![]() |
#3721 | |
Czarna owca
|
Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część V
Cytat:
![]() Gratuluję Wam zużyć! Sent from my M2101K6G using Tapatalk
![]() |
![]() |
#3722 |
lokalna gwiazda
|
Botanic mydło w płynie Melisa/Herbata Matcha
Lovely Autumn Art - lakier do paznokci. Żadnej informacji, że to lakier strukturalny, w dodatku w drogeryjnych światłach neutralny beż, a w domu - musztarda. ![]() Delia - tradycyjna grafitowa henna do brwi Garnier Color Sensation -farba nr 8.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Lutowe denko
Załącznik 7786870 Załącznik 7786871
Edytowane przez sand Czas edycji: 2023-03-04 o 12:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 | ||
Psycho&pole
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po tej odżywce miałam bardzo tępe i suche włosy, trudno się tez je rozczesywalo. Tez lubię ogólnie markę, np. kokosowa maskę do włosów ![]()
![]() |
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo -lutowe denko.
Wyrzutki to lakiery zeschnięte, brokatowe których nawet nie mogę otworzyć 😉 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
lokalna gwiazda
|
Botanic Hairfood - Stymulująca maska na porost włosów. Śmierdziel.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Rozeznanie
|
U mnie w końcu skończona maska do włosów Sessio Mango - ale się z nią namęczyłam, zdecydowanie zbyt duże opakowanie jak na zakup w ciemno
![]() Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 | ||
zielony stworek
|
Małe denko
![]() |
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
Kolejne denko. Bardzo polecam maseczki Eveline. W tym denku jest kolagenowa, ale miałam też wcześniej fioletową z retinolem i obie były genialne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |||
zielony stworek
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3731 |
Kociara ;)
|
Pierwsze 3 denka marca:
Żel pod prysznic Hagi 'Korzenna pomarańcza' - wrócę na pewno Żel do higieny intymnej Yope - wrócę na pewno Mydło pod prysznic Ziaja Maziajki 'Bąbelkowa cola' - poszukam odpowiednika
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
Trochę tak, chociaż lubię jego zapach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Czarna owca
|
Zaczynam marzec
![]() 1. Astonish, płyn do kąpieli Pink Paradise - pozytywne zaskoczenie za bardzo nieduże pieniądze 2. Eva, mydło w płynie aloes i rumianek 3. Yope, płyn do higieny intymnej aloes i lukrecja - nie pierwsze i pewnie nie ostatnie opakowanie 4. Lush, produkt oczyszczający do twarzy i ciała - pod tą enigmatyczną nazwą kryje się delikatny peeling o lekko ciastolinowym zapachu i podobnej konsystencji. Dodatek popcornu nie jest może praktyczny, ale za to jaki uroczy ![]() 5. Anwen, odżywka do włosów Proteinowa Orchidea Sent from my M2101K6G using Tapatalk
![]() |
#3734 |
lokalna gwiazda
|
Perfecta Fenomen C - olejkowy płyn micelarny
Eveline - różany płyn micelarny Floslek -żel arnikowy na naczynka, sińce, obrzmienia Avon Celebre Star edt Arganove olej jojoba Fusswohl deo do stóp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3735 |
Interleukina Druga
|
Zaległe denko styczeń:
1. Rexona antyperspirant w kulce invisible - to nie była moja ulubiona wersja 2. Nacomi next level kwas hialuronowy ![]() 3. Biała perła extra white ![]() 4. Radical peeling trychologiczny ![]() 5. Sessio krem bb do włosów mango ![]() ![]() 6. Biotinne krem do stóp - meh, wyciapany trochę na siłę 7. Bielenda eco sorbet pianka micelarna wersja różowa ![]() 8. Palmolive żel pod prysznic almond and milk 750 ml 9. Yumi krem do rąk arbuz - zapach piękny, działanie nawilżające, ale przy podrażnionych dłoniach po dezynfekcji szczypał i zaogniał stan. Nie miał tej komponenty ochronno-regenerującej. Raczej do codziennej pielęgnacji niewymagających dłoni 10. Gift of nature szampon regenerujący - w działaniu fajny, ale zapach tragiczny 11. Mawawo maska do włosów niskoporowatych ![]() 12. Yope żel do higieny intymnej aloes i lukrecja - jeden z moich ulubionych ![]() 13. Basiclab żel oczyszzajacy do skóry tłustej i wrażliwej - kolejny kupiony ![]() 14. Catrice korektor 005 15. Lovely Curling pump up maskara - tania i dobra Zaległe denko luty: 1. Cien zmywacz do paznokci - taki meh, mało wydajny, średnio rozpuszczał. Isana wciąż najlepsza 