2007-10-20, 16:09 | #1 |
Wtajemniczenie
|
Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
W tym wątku proszę wpisywać swoje dane. Można je potem bedzie wykorzystać na różne okazje typu imienimy, urodziny, mikołajki, gwiazdka
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Ulubiony kolor(max.3): Nielubiany kolor(max.3): Ulubione zwierzę: Ulubiony film: Ulubiona książka: Biżuteria-tak-nie -jaka: Hobby: Zawód-Praca-Szkoła: Urodziny: Imieniny: Zainteresowane osoby adresy domowe prosze slac do kamilci_w na PW
[SIGPIC]http://img6.imageshack.us/img6/6955/obraz010aa2.jpg[/SIGPIC] Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2007-10-21 o 10:05 |
2007-10-20, 16:15 | #2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): syn Kuba
Ulubiony kolor(max.3): różowy, zielony, żółyty Nielubiany kolor(max.3): oliwkowy, khaki Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: Skazani na shawshank, szkola uwodzenia Ulubiona książka: Małe trzesienia ziemi Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, pierścionki, korale Hobby: scrapbooking, masa solna, ogólnie hand made Zawód-Praca-Szkoła: specjalista ds. contentu Urodziny: 31.07.1979r. Imieniny: 25.11
[SIGPIC]http://img6.imageshack.us/img6/6955/obraz010aa2.jpg[/SIGPIC] Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2007-12-24 o 21:03 |
2007-10-20, 17:20 | #3 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajny pomysł
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak Ulubiony kolor(max.3): czarny, niebieski, biały Nielubiany kolor(max.3): wszystko zależy od zestawienia, ale ogólnie nie cierpię jarzących.... Ulubione zwierzę: wszystkie Ulubiony film: Titanic , komedie romantyczne Ulubiona książka: nie wiem.... Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, pierścionek (jeden jedyny), czarne korale, bransoletka... Hobby: hand made Zawód-Praca-Szkoła: Uczennica LO Urodziny: 25. 05 Imieniny: 11.07
Greece moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190 trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247 karteluchy Buzi dla kochanych Wizażanek Edytowane przez shatje Czas edycji: 2007-10-20 o 18:12 |
2007-10-20, 17:53 | #4 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):tż Dominik,syn Sebastian,córka Angelika.
Ulubiony kolor(max.3):niebieski,czerwony,i wszystkie co do blondynki pasują. Nielubiany kolor(max.3):jaskrawe Ulubione zwierzę:papugi,pies ,kot. Ulubiony film:wszystkie typu komedia Ulubiona książka:brak Biżuteria-tak-nie -jaka:kolczyki,bransoleta,wisio rki. Hobby:HAND MADE Zawód-Praca-Szkoła:pani domu Urodziny:1 styczeń Imieniny:21 styczeń |
2007-10-20, 18:06 | #5 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): tż -włodzimierz,córka -macak
Ulubiony kolor(max.3): brak określonych preferencji,czyli może być wszystko Nielubiany kolor(max.3):--- Ulubione zwierzę: owca Ulubiony film: resident evil trylogia Ulubiona książka: cyfrowa twierdza, oraz cała seria sagi o ludziach lodu Biżuteria-tak-nie -jaka: mam w nadmiarze Hobby: siedzenie na forum Zawód-Praca-Szkoła-biedna studentka pedagogiki, pracująca jako opiekunka dodziecka a zawód wyuczony technik żywienia Urodziny: 21 luty Imieniny:22 luty
mój wędraś jest u..... 1.sol 2.katasiaczek 3. beaux 4.eli 6. damurek 7.nirsh 8.hejasz 9.kamilcia 10.malgwa 11.mamuta 12.bydgoszczanka 13.pupil 14.castilia 15. Jambolaja 16. Noalia Edytowane przez solagne Czas edycji: 2007-10-20 o 20:45 Powód: zrobilam błąd w imieniu tż :) |
2007-10-20, 21:10 | #6 |
Przyczajenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż i 2 córy
Ulubiony kolor(max.3)dcienie odszarości przez niebieski do granatu Nielubiany kolor(max.3):brąz(ten jak i te wyżej dotyczą wyłącznie ubrań) Ulubione zwierzę:KOT, Ulubiony film:dokumentalne o ogrodach Ulubiona książkabietnica sabiny Biżuteria-tak-nie -jaka:tylko łancuszek z medalikiem Hobby:fotografia ogród literaki Zawód-Praca-Szkoła:nie pracuję Urodziny:30.09 Imieniny:25.09 |
