|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Poka¿ wyniki sondy: Dyfuzor czy Spin Curl? | |||
Dyfuzor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
52 | 78,79% |
Spin Curl |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 21,21% |
G³osuj±cy: 66. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#781 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 111
|
Dot.: Najlepsze suszarki do w³osów :) - zbiorczy
Cytat:
![]() Z nak³adki Spin Curl korzysta³am mo¿e 4 razy a mam j± od maja. Ja poprostu jestem leniwa i nie chce mi siê nakrêcac tych w³osów. Ostatnio zrobi³am sobie loki na wesele, nie k³ad³am lakieru ani nic takiego (co by³o b³êdem) oczywi¶cie czê¶æ sie rozprostowa³a ale niektóre loczki zosta³y. Nale¿a³oby czym¶ je utrwaliæ mo¿ecie co¶ poleciæ, ale ¿eby w³osy sie nie lepi³y nie znosze lakierów?
"Pamiêtaj je¶li k³ócisz siê o co¶ w Internecie, z góry przegra³e¶. Nastêpnym razem, je¶li kto¶ w sieci Ciê zdenerwuje, wyluzuj i zjedz kanapkê." Edytowane przez kaka_86 Czas edycji: 2011-10-21 o 11:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 199
|
Dot.: Suszarka Remington z plytkami ceramicznymi i turmalinem ??
Kole¿anka od jakiego¶ czasu zachwala mi swoj± nowa suszarkê Toni & Guy Pro-tourmaline TG108DUK, z tego co wyczyta³am to rzeczywi¶cie turmalinowe p³ytki dobrze wp³ywaj± na w³osy a zw³aszcza na kolor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Hej,
mog³y by¶cie mi poradziæ w wyborze suszarki ![]() Mam ¶redniej d³ugo¶ci w³osy, ale chcê zapu¶ciæ ![]() Maj± lekk± tendencje do krêcenia siê / falowania .. s± do¶æ grube i gêste ![]() i potrzebujê suszarki która zimnym nawiewem bêdzie dosyæ szybko suszy³a ![]() mój wybór pad³ na te suszarki, ale ostatecznie nie wiem, na która siê zdecydowaæ ![]() ROWENTA CV 7420 Respectis Pro ROWENTA CV 8655D0 REMINGTON D3710 Spin Curl Remington D1001 patrz±c po mocy to najlepsza jest ta pierwsza która wymieni³am ![]() druga ma dodatkowo nak³adkê prostuj±ca ale nie wiem czy wierzyæ w jej dzia³anie ![]() trzecia s³ysza³am ze jest polecana i dobra ![]() a w ostatniej tez nie wiem czy wierzyæ w dzia³anie no i nie ma dyfuzora na którym by mi jednak chyba zale¿a³o ... któr± by¶cie wybrali na moim miejscu ? A mo¿e kto¶ mo¿e siê wypowiedzieæ na temat której¶ z nich bo tak± posiada ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 384
|
Pomó¿cie!
Dziewczyny potrzebuje suszarki do w³osów, chce takiej która ma moc, która mocno dmucha, która ma zimny nawiew i najlepiej jonizacje, no i oczywiscie cena zeby nie by³a powalaj±ca. Pomo¿ecie mi? Zaznaczam ¿e spieszy mi sie i mam w³osy raczej proste, nie mam loków
![]() Edytowane przez toJaaa Czas edycji: 2011-12-03 o 18:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 139
|
Dot.: Pomó¿cie!
wejd¼ sobie na hurtownie pro-sprzêt i znajd¼ suszarke firmy Fox Navy taka fioletowa moc 2100W za 210z³ ona jest bardzo dobra . jesli nie chcesz profesjonalnego sprzêtu, to z remingtona szukaj o mocy ponad 2000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czyli je¶li chodzi o moc to musi byæ ponad 2000? chodzi mi o jak±¶ do 200z³, patrzy³am na allegro i nie wiem co wybraæ....... mam towente ale starsznie mnieju¿ drugi raz zawiod³a... ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- a np taka by by³a dobra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
dziêkuje za wasz ''wylewno¶æ'' w odpowiedziach
![]() kupi³am tak± : BaByliss Pro Turbine D495E Suszarka 2 200 W i mam nadzieje ze bedzie dobra, ma kto¶ tak±? jak wam s³u¿y? |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Suszarka - pomocy !