2. Hairytale cosmetich serum na końcówki malinois - ![]() ![]() 3. Soraya serum niacynamid 8% - nie zauważyłam szału w działaniu, zapach beznadziejny 4. Anwen odżywka nawilżający bez - fajna, na pewno do niej wrócę 5. Garnier płyn micelarny - aktualnie mój ulubiony, kolejne opakowanie 6. Onlybio hair in balance odżywka proteinowa - ![]() 7. Nacomi masło shea 8. Vianek szapmon do włosów - ![]() 9. Anwen szampon hair we are - nie do końca mi odpowiadał, plątał włosy. Aczkolwiek odbicie u nasady i objętość dawał konktetną 10. Rexona antyperspirant w kulce aloe - aktualnie mój ulubiony 11. Clean active płyn do soczewek 600ml Denko marzec - w trakcie: 1. Nivea żel pod prysznic orange i avocado 500ml 2. The ordinary kwas hialuronowy 2%+wit B5 - ![]() 3. Hairytale cosmetisc flulight do srednioporów - fajny, ale nie jest takim hitem jak wersja do niskoporów 4. Barwa naturalna odżywka jajeczna - super, ale wersja ryżowa jeszcze lepiej mi się sprawdziła. Chociaż jeśli chodzi o odżywki peh to jeszcze nie znalazłam lepszej od bee my baby od anwen 5. Bioelixire serum do kocówek jedwab i wit A 5 mg - bardzo fajne, zapach sliczny, miał ochronę UV. Myślę, że latem do niego wrócę. 6. Clean active płyn do soczewek 100 ml 7. Basiclab krem nawilżający do twarzy lekka formuła - ![]() 8. Soqu żel aloesowy - ![]() 10. Marilou bio creme de nuit krem na noc - bardzo dobrze nawilżał chociaż mam wrażenie że przy codziennym stosowaniu miał tendencję do zapychania |
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Psycho&pole
|
Fajne denko Cytokina
![]() Moje wejście w marzec poniżej. Hity: - Camaleo, moje wlosy kochaja keratyne, ta odżywka jest niedroga, wydajna i pięknie pachnie. - Sol de Janeiro mgielka - zakochalam sie zupełnie i nie porzucę. - Lily Lolo - już mam nowy - BasicLab ceramidy - idealny pod moje potrzeby - Ecocera wcierka do włosów z niacynamidem - najlepszy produkt dla mojego skalpu ever. Reszta: - nivea to byl prezent od mojej babci, raz ze w No nie ma tej wersji, dwa sama nie kupuje Nivei bo nie jest cf, ale prezent zużyłam - zapachowo i efektowo ok. - missha emulsja z kwasem hialuronowym - również prezent, dobre działanie. - Lily Lolo tusz - nie - Sol de Janeiro peeling - trudno się go nakłada, pachnie cudownie, konsystencja ok - nie jest zły, ale imho za drogi w stosunku do jakości. Wracam do Weledy. - Listerine - wiadomo, paszcze trzeba płukać.
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Za wszystkie denka dziewczyny
![]() Denko marcowe: 1. Barwa, szampon ziołowy do włosów wypadających skrzyp polny 2. Ronney, wzmacniający szampon z olejem macadamia. Inne: - Lumene Nordic -nawilżający koktajl do twarzy ( z kalendarza). - Dr.B.Sturm ,krem do twarzy (k.adw.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
3. UMBERTO GIANNINI CURL JELLY żel do stylizacji włosów
4. Faceboom, oczyszczająca pianka do mycia twarzy ![]() 5. Garnier,płyn micelarny |
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
lokalna gwiazda
|
Pierre Rene Lip Matic 13
Avon Anew Platinum krem liftingujący z protinolem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
Czarna owca
|
6. Balea, żel pod prysznic olejek kokosowy i ekstrakt z piwonii
7. Miya, maska do twarzy z kwasami 3% - chyba żadna maska do tej pory sobie tak nie radziła u mnie z zaskornikami, ale coś za coś, bo żadna mnie też tak nie piekła i nie podrażniała ![]() 8. NatureOn, płyn do płukania jamy ustnej z olejem CBD 9. Bielenda Skin Restart Sensory Mask - przyjemna, nawilżająca i łagodząca maska Na wykończeniu mam szampon i odżywkę ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- 6. Balea, żel pod prysznic olejek kokosowy i ekstrakt z piwonii 7. Miya, maska do twarzy z kwasami 3% - chyba żadna maska do tej pory sobie tak nie radziła u mnie z zaskornikami, ale coś za coś, bo żadna mnie też tak nie piekła i nie podrażniała ![]() 8. NatureOn, płyn do płukania jamy ustnej z olejem CBD 9. Bielenda Skin Restart Sensory Mask - przyjemna, nawilżająca i łagodząca maska Na wykończeniu mam szampon i odżywkę ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
6. Eveline, ultraodżywczy olejek w balsamie do ciała (odkopalam z dna pudła przy sprzątaniu i wykańczam. Fajnie nawilża, szybko się wchłania, pięknie pachnie. Ogólnie bardzo lubię balsamy Eveline).