2007-10-20, 21:18 | #7 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 Czas edycji: 2008-02-24 o 16:25 |
2007-10-20, 21:36 | #8 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż Rafał, syn Kacper, córcia Emilka
Ulubiony kolor(max.3): czarny, biały, fiolet Nielubiany kolor(max.3):kolory ziemi Ulubione zwierzę: mamuty Ulubiony film: brak Ulubiona książka: wszystkie Chmielewskiej Biżuteria-tak-nie -jaka: okazała Hobby: hand made Zawód-Praca-Szkoła: kosmetyczka, obecnie mama i żona Urodziny: 25. 08. Imieniny: 25. 11 |
2007-10-20, 21:51 | #9 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż, córka Pati (Klara), syn Filipek (Franek)
Ulubiony kolor(max.3):niebieski, biały ,różowy Nielubiany kolor(max.3):nie wiem Ulubione zwierzę: nie mam Ulubiony film: komedie romantyczne oraz kryminały Ulubiona książka: lekka i wesoła Biżuteria-tak-nie -jaka: każda, stosowna do stroju Hobby: hand-made Zawód-Praca-Szkoła: księgowa, obecnie prowadze własny biznes Urodziny: 20-11 Imieniny: 08-03 |
2007-10-20, 22:20 | #10 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): a czy nie mąż, też się liczy? Bo mam takowego od ponad trzech roczków --> Limaka
Ulubiony kolor(max.3): odcienie brązu, zgniła zieleń (khaki), czarny Nielubiany kolor(max.3): hmmm... na sobie toleruję tylko te wyżej --> wszystkie intensywne Ulubione zwierzę: leniwiec i mój umarły śmierdziuch Almucha Ulubiony film: "Wirujący seks", "Kevin sam w domu/NY", i hicior z kosmosu --> "Książe w Nowym Jorku" (widziałam chyba z 1000 razy) Ulubiona książka: kilka się znajdzie, ale nudzi mnie czytanie Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak, tak... uwielbiam biżuterię- najbardziej świecącą z inną gorzej trafić w me gusta Hobby: Przede wszystkim muzyka, potem wszystko co jest związane z dzieckiem, szycie misiaków, robienie karteczek i inne handmady i jeszcze kilka rzeczy, ale nie będę się rozpisywać, bo się nudno zrobi Zawód-Praca-Szkoła: absolwentka Pedagogiki o specjalności Edukacja Przedszkolna i Terapia Dziecka oraz studentka Pracy Socjalnej dorabiająca co jakiś czas w kwiaciarnio-galerii oraz terapeutka dzieci autystycznych z zamiłowania olbrzymiego... Urodziny: 7 sierpień Imieniny: 16 lipiec
i inne cudaki gratis https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176508 Wpadnie ktoś? Edytowane przez marikusia Czas edycji: 2008-07-06 o 08:00 Powód: zmiana danych |
2007-10-20, 23:10 | #11 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Brak
Ulubiony kolor(max.3): Ogólnie lubię wszystkie kolorki ale tak naj... naj... bardziej to chyba wszystkie odcienie niebieskości . Nielubiany kolor(max.3): rażące Ulubione zwierzę: Pies, Kot, Chomik, wszystkie Ulubiony film: "Leon Zawodowiec" Ulubiona książka: brak Biżuteria-tak-nie -jaka: moją obsesją są kolczyki,uwielbiam również wszelkiego rodzaju łańcuszki z zapięciem w kształcie litery "T" i do nich jakiś ładny wisiorek. Hobby: Hand Made Zawód-Praca-Szkoła: Aktualnie Staż w Kwiaciarni, Studentka I Roku Architektury Wnętrz Urodziny: 24 Październik Imieniny: 9 Styczeń Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2007-10-25 o 17:33 |
Okazje i pomysły na prezent
2007-10-20, 23:16 | #12 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): nie mąż jest
Ulubiony kolor(max.3): spopielały róż,lubię wszystkie kolory ale stonowane Nielubiany kolor(max.3): wszystkie jaskrawe Ulubione zwierzę: biedronka Ulubiony film: brak Ulubiona książka: "Anioły i demony" D. Brown, "Polka" M. Gretkowska i ...Harry Potter Biżuteria-tak-nie -jaka:tak, korale, kolczyki, branzoletki, raczej drewnine niż błyszczące,ale są wyjątki Hobby: hand-made, książki Zawód-Praca-Szkoła: mam nadzieję, że za dwa tygodnie mgr biologii Urodziny: 23.10.1983 Imieniny: nie obchodzę
