|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
|
Narzędzia |
2012-04-20, 16:15 | #331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, 2 synów-Piotr i Kuba
Ulubiony kolor(max.3):Czerwony, zielony, zółty(głębokie, nasycone) Nielubiany kolor(max.3):zgniłe brązy i zielenie,żarówy Ulubione zwierzę:wszystkie z liczbą nóg poniżej 6 Ulubiony film:Pan Wołodyjowski Ulubiona książka:dużo ich. Ale chyba najbardziej ulubione, takie z młodości "Więcej niż przyjaźń"i"Lato letnich ludzi" Biżuteria-tak-nie -jaka:każda, byle nie za ciężka. Preferowane kolczyki i pierścionki. Hobby:książki, robótki(szydełko, druty, frywolitka, krzyżyki). Próbowała jeszcze kilku. Chciałabym spróbować decupażu. Zawód-Praca-Szkoła:z wykształcenia:kosmetyczka ,nauczycielka,manicurzyst ka. Obecnie mama na pełny etat i dobrze mi z tym. Urodziny:15.01.1982 Imieniny:21.10 Lista życzeń jest krótka: jakiś piękny, nieduży sutasz, przydasie do tegoż, coś z biżuterii filcowanej, rękawiczki koronkowe(rozmiar średni), wszelkie przydasie do wymienionych przeze mnie technik oraz do stworzenia sutaszu. W sumie za wszelakie ręcznie robione cudeńka jestem wdzięczna.
Kubuś (11.08.2009) Piotruś (14.10.2011) 108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72 Edytowane przez Ulcia2512 Czas edycji: 2012-04-22 o 19:09 |
2012-04-30, 22:02 | #332 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):Mąż jeden od 11 lat i Synek Szymuś- 7 lat.
Ulubiony kolor(max.3): czerwony(malinowy), niebieski turkusowy,chabrowy,rudy. Nielubiany kolor(max.3): wszelkie żarówy Ulubione zwierzę:pies, ale nie posiadam żadnego, bo mieszkam w bloku. Ulubiony film: nie mam ulubionego, ale lubię komedie, rzewne filmy o miłości, ciekawe przygodowe i sensacyjne. Ulubiona książka: nie mam ulubionej, ale lubię czytać powieści przygodowe, niekiedy romanse, powieści sensacyjne. Ostatnio tylko jakoś mało czasu na czytanie. Biżuteria-tak-nie -jaka: lubię biżuterię w każdej chyba technice. Hobby: szydełko, druty Zawód-Praca-Szkoła:wyuczony- ekonomistka w tej chwili bezrobotna i intensywnie poszukująca pracy Urodziny: 21.11.1968r. Imieniny:03.I Bardzo podobają mi się prace decu np. szkatułki, chusteczniki, Hafty- motywy kwiatowe ( róże, słoneczniki), ale również inne chętnie przygarnę. Notesiki, zapiśniki scrapki są cudne. Biżu bardzo lubię. Kolczyki delikatne, dyndające. Wiklina papierowa bardzo mi się podoba np. koszyczki na różne drobiazgi. Na szydełku dużo robię, ale ucieszę się z bieżnika na ławę, torebki. Druty-chętnie przygarnę komin, serweteczki bieżniczki, zawieszki. Szycie: ostatnio wpadły mi w oko cudne poduszki z dużym kwiatowym motywem. Mieszkanie na razie malutkie. Pokój w kolorach: meble ciemny brąz, tapeta żółto-kremowa, tapicerka butelkowa zieleń. Akcenty w bordo. Kuchnia odcienie zieleni groszkowej, płytki żółto-waniliowe. Łazienka w kolorach biało-niebieskich. No to jeszcze noszę rozmiar 38-40, buty 38, Torebki lubię małe wizytowe lub średnie codzienne, kolory stonowane. Ucieszę się z każdego zrobionego specjalnie dla mnie prezentu.
Moje prace: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231887 http://www.fotosik.pl/u/malgoska2111/albumy https://picasaweb.google.com/112321844074142857189 preferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=332 Edytowane przez rardan Czas edycji: 2013-10-13 o 20:29 |
2012-05-17, 20:15 | #333 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny: mąż i kot zwany Myszą
Ulubiony kolor: do ubrania czerwień, czerń, granat; dookoła: zieleń, brąz, ecru Nielubiany kolor: róż i jakrawości Ulubione zwierzę: wszystko co ma nogi, nie pełza i nie syczy Ulubiony film: "Once", "Wierny ogrodnik", "Amadeusz", "Piraci z Karaibów", "Siódma pieczęć", "Hanami - kwiat wiśni" i wiele, wiele innych Ulubiona książka: całe mnóstwo; np. to co napisali Murakami, Kundera, Segal Biżuteria: wszelkie kolczyki, bransoletki, wisiory Hobby: scrapowanie, film, książka, muzyka Urodziny: 11 lipca Imieniny: 26 lipca |
2012-06-07, 20:11 | #334 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny: mąż, synek (3l.), córcia (1r.)
