|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doradzcie, co w sobie zmienic zeby wygladac lepiej..
Chodzi mi tu o wszystko...makijaz, wage, fryzure!
Powklejam pare zdjec aktualnych! Na wiekszosci z nich nei mam makijazu! Czuje sie bardzo zmeczona moim wygladem i chcialabym sie poczuc 'ladniej' Najbardziej to by mi sie przydala operacja zmniejszenia nosa ale to moze kiedys! haha.. Mysle nad grzywka i zeby moj kolor troszke moze rozjasnic i moze grzywka.. Zgubic w 6-7kg, DORADZCIE xx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doradzcie, co w sobie zmienic zeby wygladac lepiej..
Hej ja bym widziala Cię w delikatnej grzyweczce na bok i mahoniowych wlosach
![]() a diete to Dukana polecam ale chyba nie jest Tobie potrzebne zrzucenie kg ![]() buziaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
przede wszystkim jestes piekna. mysle ze pasowalaby ci prosta ale wycieniowana grzywka do brwi i pasemka cieniutkie w kolorze miodowym..aaa i dieta to chyba naprawde nie koniecznie jezeli ci zle ze soba to po prostu ruszaj sie wiecej a sylwetka sie ladniej uksztaltuje.buska
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tylko nie operuj nosa! Też bym chciała sobie "przerobić" nosek, ale różnie to po takich operacjach bywa, zakażenia, itp... jestem zbyt ostrożna :P
Bardzo ładnie wyglądasz, nie masz co zmieniać. Jeśli już, to tak.. na 3 i 5 zdjęciu wygląda jakbyś miała na twarzy bronzer, albo coś takiego, może światło źle pada? W każdym razie ładniej Ci z jasną cerą tak jak na reszcie zdjęć. Może podkreślisz brwi na troszkę grubsze? To bardzo zmienia rysy twarzy. A co do fryzurki, to bym trochę rozjaśniła, o 1 ton może 2. Poza tym wszystko jest super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się,że lepiej wyglądasz z jasną cerą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam, przeglądam Twoje zdjęcia i wyszukuje co byś mogła zmienic. I co? Nic nie znalazłam, jak dla mnie wyglądasz super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ślicznie wyglądasz, operacja nosa nie jest Ci potrzebna-uwierz.
![]() co do wagi... wiosna juz prawie, prawie w pełni... polecam rower, basen itp...w żadnym wypadku diety, juz na pewno nie dukana...brrrr ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...
|
Makijaż - delikatny, masz bardzo ładną urodę. Lepiej wyglądasz z jasną skórą.
Co do włosów - zostań przy obecnym, ewentualnie leciutko rozjaśnij lub zrób delikatne refleksy. Nie wydaje mi się, żebyś powinna chudnąć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
...ładna, pogodna buziunia
![]() ![]() http://www.youtube.com/user/charin08 ..świetne ćwiczenia na dolne i górne partie ciała..Claudiii Schiffer...robię od dłuższego czasu i angażują naprawdę każdą partię mięśni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.