|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Poka¿ wyniki sondy: Dyfuzor czy Spin Curl? | |||
Dyfuzor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
52 | 78,79% |
Spin Curl |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 21,21% |
G³osuj±cy: 66. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#991 |
summerlover
Wiadomo¶ci: 918
|
Dot.: Suszarka do w³osów - jaka?
Podpinam siê do pytania, w zesz³ym tygodniu umar³a mi suszarka, jestem kompletnie niezdecydowana co kupiæ, co polecacie wiza¿anki?
![]() |
#992 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Fajne promocje s± teraz na Kalorik Magic HD, ale pierwszy raz s³yszê o tej marce i nie wiem czy siê skusiæ, czy te¿ pozostaæ przy sprawdzonych przeze mnie markach (Remington, Braun, Babyliss). Tym bardziej, ¿e potrzebujê kupiæ dwie suszarki (dla siebie i na prezent dla Mamy)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Najlepsze suszarki do w³osów :) - zbiorczy
Mogê Wam poleciæ suszarki firmy Ceriotti. Mam tak± w salonie, ale do normalnego domowego u¿ytku te¿ siê ¶wietnie sprawdzi. Jedna z najlepszych jakie mia³am. Co¶ takiego xxx ale maj± te¿ kilka innych fajnych modeli. Koszt takiej suszarki to oko³o dwóch stówek, wiêc nie jest to jaka¶ wygórowana cena, a naprawdê warto zainwestowaæ. Co do firm, które wymieniacie mogê poleciæ jeszcze remington. Kiedy¶ bardzo d³ugo by³am przywi±zana do tej marki i wiêkszo¶æ sprzêtów maj± ok. Jest jeszcze fajna stronka "jak kupowaæ" tam te¿ jest fajny art na temat suszarek xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-11-13 o 22:07 Powód: Link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Najlepsza, absolutnie najlepsza. Remington D3190
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
summerlover
Wiadomo¶ci: 918
|
dziêki SceneQueene, znalaz³am j± za 25euro, cena bardzo w porz±dku
![]()
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Ano. Ja j± wygra³am w konkursie i powiem Ci szczerze, ¿e lepszej nagrody nie wygra³am nigdy. Cudna!
![]() Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 343
|
id¼ do jakiego¶ saturna czy czego¶ podobnego i popro¶ o prezentacjê modeli.
Ja posz³am z wybranym konkretnym modelem philipsa, chyba 2200w mia³... i jak mi pani pod³±czy³a obok babylissa co niby 2000 mia³ to pad³am jaka ró¿nica W to nie wszystko, to chodzi o prêdko¶æ z jak± suszarka wieje i chyba tylko na ¿ywo da siê to oceniæ Mam w³osy do pasa, bardzo gêste, star± suszark± nie schodzi³am poni¿ej 15 minut, zazwyczaj to by³o bli¿ej 20 Teraz 10 i s± praktycznie suchutkie.
![]() |
#998 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Hej
![]()
![]() |
#999 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 567
|
Widzê, ¿e to pytanie ju¿ pad³o, ale podbijê, bo mi zale¿y: Czy kto¶ móg³by poleciæ dobr± suszarkê o niewielkich wymiarach? Kusi mnie Philips MoistureProtect, ale bêdê mieæ k³opot z przechowywaniem takiego giganta.
Mam w³osy podatne na krêcenie, fajnie by³oby mieæ dyfuzor, ale nie jest to jak±¶ ogromn± konieczno¶ci±. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 641
|
Hej. Moja stara suszarka juz ledwo zipie wiec musze kupiæ now±. .. niestety nie mogê siê zdecydowaæ. ..my¶lê nad philips moisture, remington keratin albo babyliss pro caruso ... no hyba ze polecacie cos innego ...pomó¿cie
![]()
![]() |
#1001 |
Bang Bang Lucky Luck !
Wiadomo¶ci: 9 869
|
Mam bud¿et 100 z³ i chce kupiæ suszarke :p Niestety przegl±dam te blogi oraz inne strony i chyba oszaleje... Ju¿ sama nie wiem jaki model wybraæ. W³osy mam proste oraz lekko za ³opatki i codziennie suszê
![]() ![]() ![]() Bêdê bardzo wdziêczna za wskazówki czy podpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
remington ma najlepsze suszarki. moje w³osy po suszeniu s± miêkkie i nawet nie skrêcaj± siê. u¿ywa³am Remington D5020, system jonizacji jest bardzo fajny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
W³a¶nie szukam jakiej¶ w miarê dobrej suszarki i nie bardzo drogiej. Wcze¶niej mia³am philipsa przez wiele lat i szczerze mówi±c nie interesowa³am siê tym jakie firmy robi± suszarki do w³osów. Widzia³am Remingtona, ale ta nazwa absolutnie nic mi nie mówi. Z tego co zrozumia³am, jest w miarê OK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 188
|
to nie zale¿y od modelu, wa¿ne ¿eby mia³a ch³odny nawiew i jonizacjê
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | ||
zielony stworek
Wiadomo¶ci: 17 484
|
Mamie umar³a suszarka. Co s±dzicie o Efalock ?