Ulubiony kolor: odcienie niebieskiego (turkus, błękit), róże, optymistycznie trawiasta zieleń Nielubiany kolor: fiolet, średnio pomarańcz, złoty Ulubione zwierzę - motyw: motyle, ptaki Ulubiony film: 'Jeden dzień', 'Zaklęci w czasie' Ulubiona książka: j.w. Biżuteria: naszyjniki skromne: w stylu delikatnego, nieprzegiętego steampunk; ew. krótkie, bardzo delikatne, romantyczne z niewielką ilością dodatków ale za to wysmakowane kolczyki najmniej ale chętnie: coś bardzo skromnego; lubię szkło weneckie, ew. delikatne perły; nie cierpię lawy i nie przepadam za filcem w bransoletkach i kolczykach, natomiast filcowe broszki są OK ; bransoletki tak ale delikatne; preferowane style wg załączonych zdjęć. Hobby: scrapbooking tradycyjny, digital scrapbooking, malowanie na szkle i porcelanie Praca: aktualnie urlop wychowawczy Urodziny: jesień Imieniny: 25.11 Podziwiam: filcowe małe maskoteczki, szyte torebki, torby zakupowe ręcznie szyte, decoupage'owe szkatułeczki, szydełkowane serwetki, szydełkowane 'wstążeczki', które można użyć w scrap-pracach, ciuszki dziewczęce (czapeczka, bolerko? na 86-92cm), sutaszowe b.skromne kolczyki, szyte/dziergane podusie, ręcznie robione mydełka, świece, biżuterię wire wrapping, kolczyki z fimo, jeśli haft krzyżykowy, to w postaci serwetki/dziecięcego ubranka np. body; Nie przepadam: frywolitki - zupełnie nie mój styl..., origami; Nie lubię: przepychu i nadmiaru, świecidełek, cekinów, czegoś, co zalatuje jarmarkiem . Za to lubię eleganckie 'clean & simple'. Będę wdzięczna za wszystko, w co ktoś włoży serce. Proszę jedynie, by było to choć trochę praktyczne Mam za małe mieszkanie i za małe dzieci na ozdóbki. >> Moją wylosowankę przepraszam za muchy w nosie, mam nadzieję, że nieco rozjaśniłam i przybliżyłam swoje gusta i nie będzie męką coś dla mnie zrobić ... Edytowane przez carrot Czas edycji: 2012-06-27 o 09:04 |
2012-06-18, 18:32 | #335 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż ten sam od 8 lat, dwójka dzieci syn Filip lat 7 i córcia Joanna lat 4.
Ulubiony kolor(max.3): niebiesi, czarny, odcienie czerwieni, byle nie jaskrawe Nielubiany kolor(max.3): ostre i intesywne kolory Ulubione zwierzę: pies i kot Ulubiony film: nie mam Ulubiona książka: "Wczorajsza młodość", i wszelkie książki zawierające w sobie jakieś tajemnice, ogólnie uwielbiam czytać wszystko Biżuteria-tak-nie -jaka: lubię biżuterię i lubię ją nosić ale niekoniecznie przy pracach domowych , chętnie brosza, przypinka, spinka do chusty. Kolczyki najlepiej, długie i wiszące. Wisiorki i naszyjniki wszelakiej maści. Ostatnio zakochałam się w biżuterii sutasz. Hobby: szydełko, kwiaty, ogród, pieczenie i gotowanie Zawód-Praca-Szkoła:wyuczony- po studiach: filolog języka polskiego, po technikum: Technik technologii żywności o specjalizacji ciastkarsko-piekarskiej, obecnie pracuję jako "kura domowa" Urodziny: 18.01.1982 Imieniny:13 II Generalnie wybredna nie jestem i cieszę się ze wszystkiego, bo do wszystkiego znajduję jakieś zastosowanie. Na pewno ucieszy mnie jakaś biżuteria. Nie pogardzę również szalem wykonanym na drutach, bo ta technika nie jest najlepiej opanowana przeze mnie. Wszelkiego rodzaju pudełeczka, szkatułki czy pojemniczki lub koszyczki będą radować moje serducho i cieszyć oko . Chociaż sama robię na szydełku to ucieszę się również z "szydełkowca" dla mnie przygotowanego, bo zrobić dla siebie to zawsze brakuje czasu . Torebki, torby bardzo chętnie przygarnę wolę takie mniejsze lub średnie niż te duże i ogromne. Haft krzyżykowy lubię, umiem lecz nie mam czasu, z tej techniki chętnie przygarnę obrazki z motywami dziecięcymi, postaciami z kreskówek. I baaardzo choruję na biżuterię sutasz, bo ta technika jest taka cuudna Rozmiar buta 37-38 , obwód głowy standardowy , ogona nie posiadam Najważniejsze jest dla mnie to, że ktoś włożył trochę pracy w rzecz akurat dla mnie, za co z góry serdecznie dziękuję.
