoś czasu mam ochotę na ciemniejsze włosy, ale większość znajomych mówi mi, żebym została przy blondzie. Chyba czas na zmiany. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...
|
Jeśli nie blond to jaki kolor - tak mniej więcej? Powinnam szukać ciepłego czy chłodnego odcienia?
I cięcie - jak je obciąć, żeby się nie wykręcały? Moje zupełnie mnie nie słuchają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak - ciemniejsze, lekko podciąć, wycieniować i grzywka na bok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.