|
Notka |
|
Ginekologia porady i dyskusje związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Uzyskasz tu informacje na temat antykoncepcji, problemów z miesiączkowaniem oraz na temat schorzeń ginekologicznych. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wizyta - jakie badania
Witam
![]() pierwsza wizyte mam za soba - gdyby pani doktor byla troche milsza i przyjemniejza to byloby idealnie, niestety moja byla pani doktor to wogole podchodzila do sprawy ze po cholere wogole ktos sie zjawia u niej, przeciez sa ulotki i ksiazki i moza sobie wyczytac...nie wazne, niedluggo ide znowu z tym ze to bedzie powiedzmy pierwsza wizyta po rozpoczeciu wspolzycia. chce wiedziec jakie badania musze miec wykonanae oprocz cytologii, ktore sa konieczne i niezbedne. sprawa jest taka ze pol roku temu poszlam, zbadala mnie pani doktor ale ze bylam przed wspolzyciem wiec to bylo tyl;ko powierzchowne badanie i przepisala mi tabletki. bralam je i bylo ok. pani doktor kazala przychodzic mi po recepty, wiec hcodzilam nie swiadoma ze musze miec jakies badania bo pani doktor mnie nie poinformowala. no i jak poszlam za ktoryms razem to lekarka zarzadala wynikow badan - a ja z pelnym zdziwieniem nie wiem o co chodzi. i tak od slowa do slowa zostalo mi wykrzyczane ze jestem perfidna, ze unikam badan i ze chce nielegalnie brac sobie tabletki...wiecej nie poszlam do tej pani. moze jestem jeszcze smarkata, ale po to jest ta pani aby mnie poinformowac o wszystkim. wiec teraz ide i nie chce byc znowu za cos ochrzaniona. prosze o odpowiedz. pozdrawiam i dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wizyta - jakie badania
Strasznie niemiła ta twoja lekarka
![]() Możesz zażądać od niej skierowanie na badanie biochemiczne krwi i moczu oraz hormonalne,ale z tego co piszą dziewczyny to wątpliwe,żeby takowe ci dała.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
bardzo sie stresowalam jaks zlam za pierwszym razem, ale co tam. jakos poszlo. jak bylam ostatanio to pacjentka ktora wyszla od niej z gabinetu stanela i sie zapytala czy ta lekarka to zawsze taka jest i tak dziwnie patrzyla. jak sie zapytalam o badanie piersi - nie umialam sama, mialam ulotki itp, ale nie umialam. a ona co...dala mi kolejne ulotki i powiedziala ze to takie banalne i mam jej pozniej powiedziec czy cos wyczulam czy nie. bylam niesamowicie wkurzona, a ona jakby nigdy nic bawilo ja to. zaczela mi wykrzykiwac ze jestem gnojowa i oszustka, bo ona wie co robi bo przeciez to jej zawod. tlumacze jej ze nic nie powiedziala bo zalezy mi na swoim zdrowi i jesli mialabymz robic jakies badania zrobilabym je-po to sie chodzi do lekarza. bylam tak wsciekla ze chcialo mi sie plakac i smiac!! ale to pewne doswiadczenie i uczy mnie zycia. teraz ide do innego, ale nie wiem na kogo traie wiec hcialabym wiedziec o co mam sie upominac gdyby zaszla taka potrzeba. zazdroszcze tym ktore mialy mila wizyte. ja zostalam potraktowana jak...nawet nie wiem jak to ujac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miejmy nadzieję,że teraz trafisz na życzliwego lekarza i nie będziesz musiała się stresować podczas wizyt
![]() A tą panią doktor mozesz wpisać na listę lekarzy,których nie polecamy,nikt nie chciałby trafić w jej ręce ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81713
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.