Tutaj można ogladać moje prace: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529664 Preferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=335 Mój blog: http://kasiakrz.blogspot.com/ Edytowane przez babydelfi Czas edycji: 2014-10-18 o 13:43 |
2012-06-23, 11:33 | #336 |
Rozeznanie
|
stan rodzinny; mąż, syn i córka/dorośli ze swymi połówkami/ wspaniały wnuczek,
ulubiony kolor; wszystkie jasne, pastelowe kolory nielubiany kolor ;ciemne, czarne kolory ulubione zwierzę; chyba pies ulubiony film;z J.P.II ulubiona książka;wszystkie przyrodnicze i różne przewodniki biżuteria; każda hobby;wszystki książki i gazety związane z robótkami,ciągle coś próbuję nowego i tak zawsze powróce do krzyżyków, podróże, wycieczki,spacery zawód;inżynier ceramiki /z wykształcenia/obecnie emerytka wczesniejsza i bardzo dobrze mi z tym urodziny;15 maj imieniny ;3 pazdziernik Nie jestem wybredana, czuje zawsze włożoną pracę w hand made, lubię zawsze biżuterię i szydełko , bo tego boję się próbowac |
2012-06-23, 17:37 | #337 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): póki co tylko TŻ
Ulubiony kolor(max.3): różne odcienie zieleni, brązów i fioletów Nielubiany kolor(max.3): wszelakie jaskrawości - różowy, pomarańczowy, żółty itp. Ulubione zwierzę: kot, choć takowego nie mam, a nawet nie lubię motywów zwierzęcych Ulubiony film: psychologiczne, fantasy Ulubiona książka: wszystko co w ręce wpadnie, nie przepadam tylko za horrorami i kryminałami Biżuteria-tak-nie -jaka: uwielbiam biżuterię wszelkiego rodzaju (szczególnie kolczyki), najchętniej oryginalną i zwracającą uwagę; nie noszę za to broszek i ozdób na włosy Hobby: rozwój osobisty, recykling artystyczny, kwiaty doniczkowe Zawód-Praca-Szkoła: branża resocjalizacyjna Urodziny: październik Imieniny: j.w. INFORMACJE DODATKOWE: Nie przepadam za: origami, kartkami okolicznościowymi (przepraszam ), bibelotami to wszystko tylko dlatego, że nie mam gdzie takich rzeczy eksponować, a nie chcę ich zamykać na zawsze w pudełkach... Za to przydadzą się: Scrapki: notesy, albumy itp. w każdej ilości (obecnie chcę sobie założyć zeszyt z przepisami) Decoupage: szkatuła/ pudełko na biżuterię (bo mam jej mnóstwo) itp. Szydełko/ druty/ frywolitki: serwetki, bieżniki, biżuteria itp. Jestem na etapie urządzania się w nowym mieszkaniu więc bardzo chętnie przyjmę również koszyczki, doniczki, przyborniki do szycia itp. W mieszkanku mam dużo bieli i koloru jasnobrązowego. Wszystko, co posiada duszę i zrobione zostało z sercem jest przeze mnie bardzo mile widziane Przyznam, że jestem praktyczną osobą więc nie lubię "kurzozbieraczy" i rzeczy, które nie mają zastosowania.
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2012-09-17 o 10:56 Powód: aktualizacja danych |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
2012-06-24, 11:11 | #338 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż i 2 dzieci (młodzieży)
Ulubiony kolor(max.3): beże, brązy i czarny Nielubiany kolor(max.3) stre, krzykliwe kolory Ulubione zwierzę: pies i wszystko co da się zagłaskać Ulubiony film: "Raport Pelikana" "Zmierzch" Ulubiona książka: Czytam dużo i co mi wpadnie w rękę, ostatnio wszystko co dostępne o wampirach poprzez Zmierzch, Dom Nocy i Pamiętniki Wampirów. Bardzo lubię dobrą sensację i kryminały Biżuteria-tak-nie -jaka: Lubię kolczyki wiszące, bransoletki i wisiorki Hobby: Wszelakie zielone doniczkowce i papier. Ostatnio wciąga mnie szydełko Urodziny 07.12 [B]Imieniny:[/B ]08.03 Zachwycam się każdą rzeczą zrobioną z myślą o mnie, wszystko mnie uszczęśliwi. Bardzo podobają mi się wszystkie prace w deku i wszelakie sutaszki.
2012-07-09, 17:12 | #339 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): narzeczony; dzieci brak
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, czarny, złoty Nielubiany kolor(max.3): pudrowy róż, pastelowy błękit Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: jest ich cała masa Ulubiona książka: "Pat ze Srebrnego Gaju", "Pani na Srebrnym Gaju", "Dzban ciotki Becky", "Zapach wiatru", "The Angel Chronicles 1,2,3" Biżuteria-tak-nie -jaka: uwielbiam długie kolczyki Hobby: muzyka (śpiew), książki, rysowanie Zawód-Praca-Szkoła: obecnie dział ochrony, na monitoringu, na pełny etacie i bardzo mi z tym wygodnie Urodziny: 25 listopad Imieniny: nie pbchodzę, więc nie wiem |
2012-10-05, 16:49 | #340 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(TŻ/dzieci): mężatka,trójka dzieci( Sebastian, Krystian i Maksymilian) oraz mąż Daniel i królik Riko Ulubiony kolor(max.3): większość kolorów, ale głównie czerwienie, fiolety, róże, brązy, czarny Nielubiany kolor(max.3): smutne tonacje Ulubione zwierzę: od zawsze konie,oraz psy Ulubiony film: komedie romantyczne, seriale dr. Hause, CSI itp Ulubiona książka: Raczej nie mam zbytnio czasu na czytanie Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki ( średniej długości 3-10cm na biglach zamkniętych)lub sztyfty, bransoletki- 17-19 cm, naszyjniki bez limitu i wisiorki na łańcuszku( 50 cm)lub bez. Preferuję srebro, ale może być miedź i mosiądz (byleby bigle lub sztyfty były srebrne).Uwielbiam w biżuterii motywy roślinne, a wręcz ubóstwiam motyw róży. Decoupage: bransoletki i szkatułeczki chętnie przyjmę Origami: bardzo mi się podoba! Chętnie przyjmę Świeczki, mydełka: lubię, szczególnie pachnące piżmem, sandałem, fiołkami i cytrusami Hobby- rękodzieło- ostatnio głównie biżuteria,ale także haftowanie i malarstwo Zawód-Praca-Szkoła: z wykształcenia technik budownictwa,z zamiłowania plastyka i rekodzieło Urodziny: 09.04 Imieniny: 16.06
