|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Dziewczyny pomocy!! :)![]() ![]() Od baaardzo dawna zastanawiam się nad zmianą koloru włosów ![]() Nigdy ich nie farbowałam, dlatego mam duże obawy ![]() Chciałabym coś zmienić w moim wyglądzie dlatego takie radykalne posuniecie z mojej strony jakim jest kompletna zmiana koloru ![]() Od zawsze podoba mi się taki kolor czyli ciemny blond. W załączniku ostatnie zdjęcie to również kolor jaki chciałabym mieć na głowie ![]() co o tym sądzicie? ![]() ![]() A ja chcę zmian ![]() Dodam jeszcze, że kolor moich oczu zmienia się adekwatnie do światła, raz mam zielone, raz szare a innym razem niebiesko podobne ![]() Doradzicie coś? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny pomocy!! :)
znalazłam inne zdjęcie na kompie może to Wam lekko przybliży kolor zarówno moich włosów jak i karnację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Masz śliczne włosy, gdy się na nie patrzy też bym Ci odradzała zmianę.
Jednak sama jestem maniaczką farb, wiem że się nie da ![]() Radzę Ci przede wszystkim ciemny blond, jest mega kobiecy i super wyglada na długich włosach - na pewno Ci się spodoba. Możesz też spróbować z rudym który obecnie jest popularny, również jasny odcień. Z rudym jednak jest taki problem, że szybko płowieje i się wypłukuje, trzeba go często powtarzać. Ciemne kolory na ogół przytłaczają, jednak i one prawodopodobnie będą pasować do Twojej buźki, masz bardzo ładną twarz i z pewnością większość kolorów będzie pasować. Z porad praktycznych dodam tylko, byś się zainteresowała co to klasyfikacja 10 odcieni włosów, byś była świadoma przy wyborze farby. A najlepiej zacznij od krótkoterminowego szamponu ![]() życzę powodzenia i koniecznie pokaż nam swój efekt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale jesteś śliczna!
![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci za radę! ![]() Kurczę, że na początku na to nie wpadłam, przecież są szamponetki ![]() Tylko czy szamponetka w tym odcieniu "złapie" moje ciemne włosy? Nie ukrywam, że strasznie się boję zmienić tak drastycznie kolor włosów.. żeby potem nie wyglądać gorzej niż przed tym wymarzonym farbowaniem ![]() Ale chyba zaryzykuję, już dłużej nie będę czekała ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ale wiesz jak to jest jak coś Ci się zapali, ciężko jest to Nam wybić z głowy ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Szamponetka nie złapie na pewno. Tak jak poprzedniczki uważam że wyglądasz ślicznie w obecnym kolorze
![]() A ten blond który wklejałaś nie jest ciemny, tylko taki raczej średni na poziomie 7 jak na moje oko.
Ćwiczę od 10.07.2012. Mój trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc pewnie masz rację ![]() Kurcze dziewczyny dziś rozmawiałam z "teściową" też mi odradzała, chłopak też mówił, że po co, że na co ![]() Ale mi się tak bardzo podoba ten kolor .. Ale też boję się że akurat nie trafię ;/ Myślałam też, żeby iść do jakiegoś sklepu z perukami i po przymierzać, ale pochodzę z małego miasta w którym nie słyszałam o takim sklepie ![]() A zamawiać z neta tylko po to by przymierzyć chyba mija się z celem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
szamponetka złapie, z tym że jesli chcesz zejsc do jasniejszego- tylko delikatnie, jednak dla Ciebie efekt i tak bedzie widoczny. Najpierw poradz się na forum fryzjerskim jaki odcien dobrać, lub zapytaj fryzjerki, te numerki 6.1 , 8.05 na prawde mają znaczenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci ślicznie ![]() na pewno to sprawdzę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Miodowy blond by Ci pasował zdecydowanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do moich brwi, to "na żywo" wyglądają ok tzn są w sam raz ![]() Na zdjęciu w kitce faktycznie wyszły jakoś licho ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.