2007-10-21, 01:09 | #13 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): córka Agata - słodka wnuczka Julia
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie oprócz jaskrawych Nielubiany kolor(max.3): rażące Ulubione zwierzę: wszystkie te co skaczą latają pływają Ulubiony film: jest ich kilka między innymi: Ludzie honoru - Na lini ognia - Uciekinier Ulubiona książka: przede wszystkim dobra książka - Spalona żywcem - Anioły i demony - Cyfrowa twierdza - Ania z Zielonego /wszystkie/ - Saga o ludziach lodu Biżuteria-tak-nie -jaka: pierścionek i okazjonalnie jakiś wisiorek Hobby: robótki ręczne Zawód-Praca-Szkoła: obecnie odpoczywam /emerytura/ Urodziny: 06-04 Imieniny: 16-06 Co mnie ucieszy - coś z decu /tego się nie nauczyłam / oraz wszystko co od serca łącznie z pracą na szydełku ....ale proszę się nie gniewać nie origami - podoba mi się to bardzo ale nie mam gdzie tego eksponować a w szafie trzymać - szkoda
moje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427085 moje część pierwsza papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17709362 blog Edytowane przez GLINKA121 Czas edycji: 2012-01-19 o 12:43 |
2007-10-21, 20:17 | #14 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż Krzysiek, syn Łukasz, córka Luiza
Ulubiony kolor(max.3): brązowy, zielony, fiolety (?) Nielubiany kolor(max.3): różowy Ulubione zwierzę: pies, kot Ulubiony film: brak Ulubiona książka: dobry kryminał, sensacja, książki Grocholi i Moniki Szwaji Biżuteria-tak-nie -jaka: preferuję złoto ( kolczyki - skromne, łańcuszki, bransoletka, a poza nim ładne korale Hobby: hand made, aranżacja wnętrz ( głównie swoich ) Zawód-Praca-Szkoła: technik ekonomista ( niewykonywany), pracuję jako złotnik ( obecnie na wychowawczym ) Urodziny: 27.06 Imieniny: 21.08
Łukasz http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png Luiza http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-11-22 o 10:08 |
2007-10-21, 22:12 | #15 |
Chi~
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Tż <3
Ulubiony kolor(max.3): czarny, czerwony, biały/beż Nielubiany kolor(max.3): pomarańcz, żółty, zielony Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: uuu... Shutter Island, Taken, My sister keeper Ulubiona książka: Książki Browna, psychologiczne Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyków prawie nie noszę, duże wisiorki na długich łancuszkach, bransoletki lubuję z dyndałkami Decoupage lubię, ale proste. Mój pokój jest w stylu orientalnym, więc takie lubię najbardziej... no i motywy mojej ulubionej Alicji z Krainy Czarów Scrap : Tu przygarnę najchętniej półprodukty ^^'' a tak na poważnie - notesiki mi się nie przydają. za to małe albumiki, rameczki i tym podobne - jak najbardziej Dziergałki: Przygarnęłabym najchętniej jakąś torbę... najlepiej większą, niż mniejszą Malunki: Sama dużo maluję, ale obrazek w orientalnym stylu chętnie przygarnę, na czymkolwiek, płótnie, szkle czy papierze ^^ Hobby: hand made, muzyka, gra na gitarze, malowanie, architektura Zawód-Praca-Szkoła: 3! klasa liceum Urodziny: 26 listopad Imieniny: 1 sierpnia (i zgadzam sie na rozpowszechnianie moich danych w celach fajnych ;p)
Bez pracy i największy talent nie da ci nawet kolacji. Zobacz, co słychać na moim blogu Edytowane przez tysia_15 Czas edycji: 2010-09-21 o 15:11 |
2007-10-22, 09:35 | #16 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): znaleziony
Ulubiony kolor(max.3): brazowy bordowy granatowy Nielubiany kolor(max.3): brak Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: za dużo ich jest Ulubiona książka: wszytkie powieści Chmielewskiej Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki Hobby: hand make głównie szydełko igła czasami zabawa w tekturze Zawód-Praca-Szkoła: branża poligraficzna Urodziny: 20.12 Imieniny: 20.12 sie tez dopisuje :L.