mój blog http://bizuanetars.blogspot.com mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=548130 Preferencje https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=340 Edytowane przez anetars Czas edycji: 2013-01-04 o 16:07 |
2012-10-05, 21:02 | #341 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): młoda panna
Ulubiony kolor(max.3): ciemny, przydmiony niebieski, khaki, żółty Nielubiany kolor(max.3):pomarańczowy , grrrrr Ulubione zwierzę: wszystkie gryzonie i zajęczaki ;3 Ulubiony film: Titanic i wszystkie dobre komedie romantyczne Ulubiona książka: wszystkie Meg Cabot ;] Biżuteria-tak-nie -jaka: skórzane bransoletki, indiańskie wisiorki, kolczyki na wkrętki ze stali chirurgicznej Hobby: gryzonie, makijaż ;] Zawód-Praca-Szkoła: gimnazjum Urodziny: 26.08.98 Imieniny: 10.10 |
Okazje i pomysły na prezent
2012-10-22, 21:43 | #342 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(TŻ/dzieci): wieczny narzeczony
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, fioletowy, zielony, a tak w ogóle to prawie wszystkie Nielubiany kolor(max.3):w zasadzie to nie ma kolorów, których nie lubię, wszystko zależy od dnia i nastroju Ulubione zwierzę: kot - bo mam, aczkolwiek lubię wszystko, co żyje Ulubiony film:piękny umysł, księżna, batman - duży rozrzut, bo jestem filmożercą Ulubiona książka: książkożercą też jestem, aczkolwiek fantasy i fantastyka to moje ulubione gatunki Biżuteria-tak-nie -jaka: jeśli kolczyki, to długie, dyndające - 8-10cm, mogą być ww, sutaszowe, ciekawe składaczki, ale wtedy w intensywnych kolorach, jeśli plecionki, to indiańce, bo inne potrafię zrobić sama (aczkolwiek kolczyki noszę rzadko), bardzo lubię bransoletki, myślę że 18-19cm długości będzie ok- mogą być wykonane w każdej technice, raczej skłaniam się bardziej ku tym masywnym, szerokim, niż tym wąziutkim, mogą być cięższe, aczkolwiek miałabym również chrapkę na chainmaila, bardzo uwielbiam pierścionki - mogą być ww i różne inne, jakkolwiek plecionkowe nie bardzo, bo sama robię duże ilości, a sutaszowy bym pobrudziła na pewno. no i z rzadka, ale zdarza się mi nosić wisiorki - raczej większe, niż mniejsze, technika raczej nie ma znaczenia, jakkolwiek koralikowce potrafię zrobić sama, podobają mi się jeszcze sznury szydełkowe, ale raczej lariaty, niż te grubaski węże. Hobby- rękodzieło- głównie biżuteria, oglądanie namiętnie filmów, czytam równie namiętnie książki, poza tym lubię podróżować, zwłaszcza naszym samochodem, bądź motocyklem z TŻ Urodziny: 26.10. skorpion Edytowane przez iwona sikorska Czas edycji: 2012-10-26 o 19:19 |
2012-10-23, 23:54 | #343 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż i KOT
Ulubiony kolor:dobrze wybarwione kolory, uwielbiam ciemne niebieskoście, czerwienie,ciemniejsze fiolety, ciemne zielenie, czerń i połączenia ich z beżami, kremami. Nielubiany kolor: majtokowe róże, jasne zielenie, jasne niebieskoście (ale taki kwarc różowy lubię) Ulubione zwierzę: KOT Ulubiony film: SF i fantasy, sensacja Ulubiona książka: SF i fantasy, sensacja, Joanna Chmielewska Ulubione kamienie: kianit, labradorki, kamień księżycowy i słoneczny, perełki, ametysty, zielony onyks, karneol, agaty, kryształy lodowe - i cała masa innych Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, srebro - jestem uczulona niestety, w strefach uszy, szyja, bezpośrednio dekold, na rękę może być miedź - ale taka dobrze spolerowana kamienie naturalne uwielbiam (raczej bez tych sztucznych w typie piasek pustyni i jakieś zbitki niewiadomo czego, ładne szkło weneckie i owszem Bransy uwielbiam, kolce też byle nie ciężkie przesadnie, długie i krótkie, jeśli chodzi o naszyjniki to albo mały wisiorek (dodatki wtedy srebrne i kamienie wypolerowane, nie surowe) albo duży wisior coby na długim postronku się mógł majtać (w tym przypadku może być miedź i kamienie wszelakie), pierścionki raczej nie koraliki: ha.. marzy mi się taka bransa jak rurka z takim jednym grubszym ciągiem koralików, Rusa nazywa takie "świrnięte", ja nie wiem co to za splot, kulki też mi się podobają koralikowe takie czarno-srebrne i kostki.. i w zasadzie wszystko sutasz: w zasadzie wszystko, kolce i broszki i bransy, ale dobrze wybarwione kolory i w stylu takim bezkoralikowym, to znaczy kamień i sznureczki i zawijaski, jak coś beżowego to np w połączeniu z ciemnym brązem itp przykład Pudełka: kocham pudełka Ulubione wzory: deku - wrzosy, tulipany, maki Zawsze i na wszystkim: koty i smoki Frywolka: chętnie bardzo, zwłaszcza byłabym bardzo zadowolona z kwiatuszków, które można naszyć na bluzeczkę np Dodatki: czapki, rękawiczki, szale i szaliki jako dodatek do stroju lub jako ocieplacz bardzo omotany - lubie bardzo, w tym przypadku połączenia kolorystyczne dobrze wybarwiony z beżem czy szarym jak najbardziej się sprawdzają dla mnie Nie wiem co jeszcze . Lubię wszystko wyrabiane ręcznie, co ma w sobie coś i ze wszystkiego się będę cieszyć Hobby: KOT , biżu, gotowanie, pieczenie i jedzenie Zawód-Praca-Szkoła:praca Urodziny:25 września Edytowane przez snice Czas edycji: 2013-05-25 o 21:38 |
2012-10-29, 14:45 | #344 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Singielka bez dzieci.