7. Bielenda,serum ,kuracja multiaktywna z kwasami pha 10%. Inne(w tym próbki,miniatury): - Lumene Nordic Bloom pzeciwzmarszczkowy krem do twarzy na dzień( k.a.) - Douglas, odżywcze masło do paznokci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Kociara ;)
|
4. pianka do mycia twarzy Biolaven
5. Tonik do twarzy kombucha OnlyBio 6. szampon Sielanka do przetłuszczających się 7. pasta do zębów Elmex 8. odżywka Emolientowy Irys Anwen Wszystkie z kosmetyków lubię i na pewno kupię ponownie ![]()
KWC 💄/ fragrantica Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. ![]() ∞ Edytowane przez werka89 Czas edycji: 2023-03-26 o 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Raczkowanie
|
1. Pasta do zębów Elixio z węglem- kolejne już opakowanie
2. Nivea Smooth, żel pod prysznic 500 ml- również kolejne opakowanie, kupuję co jakiś czas 3. Wcierka do włosów Joanna Konopie 4. Płyn do higieny intymnej Facelle Sensitive 5. Antyperspirant Fa o zapachu konwalii- sztyft bardzo twardy, co utrudniało aplikację pod pachami, ochrona przed poceniem niezła
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Denko Marzec:
1. Head&Shoulders Citrus Szampon przeciwłupieżowy-400 ml 2. Listerine Zero Mild Mint, płyn do płukania jamy ustnej-500 ml 3. Satessa Soft Touch płatki kosmetyczne (małe)-120 szt. 4. Garnier Czysta skóra matujący tonik-zwężający pory-200 ml 5. Prokudent odświeżacz do ust Extra Świeżość-15 ml 6. Nivea Baby Fresh&Pure chusteczki nawilżane(op.63 szt.) 7. Heviran Plastry na opryszczkę(op.15 szt) 8. Schwarzkopf BC Colour Freeze odżywka dwufazowa chroniąca kolor-200 ml 9. LaCura Extra Soft, Płatki kosmetyczne-120 szt. Zdjęcia i opisy wkrótce na blogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Kociara ;)
|
Denko marca:
1. Żel pod prysznic Hagi 'Korzenna pomarańcza' - wrócę na pewno 2. Żel do higieny intymnej Yope - wrócę na pewno 3. Mydło pod prysznic Ziaja Maziajki 'Bąbelkowa cola' - poszukam odpowiednika 4. pianka do mycia twarzy Biolaven 5. Tonik do twarzy kombucha OnlyBio 6. szampon Sielanka do przetłuszczających się 7. pasta do zębów Elmex 8. odżywka Emolientowy Irys Anwen
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Marcowe denko. Szampon Insight, esencja Innisfree, olejek Iossi sprawdziły się super
![]() IMG_20230401_145300.jpgIMG_20230401_145240.jpgIMG_20230401_145202.jpg
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Wow, ale macie wszystkie pokaźne denka
![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#3748 |
Psycho&pole
|
Ciąg dalszy mojego denka marcowego:
Babor plachta do twarzy okropne, Define używałam do golenia nóg, wiem nie wiem jak działa na włosy i głowę ![]()
![]() |
#3749 |
Rozeznanie
|
Denko marcowe
BasicLab serum z niacynamidem już czeka na mnie opakowanie w zapasie, jednak zdecydowałam że robię przerwę na lato i wrócimy do siebie jesienią ![]() Żel do twarzy BasicLab to już moje drugie pod rząd i właśnie lecę z trzecim. Trochę żałuję zakupu kolejnego, bo chyba jednak będę szukać nowego ulubieńca - ten trochę jednak za mocno wysusza, zwłaszcza rano... Ziaja - tłuścioch, nie wrócę Odżywka Natura Siberica - robiła z włosami dosłownie nic, męczyłam się z nią bardzo, powrotu nie będzie ![]() Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez imposing Czas edycji: 2023-04-02 o 20:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 |
Czarna owca
|
Ostatnie marcowe:
10. Balea, odżywka do włosów, kokosowa - bardzo ładny zapach, przeciętna odżywka, może jeszcze wrócę 11. Miya, lekki szampon odświeżający Sent from my M2101K6G using Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (0 użytkowników i 6 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.