pierwsze kroki : moje to i owo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...30#post4294430 kartki papierowe https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post5956296 Edytowane przez Ludojadka` Czas edycji: 2008-07-07 o 09:47 Powód: aktualizacja |
2007-10-22, 13:04 | #17 |
CraftMod
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):tż od kilku lat ten sam, do tego dwóch cudownych Chłopców
Ulubiony kolor(max.3):jeśli chodzi o biżu: bordo, ecru, cieeemny róż, turkus, biały poza tym wszystkie z wcześniej wymienionymi na czele Nielubiany kolor(max.3): rażące Ulubione zwierzę:kot Ulubiony film: - Ulubiona książka: - Biżuteria-tak-nie -jaka: bransoletki, zawieszki, broszki, ozdoby do włosów, kolczyków nie noszę Hobby:hand made Zawód-Praca-Szkoła: zawód-mama Urodziny:11.04 Imieniny:nie obchodzę Moja lista wymiankowych marzeń: Preferuję rzeczy przede wszystkim praktyczne, choć i od tego są wyjątki. Z decou chętnie bym przygarnęła białe lub drewniane pudełeczko/puszkę z motywem kawowym na saszetki dł 16,5 cm. Pudełeczko białe z motywem różanym. Świecznik/świeczniki. Z szydełkowych rzeczy chętnie bym przygarnęła białe śnieżynki, jakąś serwetkę, zakładkę do książki, aniołki Z szytych chętnie bym zaadoptowała zająca, biało - czerwono różaną kurę fajny portfel, torebkę, rudego wesołego kota Papierowe cuda - koszyczki z bielonej papierowej wikliny Przydasie "marzeń" - przede wszystkim wycinanki z wykrojników, szczególnie listki, gałązki, koraliki perłowe, szklane i inne, koronki bawełniane, wstążeczki satynowe, atłasowe itp Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2012-09-08 o 09:42 Powód: dopisek |
2007-10-22, 13:30 | #18 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):TZ Zygfryd,syn Kamil,Rafal i cora Marlena
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie Nielubiany kolor(max.3):czarny Ulubione zwierzę:pies,kot,papuga,f retki Ulubiony film:jest ich wiele Ulubiona książka:fantastczne Biżuteria-tak-nie -jaka:tak ladna Hobby:hand made Zawód-Praca-Szkoła:sprzedawca obecnie w domu babcia Urodziny:18.03 Imieniny:hyba 30.marzec |
2007-10-22, 16:51 | #19 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): pustka
Ulubiony kolor(max.3): Lawendowy(lila) fiolety, ciemne niebieskosci Nielubiany kolor(max.3):róż, żarówiaste kolorki Ulubione zwierzę:konik Ulubiony film:O jezu dużooo... Armagedon, Amelia,czekolada, milczenie owiec, GI Jane i wieeele innnych Ulubiona książka:Emilka ze srebrnego nowiu, Stowarzyszenie umarłych poetów Biżuteria-tak-nie -jaka:tak, fajne wiosiorki i bransoletki Hobby:wizaż.pl MUZYKA, taniec, sport ,poezja, hand made Zawód-Praca-Szkoła:Gimnazjum nr 3 w RN Urodziny:3 czerwca Imieniny:15 czerwca
2007-10-28, 19:03 | #20 |
Konto usunięte
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): bezdzietna, nieobrączkowana
Ulubiony kolor(max.3): zielenie, brązy, żółte kolorki Nielubiany kolor(max.3): niebieski (oprócz błękitu i ładnego turkusika) Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: uwielbiam filmy z Lindsay Lohan Ulubiona książka: wszystkie "Anie" (z zielonego wzgórza) Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK kolczyki, bransoletki, nasdzyjniki... Hobby: biżuteria, fotografia, handmade Zawód-Praca-Szkoła: gimnazjum (ostatni rok) Urodziny: 01 września (pechowa data) Imieniny: 10 czerwca |
2007-10-30, 17:25 | #21 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak
Ulubiony kolor(max.3): zielony, szary, czarny, czerwony, fioletowy Nielubiany kolor(max.3): różowy (ogólnie bardzo jaskrawe kolory) Ulubione zwierzę: najbardziej koty i psy, ale wszyystkie zwierzęta kocham Ulubiony film: "Władca pierścieni", "Requiem for a dream" Ulubiona książka: "Władca pierścieni", "Harry Potter", książki M. Musierowicz, Agathy Christie Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, najlepiej kolczyki Hobby: hand-made, muzyka, ksiązki, taniec Zawód-Praca-Szkoła: szkoła, 3 gim Urodziny: 19.05 Imieniny: 14.04
2007-10-30, 17:43 | #22 | ||
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): nie mąż S.