Ulubiony kolor(max.3):Turkusowy biały, brązowy Nielubiany kolor(max.3):Pomarańczowy, zielony, żółty. Ulubione zwierzę:Pies Ulubiony film: "Duże dzieci" Ulubiona książka: "Niania w Nowym Jorku" Biżuteria-tak-nie -jaka: Bransoletki Hobby:Cardmaking, decoupage, blogowanie, pedagogika dziecięca, hiszpański, latino. Zawód-Praca-Szkoła:Rencistka. Staż w bibliotece. Urodziny: 1 październik Imieniny: 1 grudnia Ja też nie jestem wybredna. Naprawdę łatwo mnie uszczęśliwić! Niestety (dla moich gabarytów) lubię słodycze, kocham różne herbaty!! Bardzo lubię kubki, w których mogę sobie pić herbatki albo kawy. Jeśli chodzi o kawę, to pije te rozpuszczalne, smakowe itepe ) Bardzo lubię książki, oraz własnoręcznie robione zakładki. Notesy, albo albumy, do których mogę coś wklejać... Jestem osobą bardzo sentymentalną. Jeśli chodzi o przydasie to mam wieczną chrapkę na wycinki z puncherów, wykrojników, oraz naklejki i papierowe dodatki. Ogólnie w cardmakingu przyda mi się zupełnie wszystko... A najbardziej lubię...czuć waszą obecność Edytowane przez noelka93 Czas edycji: 2013-10-26 o 12:02 |
2012-10-31, 00:30 | #345 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny: mąż, córcia i 2 synków
Ulubiony kolor: czarny, czerwony, wszelkie ładne szarości, popiele, najlepiej błyszczące wpadające w srebro, fuksja, turkus Nielubiany kolor: pomarańczowy, zielony, żółty. Biżuteria: Jak najbardziej. Lubię i noszę, aby nie krzykliwe i zbyt kolorowe. Kolczyki lubię wiszące. Kocham też wszelkie wisiorki, naszyjniki, bransoletki Hobby: szydełko, koraliki, druty, frywolitka. Zawód - Praca - Szkoła: etat szczęśliwej mamy i żony (oby jak najdłużej Urodziny: 20.07.1976 Imieniny: 19.01 W przypadku wymianek ucieszą mnie: decu -herbaciarki, wszelkie praktyczne rzeczy, pudełeczka na biżu, na przydaśki,na koraliki, ramki... ucieszę się z wszystkiego w tej technice bo nie potrafię a podziwiam Za butelki i słoiki dziękuję, dostałam ostatnio kilka papierowa wiklina -bardzo chętnie przygarnę ale rzeczy praktyczne: pudełka, pojemniki,koszyczki biżu -coś niebanalnego, oryginalnego i nie krzykliwego kolorystycznie. origami - podziękuję, mam mało miejsca na półkach i małe dziecko ciekawe świata przydaśki -wszeeeelkie pokocham miłościa szczerą. Koraliki, ozdoby do przyszywania, wstążeczki, włóczki, kordonki, półfabrykaty do biżu itp. scrapbooking -ucieszę się z ładnej karteczki, notes jak najbardziej mile widziany np. taki na przepisy , albumik na fotki Dziergadła: hmmm, każda niespodzianka będzie dla mnie ogromną radością W sumie chusty i szale oraz kominy zimowe posiadam, chyba że zwiewne typowo wiosenne to bardzo chętnie. Przygarnę też ciekawą maskotkę albo podusię. Serwetki niekoniecznie. Uwielbiam rzeczy robione na drutach, bardzo podobają mi się ażury. Szycie - kocham wszelkie podusie, przytulanki - zwierzaczki. Podobają mi się również torebki z filcu w moich kolorkach. xxx - podziwiam osoby zajmujące się tą techniką, uwielbiam storczyki i taki obrazeczek by mnie ucieszył Ostatnio zakochałam się w sutaszkach, podobaja mi się kolczyki wykonane tą techniką w stonowanych kolorkach, długie wiszące Wszystko, co posiada duszę i zrobione zostało z sercem jest przeze mnie bardzo mile widziane Przyznam, że jestem praktyczną osobą więc nie lubię "kurzozbieraczy" i rzeczy, które nie mają zastosowania. Ucieszę się z wszelkich pudełeczek. Numer kapcia ( jakby mnie Jolcia wylosowała) 38 Aaaa i jeszcze jedno, jestem typową "sroką", lubię rzeczy które się świecą, czyli coś ze srebrną lub złotą nitką, również biżu takie raczej błyszczące
PAULINKA 08.06.2011 Moje prace: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post31371443 Preferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=345 Edytowane przez martikaj Czas edycji: 2014-10-16 o 10:33 |
