|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia
Cześć wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Studia
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze masz 20 i parę lat, więc już rób rzeczy dla siebie, a nie dla ojca. Po drugie każde studia prowadzone zdalnie tracą na jakości, bez względu na ich kierunek.
Jeżeli nie masz pomysłu na siebie skończ te studia i zmień kierunek na magisterce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Skoro ich nie czujesz, to może zmień na inny kierunek? Przejrzyj oferty pracy i pomyśl co chciałbyś robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Praca po takiej pedagogice zawsze będzie, bo dzieci zawsze będą się rodzic. Nie rezygnuj, jak Ci te studia nie obrzydly. Albo - jak wspomniano - zrób mgr uzupełniające z czegoś, co Cie interesuje. A co dokładnie chcesz robić w życiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja też tak miałam, ale studiując zaczęłam dorabiać jako hostessa , a zdalna nauka daje mi więcej czasu na dorabianie po zajęciach
![]()
Studiuję na pierwszym roku dziennej kosmetologii i dorabiam jako hostessa w każdy weekend ![]() Edytowane przez StudentkaIHostessaANKA Czas edycji: 2023-03-19 o 00:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.