Drogie Wiza¿anki, proszê was o pomoc... Kompletnie nie znam siê na suszarkach z dyfuzorem.. Chcia³abym zakupiæ Remington Compact Diffuser 2000 (cena oko.100 z³). Niestety nie wiem jak takiej suszarki u¿ywaæ. Jedni pisz±, ¿e dziêki dyfuzorowi w³oski s± proste i g³adkie, inni, ¿e podkrêca w³osy. A ja siê naczyta³am i mam mêtlik w g³owie, ju¿ nie wiem co my¶leæ.. Mo¿ecie mi powiedzieæ jak w³a¶ciwie taka suszarka dzia³a ? Prostuje czy krêci ? (BARDZO ZALE¯Y MI NA WYG£ADZENIU I WYPROSTOWANIU), a nie chcê ju¿ u¿ywaæ prostownicy.. Dlatego chcia³am nabyæ takow± suszarkê. Czy to prawda, ¿e u nasady g³owy tworzy siê efekt push-up ? Mo¿e mog³yby¶cie mi poleciæ dobr± suszarkê, która bêdzie mi raczej prostowaæ w³osy, a nie krêciæ, albo wypowiedzieæ siê o tej... Bo teraz akurat jest w promocji i jeszcze bardziej sk³ania mnie do kupna. My¶lê raczej o tych tañszych suszarkach.. Tak ok. 100 z³ to dobra cena, ale wy¿ej nie bardzo...
Moje w³osy s± podatne na krêcenie, proste, ale u do³u zaczynaj± siê lekko krêciæ (mo¿na powiedzieæ, ¿e s± falowane), od spodu mam tak zwane "siano" i siê pusz± (ale tylko od spodu), nie maj± raczej objêto¶ci, dlatego zale¿y mi na uniesieniu u góry. Siêgaj± mi za biust (nie wiem czy to ma znaczenie, ale wolê z góry wszystko napisaæ).. Proszê o pomoc i bardzo dziêkujê za odpowiedzi.. Inka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Hej. Dosta³am dzi¶ maila ze sklepu gdzie kupowa³am moja suszarkê, z kodem rabatowym na 20 % na zakupy do wykorzystania do 24.12. Nie planuje ¿adnych prezentów tego typu, ale mo¿e Wam siê przyda
![]() sklep zatanio.eu kod rabatowy to zatanioGRU2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
-Nowoczesne suszarki do w³osów-
Mam pytanie,czy suszenie ch³odnym(zimnym)strumieni em powietrza jest szkodliwe dla w³osów?Obecnie na rynku mamy szerok± gamê suszarek ,które staraj± siê byæ tak skonstruowane aby mniej lub wrêcz wogóle nie szkodzi³y w³osom.Czy to aby prawda?.
Zakupi³am suszarkê z ch³odnym nawiewiem,funkcj± jonizacji wydaje mi siê dobra powietrze podczas suszenia w³osów w istocie jest bardzo ch³odne ma równie¿ przycisk bardziej och³adzaj±cy.Chcia³abym wiedzieæ,czy owe suszarki s± bezpieczne dla w³osów?proszê... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 571
|
Cytat:
Dziewczyny jak s±dzicie któr± powinnam wybraæ??
![]() |
![]() |
#793 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mnie za bardzo nie zachwyci³a. dosyæ du¿y dyfuzor nawet fajny ![]() Ale jak mi³y Pan pod³±czy³ mi j± do gniazdka to mia³am trochê problemów ¿eby przestawiæ te przyciski na inne funkcje ;O spodoba³o mi siê te¿ to ze ma przycisk do tego "szybszego nawiewu" ![]() ![]() ten mi³y Pan zaoferowa³ mi jeszcze suszarkê zelmer 33z011 ![]() ![]() Osobi¶cie teraz siê zastanawiam nad t± rowenta 2400 W i suszark± Remington AC 5010 (ona ma silnik AC i 2200 W) Remington jest w ca³ym zestawie ( 2 koncentratory 7 mm i 11 mm, dyfuzor, dwie jakie¶ szczotki i to wszystko w takiej torbie ³adnie zapakowane) . i szczerze to ta jako¶ bardziej do mnie przemawia ![]() Ale tez siê jeszcze waham ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 358
|
Od ponad 4 lat no ju¿ prawie 5, mam suszarke http://www.andarex.pl/s/suszarki-do-wlosow/CV4803 Ale co¶ mi siê wydeje, ¿e to jej ostatnie podrygi, bo jak susze w³osy to czuæ taki zapach spalenizny. Niewa¿ne....
Susze w³osy codziennie i szukam jakiej fajnej suszarki powy¿ej 2000W Mog³yby¶cie co¶ doradziæ. Tak przejrza³am pobie¿nie w±tek i niæ nie wpad³o w oko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 571
|
Ja w³a¶nie oczekujê na swoj± zamówion± : ROWENTA CV 7420 Respectis Pro
![]()
![]() |
#796 |
Przyczajenie
|
Ja zamówi³am jednak t± Remington AC 5010 w zestawie
![]() I jestem mega zadowolona ! Wszystko tak jak trzeba ![]() dyfuzor jak dla mnie te¿ dobry, w³a¶nie przed chwil± ³adnie podkrêci³ moje w³oski ![]() Jak co¶ to polecam, na prawdê ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Hej!
Ja w³a¶ni my¶lê nad http://www.euro.com.pl/suszarki-do-w...-00.bhtml#opis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Hej!
Dziêki ![]() Kupi³am babyliss http://www.euro.com.pl/search/suszar...yword=suszarka i jestem zadowolona |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 200
|
Planuje kupiæ suszarkê do w³osów.