2012-10-31, 18:35 | #346 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Maz Teo,syn Mateusz 13,corki Weronika 12 i Sabina 9
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie pastele,kolory vintage-stylowe i romantyczne Nielubiany kolor(max.3): Ulubione zwierzę: nie mam takiego choc w domu mamy aktualnie chomika Ulubiony film:romantyczne Ulubiona książka: wszystkie Danielle Stell Biżuteria-tak-nie -jaka: kazda decu:wszystko jest sliczne scrap zakladki,notes,pamietnik, album, bardzo podoba mi sie styl vintage dziergalki:nie mam wymagan Świeczki, mydełka wszystko ! Quilling,Pergamano wszystko Hobby: hand made szydelkuje wyszywam szyje frywolitkuje czasami sie z decu pobawie ;-) Zawód-Praca-Szkoła: sprzedawca,obecnie pani domu i dorywczo sprzatanie Urodziny: 17.07 Imieniny: 13.03 Edytowane przez serduszko3 Czas edycji: 2013-05-27 o 19:28 |
2012-11-05, 12:05 | #347 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny: Singielka bez dzieci
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, fioletowy, zielony Nielubiany kolor(max.3): brak Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: jest wiele, ale głównie przygodowe Ulubiona książka: "Noelka", wszystkie Harlana Cobena i Agathy Christie Biżuteria: noszę, raczej skromna, ale kolorowa Decu: wszystko jest genialnie wykonane Scrap: notesik, pamiętnik, zakładki Dziergadła: wszystko przyjmę, nie mam wymagań, bo sama nie umiem (na razie ) a podziwiam wszystkich, którzy to potrafią Papierowa wiklina: pudełeczka, koszyczki Hobby: origami, quilling, książki, kucharzenie Zawód-Praca-Szkoła: Studentka matematyki Urodziny: 15 luty Imieniny: 24 maja Z natury wybredna nie jestem i cieszę się ze wszystkiego, bo do wszystkiego znajduję jakieś zastosowanie. Najważniejsze jest dla mnie to, że ktoś włożył trochę pracy w rzecz wykonywaną specjalnie dla mnie, za co z góry serdecznie Dziękuję .
Zawzięte studiowanie matematyki Zapraszam do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573536. Mój blog: http://rozmaitoscimilki.blogspot.com/ Edytowane przez Milka_15 Czas edycji: 2013-06-03 o 21:39 |
2013-01-28, 12:02 | #348 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ
Ulubiony kolor: czerwony (każdy odcień, od malinowego do bordo), czarny, niebieski (bardziej granat niż błękit), szary, fiolet; w domu wystrój w kolorze czerwonym, czarnym i białym Nielubiany kolor: brązowy, beżowy, niespecjalnie też żółty i zielony Ulubione zwierzę: kot, którego nie mogę mieć w domu Ulubiony film: Pogoda na jutro Ulubiona książka: wszystkie Johna Irvinga, poza tym czytam wszystko co mi wpadnie w ręce, nie lubię tylko książek sensacyjnych, typowych romansideł i przygodowych Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, chętnie wykonane w różnych technikach, noszę kolczyki (byle nie za ciężkie), naszyjniki (najbardziej lubię długie korale kilka razy omotane wokół szyi lub długie wisiory), bransoletki tylko cienkie, delikatne; bigle, końcówki i inne elementy srebrne (lub w kolorze srebrnym), nie noszę nic ze złotem; ucieszę się też z ozdób do włosów, ozdobnych spinek np. do koczków Hobby: szydełko, makrama, koraliki, książki, muzyka Zawód-Praca-Szkoła: z wykształcenia politolog, obecnie pracuję w agencji celnej Urodziny: 18.09 Imieniny: 05.02 W wymiankach bardzo ucieszą mnie - tu będę się powtarzać - wszystkie rzeczy wykonane z myślą o mnie Ale żeby trochę ułatwić to: decu - wszelkie pudełka, szkatułki, pojemniki, najlepiej z motywami muzycznymi, transfery papierowa wiklina - koszyczki, pojemniczki origami - też raczej rzeczy praktyczne (pojemniczki) scrapbooking - notesik, przepiśnik, album na zdjęcia szydełko, druty, szycie - wszystko bo mimo, że sama szydełkuję, to zazwyczaj wszystko dla innych, a dla siebie robię bardzo niewiele; z zimowych rzeczy bardziej szal/komin niż chusta, czapki też noszę nie patrząc na to, czy dobrze wyglądam, ważne, żeby