|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Poka¿ wyniki sondy: Dyfuzor czy Spin Curl? | |||
Dyfuzor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
52 | 78,79% |
Spin Curl |
14 | 21,21% |
G³osuj±cy: 66. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#961 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 590
|
Dot.: Najlepsze suszarki do w³osów :) - zbiorczy
Cytat:
Nie wiem czemu tak mnie kusi ten Protect, chyba kwestia koloru ![]() Zastanawiam siê jednak czy nie pozostaæ wierna Phillipsowi bo znalaz³am Moisture Protect za 224 z³ czyli bardzo korzystnie w porównaniu do innych sklepów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 275
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No w³a¶nie zale¿y mi g³ównie na jak najszybszym suszeniu, ale te¿ na ochronie w³osów bo s± w nie najlepszej kondycji. Zawsze by³am zadowolona z suszarek czy prostownic Phillipsa wiêc trochê obawiam siê zmian. Jak± kupi³a¶? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z jakiej jeste¶ teraz zadowolona? Je¶li chodzi o prostownicê moisture protect to nie przekonuje mnie tylko trzystopniowa regulacja temperatury. Zreszt± teraz wolê spróbowaæ tytanowych p³ytek. Edytowane przez mint_ivy Czas edycji: 2016-02-15 o 17:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 500
|
Dziewczyny mo¿ecie poleciæ jak±¶ suszarkê/ewentualnie co¶ w ten deseñ która jest w formie szczotki i g³ównym jej zastosowaniem jest prostowanie w³osów podczas suszenia? Czy suszarka z takim okr±g³ym du¿ym wa³kiem by siê sprawdzi³a czy? czy jednak g³owie do dodawania objêto¶ci u nasady siê nadaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Rozeznanie
|
Szkoda bo tak w³a¶nie ogl±dam te suszarki babylissa, ale dyfuzor by siê jednak przyda³, chocia¿ te wygl±daj± kusz±co.
http://www.hairstore.pl/babyliss-pro...0ie-p7988.html http://www.hairstore.pl/babyliss-pro...0ie-p1993.html Edytowane przez mint_ivy Czas edycji: 2016-02-16 o 18:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cze¶æ dziewczyny. Moja obecna suszarka to taniocha, która pali w³osy. Jaki¶ czas temu mia³am przyjemno¶æ u¿ywaæ przez kilka dni Philips Salon Dry Contrl hp8182/00. I o dziwo moje rozczochrane w³osy s± jakie¶ g³adkie, l¶ni±ce. Postanowi³am zakupiæ tak± suszarkê, jej standard w zupe³no¶ci mi odpowiada³. I buuu, wygl±da, ¿e go wycofali. To mnie zmusi³o, ¿eby kilka godzin wertowaæ internet. Ju¿ wiem, ¿e istnieje jonizacja - to chyba dziêki temu te moje w³osy tak fajnie wygl±da³y.
Wiêc czytam, szukam i g³upiejê. Maks maks jaki mogê wydaæ to 140z³ (btw. to te¿ wydaje mi siê ca³kiem sporo, ale chcê ¿eby by³a super super i dzia³a³a po wieki). Obecnie biorê pod uwagê: 1) Remington ac9096 - Podobno bardzo mocna (predkosc powietrza 140km/h) 2) Philips ThermoProtect Ionic HP8232/00 - Tyko, ¿e podobno bardzo du¿a i nieporêczna? 3)Philips SalonDry Active Ion HP4935/22 - nieco tañsza 4) BABYLISS (D361E) - podobno niez³a firma Po waszych postach kierujê siê w stronê Remington ac9096. Czy w³osy siê po nim nie elektryzuj±? Czy jest on wyra¼nie lepszy czy to jedno i to samo? Nie chcê przep³aciæ. Najwa¿niejsze, ¿eby by³o zimne suszenie i rewelacyjna jonizacja ![]() Hmm.. w³osy mam bardzo proste, sk³onno¶æ do krêcania=zero, tylko niestety lubi± sobie oklapn±æ w ci±gu dnia - prawie zawsze to robi±. Bêdê mega wdziêczna za wskazówki (moja wspó³lokatorka te¿ - zamierzam po¿yczaæ jej t± cudn± suszarke) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Czytaj±c Wasze opinie i do¶wiadczenia zastanawiam siê nad wyborem:
1) Remington AC9096 (chocia¿ niektórzy pisz±, ¿e ha³asuje okropnie, ale porównywalna prêdko¶æ wydmuchu i opcje jak poni¿sze), 2) BaByliss 6510ie 3) BaByliss 6615 (zastanawia mnie czy ten model, choæ nowszy od 2, jest s³abszy, skoro kosztuje ok 100 z³ mniej ni¿ Babyliss 6510ie). Moja stara suszarka ju¿ ledwo dzia³a i potrzebujê szybkiej podpowiedzi. Z góry dziêkujê. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Hej. Ostatecznie zakupi³am tego Remington AC9096. Je¶li da siê turbo obroty - ha³asuje okropnie, ale suszy szybciuuutko. Je¶li da siê du¿e obroty - bardzo ha³asuje, ¶rednie obroty - ha³asuje, ma³e obroty - jak to suszarka, co¶ tam szumi
![]() Tych o których piszesz nigdy nie widzia³am wiêc nie doradzê. Dla mnie AC9096 za 130z³ jest super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
Dosta³am dzisiaj Remingtona AC9096, faktycznie jest g³o¶na. Moje w³osy suszy w jakie¶ 20 minut. Trochê lepiej ni¿ poprzedni Phillips. Zazdroszczê tym, którym zajmuje to kilka minut.