Mam w³osy ¶redniej d³ugo¶ci , cienkie . Nigdy nie suszy³am w³osów ani ich nie uk³ada³am ,najczê¶ciej spina³am . suszarkê potrzebuje by od czasu do czasu wymodelowaæ w³osy , dlatego nie chcieæ jakiej¶ super wypasionej . zastanawia³am siê nad modelem philips HP 8183 lub tañsza ROWENTA CV4220 porównuj±c je pierwsza ma 2200 W druga 2000 W wiêc jedna i druga jak dla mnie ok Rowenta nie ma regulacji temperatury ( do czego to w ogóle potrzebne ? ![]() obie maja jonizacjê czy suszarka wp³ywa jako¶ na wygl±d wlosów po suszeniu? to w³a¶nie mnie zachêca do Philipsa ,bo s³ysza³am du¿o pochlebnych opinii o w³osach po suszeniu ta suszark± . o rowencie nic Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2012-01-16 o 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
♪♫♪♪♫♪
Wiadomo¶ci: 3 345
|
Cytat:
![]() Ja mam ju¿ drug± z kolei suszarkê z jonizacj±, za to pierwsz± z regulacj± temperatury, gdy¿ wcze¶niej u¿ywa³am tañszych wersji kompaktowych. Z moich do¶wiadczeñ wynika, ¿e taka funkcja jest przydatna gdy suszarki u¿ywa siê czêsto i do ró¿nych zastosowañ. Je¶li chcê tylko wysuszyæ w³osy korzystam z ni¿szej temperatury, a przy uk³adaniu - najpierw podsuszam cieplejszym powietrzem a "wykañczam" ch³odniejszym, co utrwala fryzurê i dodatkowo wyg³adza. Latem korzystam wy³±cznie z ch³odnego nawiewu - gor±cy podmuch w upalne dni zdecydowanie nie jest przyjemny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Hej
![]() Szukam fajnej suszarki, która waszym zdaniem bêdzie lepsza Remington D5020 czy Philips HP8183 obie w sumie maj± chyba te same funkcje. Dodatkowo w Philips jest wy³±cznik jonizacji (i tutaj siê zastanawiam czy to potrzebne) i ma chyba lepszy dyfuzor ? Remington ma dodatkowo elementy ceramiczne i dlatego siê nad ni± zastanawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Witam wszystkie wiza¿anki, otó¿ mam nie lada problem i mo¿e która¶ pomo¿e mi go rozwi±zaæ. Kupi³am suszarkê Valera Nano 9200 Ionic Tourmaline (zdjêcie poni¿ej).
Suszarka wyposa¿ona jest w przycisk w³±czaj±cy jonizacjê, jednak nic o tym nie ¶wiadczy. Czy to ma byæ jakie¶ niebieskie ¶wiate³ko, czy jaki¶ dodatkowy d¼wiêk (nic siê nie dzieje). Guzik te¿ nie wskazuje, ¿e co¶ zosta³o w³±czone. (chyba ¿e ca³y czas trzeba go trzymaæ w³±czony) Do suszarki teoretycznie nie dosta³am ¿adnej informacji, która by ten problem rozwi±zywa³a. Proszê pomó¿cie rozwiaæ moj± w±tpliwo¶æ, w przeciwnym razie bêdê zmuszona suszarkê zwróciæ. Edytowane przez laura200000 Czas edycji: 2012-02-24 o 10:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
suszarka -dylemat
Witam
Mam d³ugie, niesforne w³osy, z racji czego muszê je podczas suszenia wyci±gaæ na okr±g³ej szczotce. Szukam suszarki z regulacj± temp, nawiewu oraz mozliwoscia zmiany powietrza na zimne, fajnie zeby miala taki filtr z tylu ktory zapobiegnie wkrecaniu siê moich wlosów, min 2000W ostatniow oko wpadly mi te: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/spr...00-d-3156.html - zalety : jest mala i poreczna - w sensie latwo nia operowac podczas suszenia http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/spr...s-gpb011e.html - ta jest drozsza, ale nie wiem czy lepsza? Jej plus to posiadanie funkcji jonizacji ktora lepsza? moze macie inne propozycje. Nie chcialabym na nia duzo wydawac, tak do 130zl |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 112
|
Dot.: suszarka -dylemat
Remington Suszarka do w³osów Dual Turbo 3000 D3700 - ja ogolnie bym Ci to polecila.Juz polecilam 2 kolezankom i sa zadowolone.moze na All nawet kupisz taniej.;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 95
|
Czy kto¶ s³ysza³ co¶ o suszarce Philips HP 8260 z technologi± EHD i jonizacj±?
http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8260_00/prd/ Widzia³am reklamê w gazecie obiecuj±c±, ¿e dziêki tej suszarce w³osy nie wysuszaj± siê i s± wyra¿nie g³adsze Edytowane przez volver Czas edycji: 2012-03-01 o 07:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.euro.com.pl/suszarki-do-w...ss-d495e.bhtml i jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 2 (0 u¿ytkowników i 2 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.