uszy nie marzły; podobają mi się rzeczy z warkoczem na drutach ; bardzo chętnie poduszki, torebki (na co dzień noszę dużą, żeby pomieściła szydełka, włóczki i książki do pracy; na inne wyjścia małe, na długim pasku); chwilowo mam wystarczającą ilość różnych pięknych szyjogrzejów w odcieniach czerwieni, więc proszę o kolory granatowy i szary krzyżyki - z obrazków najlepiej z motywami muzycznymi, poza tym chętnie zakładkę do książki czy inne praktyczne rzeczy z wyszywanymi motywami; hafcik na czarnej kanwie Inne przydatne informacje: rozmiar ubrań - 36 rozmiar buta - 40 (kapcie mogą być 39) obwód głowy - 56 cm obwód nadgarstka - 15 cm
Gagatkowe robótki szydełkowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670038 Preferki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=348 Edytowane przez gagatu Czas edycji: 2015-04-24 o 10:41 |
2013-01-31, 10:02 | #349 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): troje dzieci czyli 7letni Eryk, prawie 3letnia Basia i prawie 40letni Marcin
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, zielony, fiolet i kazdy inny Nielubiany kolor(max.3): brak Ulubione zwierzę:kot i wszystkie inne Ulubiony film: to samo co zwierzę - wszystko dam rade oglądać Ulubiona książka: Chmielewska, Musso i tak dalej.... Biżuteria-tak-nie -jaka: każda ręcznie stworzona, aczkolwiek kolczyki lekkie - uszy mnie sie urywają Hobby: no jak... szydełkowanie i różne takie Zawód-Praca-Szkoła: zawód wyuczony - trener pływania, wykonywany - operator szydełka Urodziny: 5-go lutego Imieniny: 13-go lutego Jestem mało wymagająca i cieszy mnie wszystko wykonane własnoręcznie z myślą o mnie. Z góry dziękuję
2013-02-03, 21:22 | #350 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): 2x brak
Ulubiony kolor(max.3):zieleń, malinowy/buraczkowy, fiolet Nielubiany kolor(max.3): żółty, szary, Ulubione zwierzę:pies Ulubiony/e kwiat/y: tulipany, konwalie Biżuteria-tak-nie -jaka: jeśli chodzi o biżuterię, to marzy mi się: - coś na ucho lub szyję (ale raczej wisior, a nie naszyjnik czy kolia) - coś lekkiego, długiego (mogą być duże, ale nie zbyt ciężkie) -coś z dużą ilością zawijasów, - coś co MOŻE (oczywiście nie musi) być wykonane z miedzi, - dodam jeszcze, że lubię styl powiedzmy etniczny, troszkę hippie Byleby nie za bardzo eleganckie Hobby:biżuteria handmade, bieganie Zawód-Praca-Szkoła: szkoła Urodziny:12-10-19xx Imieniny:20-03 INFORMACJE DODATKOWE nie lubię/nie trawię: -nie bardzo lubię takie motywy jak np. kwiaty w technikach takich jak plecionki czy sutasz; (ale do samego sutaszu i plecionek to nic nie mam, a wręcz je lubię bardzo) scrapku: najchętniej przygarnęłabym przepiśnik decu: coś ładnego do postawienia/powieszenia w pokoju Najchętniej w kolorach fioletu i zieleni. Może być z motywem bluszczu, bo mam już takowy zegar w pokoju. szydełko: może być biżu, mogą być jakieś maskotki- zabawki frywolitka: najchętniej jakieś kolce czy wisior. Przygarnę z uśmiechem WSZYSTKO, bo fascynuje mnie ta technika
Mój blog: http://rozsypane-koraliki-niki.blogspot.com/ Mój wątek biżuteryjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479437 Preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=39022741&p ostcount=350 |
2013-02-06, 20:34 | #351 |
Raczkowanie
|
Ulubiony kolor: grantowy, zielony, szary, turkusowy
Nielubiany kolor: złoty, różowy, pomarańczowy Biżuteria-tak-nie -jaka: tak- kolczyki-raczej dłuższe, dyndające, kocham sutasz, lubię wire wrapping. Nie lubię plastiku, akrylu. Decoupage - z chęcią przygarnę chustecznik, pudełeczko na drobiazgi. Lubię połączenia kremowego z turkusem. Papierki, papierowa wiklina - nie przepadam, bo ie mam gdzie stawiać. Z chęcią zaopiekuję się pudełkami i pudełeczkami. Generalnie z chęcią przygarniam wszystko co cieszy oko Ostatnio choruję na torbę. Nie pogardzę kominem w odcieniach brązu.