![]() http://www.hairstore.pl/efalock-susz...035e13035.html Szukam czego¶ raczej tañszego, bo do tej pory mama u¿ywa³a zwyk³ego Philipsa, ale te suszarki siê pal±. Nie chcê ju¿ nic od nich.
![]() |
![]() |
#1006 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 229
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |||
zielony stworek
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1008 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 216
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 35
|
Widzicie ró¿nicê korzystaj±c z takich lepszych? Wiem, ¿e s± takie mega tanie, które potrafia ugotowaæ g³owê, ale chodzi mi o korzystanie z takich umiarkowanych cenowo i potem takich wypa¶nych? Widzicie, ¿e w³osy s± mniej zniszczone?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Szukam jakiej¶ suszarki w cenie oko³o 100z³. Mam w³osy za ramiona. Zale¿y mi na tym ¿eby mia³a zimny nawiew i jonizacjê. Kusz± mnie jak na tê chwilê Philips HP8232/00 i HP8233/00. Nie zale¿y mi na dyfuzorze. Ma po prostu szybko wysuszyæ w³osy i nie zrobiæ mi przesuszonej szopy.
Bêdê wdziêczna za ka¿d± radê ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 268
|
Fajne suszarki ma babyliss, na pewno co¶ w tej cenie znajdziesz dla siebie, wiem ¿e oni daj± doyæ d³ug± gwarancjê na swój sprzêt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
CICHA suszarka do w³osów poszukiwana
Cze¶æ
Bêdê bardzo wdziêczny za polecenie mi bardzo cichej suszarki do w³osów. Podkre¶lam zale¿y mi na niskim poziomie ha³asu. Zdecydowanie bardziej ni¿ na jakichkolwiek innych funkcjach (moc itp) czy dodatkach. Bud¿et który na to przeznaczy³em jest do 200 z³. Z góry dziêki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 86
|
Ja pierwszy raz kupi³am lepsz± suszarkê (babyliss digital sensor) no i jednak widaæ ró¿nicê. W³osy s± delikatniejsze i nie ma siana, jak przy mojej poprzedniej suszarce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 451
|
Chcia³abym kupiæ jak±¶ dobr± suszarkê. Zale¿y mi na tym aby by³a lekka i nie za du¿a. Zastanawiam sie nad dwoma modelami babyliss pro
https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/suszarka-...ny-polysk.html https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/profesjon...ne-nowosc.html
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2017-12-12 o 17:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
BAN sta³y
|
Dot.: najlepsza suszarka do w³osów
Fakt, oni robi± porz±dne sprzêty. Teraz fajne s± te nowe z czujnikiem temperatury. Mi siê bardzo podobaj±. Dosta³am pod choinkê i na pewno przyda mi siê do zrobienia fajnej fryzurki na sylwka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
BAN sta³y
|
I jak Ci siê ta z czujnikiem sprawdza? Zastanawia³am siê jak wyglada to skanowanie w³osów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
zielony stworek
|
Remington Keratin Therapy
https://www.amazon.de/dp/B008SO7K3K/...language=pl_PL Kto¶ co¶ ![]() Widzia³am na Ceneo mnóstwo opinii o suszarkach Remington, ale mam wra¿enie, ¿e to jakie¶ opinie testerek, bo kto po zamówieniu produktu pisze takie wypracowania na temat suszarki ![]() A mo¿e Ga.Ma Delta 2000 Ceramic ![]() Szukam suszarki z zimnym nawiewem, która nie bêdzie mi pali³a skóry g³owy i w³osów oczywi¶cie no i fajnie jakby mia³a jonizacjê. Mama moja ma suszarkê Fox, ale nie mam dostêpu do tej marki w No ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
zielony stworek
|
W koñcu kupi³am na amazon suszarkê Ga.Ma Classic bia³±.
https://www.amazon.de/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1 Ma zimny nawiew, którym mo¿na suszyæ w³osy tak jak ciep³ym powietrzem, bez trzymania guzika. 2200W dyfuzor i 2 koncentratory powietrza Made in Italy ![]() Jest dostêpna te¿ w PL, w sklepie ju¿ przeze mnie wcze¶niej sprawdzonym http://www.hairstore.pl/gama-classic...ow-p12335.html Szczotka GHD kupiona ju¿ wcze¶niej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.