Ulubiony kolor(max.3): ostatnimi czasy czerwień, czarny i fiolet ale u mnie to wszytko od nastroju zależy Nielubiany kolor(max.3): "żarówki" (brrrrrr) Ulubione zwierzę: mam żółwia ale ogólnie nie kleję się do zwierząt Ulubiony film: hmmmmmmmmmm Ulubiona książka: coś łatwego i przyjemnego do pociągu np: Szwaja Biżuteria-tak-nie -jaka: pod każdą postacią Hobby: jedzenie i moje cudakowanie Zawód-Praca-Szkoła: studentka budownictwa PK Urodziny: 29.04 Imieniny: 16.09 aha i jeszcze apel na koniec
2007-10-30, 23:29 | #23 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): |
2007-10-31, 17:38 | #24 |
Zakorzenienie
|
No to sie dopisze
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Radek, córka Dominika, synek Norbert Ulubiony kolor(max.3): czerwony, czarny, niebieski, bialy... Nielubiany kolor(max.3): fioletowy!!! Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: kazdy, ktory przypadnie mi do gustu, glownie komedie lub film mistyczny, np. serial "Czynnik PSI" Ulubiona książka: Saga o Ludziach Lodu, Maly Ksiaze, Trylogia, Miecz prawdy Biżuteria-tak-nie -jaka: Uwielbiam korale-wisory, kolczyki, bransoletki (rekę w nadgarstku mam szczuplutką jak u dziecka) Hobby: Wszelkie robotki reczne (szydełko, albumy, kartki itp) ksiazki, parapychologia Zawód-Praca-Szkoła: Chemik Urodziny: 31.03. Imieniny: 03.11. Mam cos dopisać jeśli chodzi o wymianki to piszę - ucieszę się z wszystkiego: szydełko - bardzo chętnie, moich prac mam bardzo mało, a uwielbiam przyglądać sie dziełom wizażanek np. maskotki, torebki, szale, czapki itp. Podoba mi się bardzo mieszanka szydełko+koraliki (naszyjniki, bransoletki), ale jeszcze się nie odważyłam spróbować.. druty - nie umiem, wiec zachwycam sie wszystkim (ostatnio pokochałam chusty podobaja mi sie też "druciane" maskotki) scrap - uwielbiam albumy, kalendarze, notesy szczególnie gdy maja ciekawy zaskakujący kształt decu - nie potrafie wiec przygarnę wszystko... np. skrzyneczke na klucze... biżu - uwielbiam, szczególnie "dyndające" kolczyki i bransoletki (obwód nadgarstka nie duży, najlepiej z regulacją, zaczynająć od 14-15 cm) Bardzo podoba mi sie tez makrama - naszyjnik frywolitka, wiklina, origami - ucieszy mnie bardzo aha to jeszcze ulubiony kwiat: tulipan i róża mam dopisać rozmiar buta no to 37 Przede wszystkim jednak zawsze cieszę sie z otrzymanych dzieł wizażanek i jestem prze szczęśliwa gdy staje się ich posiadaczką! Róbcie to co Wam przyszło do głowy, a ja z pewnością będę zadowolona
ZAPRASZAM!!! Kilka moich prac Papierowe szaleństwa sagap Galeria niewędraś - Dzieckiem być PREFERENCJE Edytowane przez sagap Czas edycji: 2013-10-14 o 17:00 Powód: dopisek |
2007-11-04, 20:38 | #25 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): prawie- mąż
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, czarny, odcienie zieleni (w stronę khaki) Nielubiany kolor(max.3): majtkowy róż, Ulubione zwierzę: wiewiórka Ulubiony film: ostatnio polskie: Ciało, Testosteron, i bajki Ulubiona książka: W. Wharton, K. Grochola,J. Picoult Biżuteria-tak-nie -jaka: byle nie złoto Hobby: hand made, wędkarstwo, informatyka Zawód-Praca-Szkoła: biolog, przyrodnik obecnie nauczyciel Urodziny: 19. 07 Imieniny: 26.07