Edytowane przez mint_ivy Czas edycji: 2016-03-04 o 17:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Zaciekawi³o mnie,¿e polecasz Remingtona, choæ sama u¿ywasz BaByliss. Mo¿esz napisaæ, dlaczego?
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 268
|
Moja chyba te¿ nied³ugo dokona ¿ywota, bo zaczyna siê wy³aczac podczas suszenia, chyba z przegrzania. Te¿ siê zastanawiam nad babyliss, spodoba³ mi siê model 6616E,co s±dzicie o nim?? Mam dosyæ d³ugie w³osy i szukam czego¶ co szybko suszy, moja aktualna marki krzak to suszy dobre 15-20 minut :/ na najmocniejszym trybie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej, Dziewczyny!
A co by¶cie poradzi³y w temacie suszarek z mo¿liwie jak najlepszymi parametrami (jonizacja, zimny nadmuch, du¿a moc), ale niewielkich rozmiarów? Nie mówiê o suszarkach podró¿nych ![]() ![]() Z góry dziêki za wszelkie porady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
![]()
Witam!
Czy która¶ z was jest w posiadaniu owej suszarki do w³osów i mo¿e podzieliæ siê wszelkimi informacjami? ![]() Zamierzam ten model kupiæ, tylko najpierw oczywi¶cie robiê rozeznanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 309
|
Dot.: SUSZARKA BaByliss 5560 Elegance
Ja jestem posiadaczk± tego modelu: https://www.maxelektro.pl/male-agd/h...609e-1139.html i uwa¿am ¿e jest warta swojej ceny - jest lekka, ma jonizacjê i zimne powietrze - czyli to co powinna mieæ suszarka idealna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 934
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 309
|
Trzeba wciskaæ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 371
|
Czy ma mo¿e która¶ z Was suszarkê Philips MoistureProtrct HP8372? Czy rzeczywi¶cie jest taka dobra i warta swojej ceny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
![]()
Planuje zakup suszarki i waham siê miêdzy trzema modelami. Mam w³osy cienkie, pusz±ce i chcê za pomoc± suszarki jako¶ je okie³znaæ
![]() -Remington AC 8000 Keratin Therapy -Remington D5220 -Stylist Turbo 2200 Dryer Remington D3710 Ja siê na sprzêcie fryzjerskim kompletnie nie znam i tu pytanie do Was, która by³aby najlepsza? A mo¿e macie jakie¶ inne godne polecenia? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny! Mam problem i chcia³bym sie poradziæ, zamierzam kupiæ swojej kobiecie suszarke tylko nie wiem jak±.... My¶la³em o remingtona silk ac906, ale pisa³y¶cie ¿e jest g³o¶na, a dla mnie sen jest bezcenny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Przyczajenie
|
Hej!
Pytanie do dziewczyn z krêconymi w³osami; jak± suszarkê z dyfuzorem polecacie? Zale¿y mi na tym, ¿eby dyfuzor by³ z krez±, ale takiego jak na te chwilê nigdzie nie znalaz³am... Narazie rozwa¿am zakup: 1. Remington AC5011 http://www.ceneo.pl/8742178 2. Philips Active Care Hp8270/00 http://www.ceneo.pl/15711358 3. Babyliss 6611E lub 6610E + kupno dyfuzora 4. Remington AC8000 http://www.ceneo.pl/15765734 |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
babyliss 6609, babyliss 6615 czy remington d3191gp? czy lepiej z neta babyliss pro? co za ró¿nica babyliss z media expert a babyliss pro?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Suszarka do w³osów - jaka?
hej
![]() chcia³abym Was zapytaæ o pozytywne do¶wiadczenia z suszarkami - jakie modele polecacie? Zale¿y mi na szybko¶ci suszenia i jonizacji (moje w³osy siê strasznie elektryzuj±). Przedzia³ cenowy 100-150 z³. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.