Edytowane przez Mgławica Czas edycji: 2008-02-07 o 13:03 |
2007-11-04, 22:10 | #26 |
Raczkowanie
|
O żesz Ty ! Ale mnie tu nie było dawno....Drogie koleżanki,przepraszam.Mam całą nocna nadrobienie zaległości
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):brak Ulubiony kolor(max.3):pomarańczowy,zielony,żółty Nielubiany kolor(max.3): szary,różowy,granatowy Ulubione zwierzę: szynszyla Ulubiony film: 'Zakochana złośnica' Ulubiona książka: oj wiele...wiele.. Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak!! Każda,bylenie z kapsli od piwa Hobby: ciągle się zmienia... Zawód-Praca-Szkoła: LO Urodziny: 13luty Imieniny: 18maj
2007-11-05, 11:52 | #27 |
Zakorzenienie
|
ale fajny wątek
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): dzieci brak- Tż mąż Grzegorz Ulubiony kolor(max.3): czerwony, zielony, czarny Nielubiany kolor(max.3): fioletowy, żółty Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: American Beauty Ulubiona książka: "Ferdydurke" w Gombrowicz, Lot nad Kukułczym Gniazdem Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, ale nie w kolorze złota Hobby: a różnie Zawód-Praca-Szkoła: studentka III rok europeistyki, pracuje jako redaktor w gazecie Urodziny:04 kwiecień Imieniny: 26 maj (tak, tak w dzień matki)
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2009-04-30 o 16:12 |
2007-11-05, 19:37 | #28 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mieszkam z rodzicami i młodszym bratem.
Ulubiony kolor(max.3):prawie wszystkie,a najbardziej czarny,czerwony Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy,rażące Ulubione zwierzę:koty,kotki i koteczki, psiaki, ptaszniki Ulubiony film: Sami swoi, Godziny szczytu, Władca Pierścieni-wszystkie części Ulubiona książka: Mały Książę,Silniejszy od nienawiści, Ania z Zielonego Wzgórza i wszystkie Paulo Coelho Biżuteria-tak-nie -jaka: tak - kolczyki,bransoletki,kora le-których nie nosze bo zapominam o nich Hobby: fotografia, hand made, gotowanie Zawód-Praca-Szkoła: technik żywienia/ studia... przyszły obrońca narodowy! Urodziny: 04.01 Imieniny: 11.01 Edytowane przez honka' Czas edycji: 2010-11-18 o 14:50 |
2007-11-05, 21:29 | #29 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): narazie brak
Ulubiony kolor(max.3): zielony niebieski czarny Nielubiany kolor(max.3): jaskrawe Ulubione zwierzę: kot pies Ulubiony film: Skazany na śmierć Ulubiona książka: Biżuteria-tak-nie -jaka: pierścionki bransoletki wisiorki kolczyki Hobby: Hand Made Ratownictwo medyczne Zawód-Praca-Szkoła: uczennica szkoła średnia o profilu kucharz Urodziny:25.07 Imieniny:17.10 |
2007-11-07, 19:57 | #30 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):tż :Jacek,syn:Jakub
Ulubiony kolor(max.3):czerwony,zie lony,pomarańczowy Nielubiany kolor(max.3):fioletowy Ulubione zwierzę:chomik Ulubiony film:Szkoła Uczuć Ulubiona książka:Nad Niemnem Biżuteria-tak-nie -jaka:Mam sporo:kocham duże kolczyki Hobby:zrobić coś z niczego Zawód-Praca-Szkoła:instruktor terapii zajęciowej Urodziny:27.01. Imieniny:29.10
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.