Moje zabawy z sutaszem: http://multanka.blogspot.com/ Mój wątek - zapraszam do odwiedzin: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630606 Pereferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=351 Edytowane przez multanka Czas edycji: 2013-11-21 o 08:50 |
2013-03-12, 11:12 | #352 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny: mąż, córa (2,5 roku) + 2 futra szczekające
Ulubiony kolor: trawiasta zieleń, czerń, szarości, brązy, fiolety (także te śliwkowe) Nielubiany kolor: róż, złoty, niebieski, wszelkie wyprane pastelowe odcienie kolorów Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: "Milczenie owiec", "Faceci w rajtuzach" Ulubiona książka: skandynawskie kryminały Biżuteria: lubie i noszę tylko kolczyki różnej maści i długości z pominięciem filcowych oraz bransoletki Hobby: scrapbooking tradycyjny i nie tylko, florystyka Praca: informatyk ze specjalizacją telekomunikacja, ale wole grzebać w kolorowych papierkach Urodziny: 16.01 (czyli kozowata bestia rogata) Imieniny: 20.04 Podziwiam: koszyki z wikliny papierowej i klasycznej, szyte torebki, torby zakupowe ręcznie robione/szyte, decu szkatułku, kule origami i różności scrapowe w stylu vintage, bransoletki makramowe, rękawiczki/minetki, filcowe różności do domu Nie przepadam: za pracami w stylu karczocha, serwetkami, ażurka itp. Nie lubię: jarmarcznego stylu - czyli cekiny, złotka, świecidełka... Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2014-10-20 o 09:53 |
2013-05-01, 15:00 | #353 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny: jeden i ten sam TŻ od dłuższego czasu + wielkie czarne kocisko
Ulubiony kolor(max.3): fioletowy, każdy żywy, intensywny kolor, jestem chodzącą tęczą kocham cieniowania Nielubiany kolor(max.3): wszystkie brązy, beże, kremy i inne mdłe kolory Ulubione zwierzę: szczurki, koty, uwielbiam wszystkie zwierzaki Ulubiony film: naprawdę mam wymieniać? Ulubiona książka: o, jeszcze więcej tytułów niż filmy Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK: jestem sroką, lubię, jak się błyszczy wszelkie kolczyki (najlepiej długie, ale nie za ciężkie, raczej nie składaczki), bardzo chętnie sutaszki, bransoletki etc., ważne, by było kolorowe i przyciągało wzrok; NIE: nic na szyję Hobby: koralikowanie rzecz jasna no i szydełko od czasu do czasu Zawód-Praca-Szkoła: praca: przewalam setki akt w miejscu, w którym nikt nie chciałby się znaleźć zawód: logistyk & inspektor bhp Urodziny: 6 maja Imieniny: 24 maja, ale nie obchodzę w wymiankach najbardziej ucieszą mnie oczywiście rzeczy wykonane specjalnie dla mnie od dawna marzę o: sutaszowych kolczykach; szkatułce decu; scrapkowym notesie; szytej torbie z materiału w wielokolorowe kwiaty lub inne szalone wzory (dużej, by pomieściła A4 i koniecznie z kieszonkami w środku); kolorowy, obszerny szal lub komin (do owijania się, taki luźniejszy, nie blisko szyi) też mnie szalenie ucieszy raczej nie: rzeczy, na których łatwo gromadzi się kurz - alergia na roztocza (serwetki itp.) przydaśki: biżuteryjne, koralikowe, szydełkowe, włóczkowe bardzo chętnie - fragmenty skór sztucznych i naturalnych, najlepiej w kolorowych kolorach ważne, by nie były za grube, aby dało się bez problemu przejść przez nie cieniutką igłą. z pewnością nie - przydaśki scrapkowe i decu - podziwiam, ale nie ciągnie mnie do papierków i serwetek łakocie: każde w każdej ilości
mój blog: http://silveraguti-blink.blogspot.com/ preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=353 Edytowane przez SilverAguti Czas edycji: 2015-11-08 o 10:56 |
2013-05-03, 10:53 | #354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulubiony kolor(max.3): szary, siwy, czerwony w ubraniach i każdy inny w robótkach Nielubiany kolor(max.3): nie ma takich Ulubione zwierzę: bez zmian, mojego kota coraz bardziej Ulubiony film: namiętnie oglądam: " Doktor G – lekarz sądowy" Ulubiona książka: oj zaniedbałam... bardzo Biżuteria-tak-nie -jaka:WYŁĄCZNIE: broszki, zapinki do chust, korale tylko bursztyny Hobby: druty, szydełko, quilling troszkę i ostatnio decou Zawód-Praca-Szkoła: technik: finanse i rachunkowość, na stanowisku inspektora w księgowości Urodziny: 26.X Imieniny: 4 VII no to tyle bazowałam na wcześniejszym szablonie sprzed paru lat a widzę, ze dziewczyny dopisują co chciałyby otrzymać, określę to tak: praktyczne cóś z czego będę korzystać przydasiów mam co niemiara ,ale za serwetkę do decu się nie obrażę mile widziane wszelkiej maści pojemniki i nie ważne jaka techniką robione !!!! KAŻDĄ broszka koralikowa ... czy też sutaszkowa - kolor szary, czarny, czarno-biały Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2013-12-31 o 20:08 |
|
2013-05-05, 22:55 | #355 |
Zakorzenienie
|
Ulubiony kolor(max.3): fiolet, zieleń ale nie trawiasta, wszystkie brudne kolory
Nielubiany kolor(max.3): beż, brąz, różowy majtkowy Ulubione zwierzę: pies, ale już go nie ma Ulubiony film: Joe Black Ulubiona książka: zawsze ta którą obecnie czytam Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, ale wyszukana, orginalna, nie tuzinkowa, Hobby: szydełko, druty, quilling,haft krzyżykowy, richerie, pergamano, i wiele technik które ciągle poznaję Zawód-Praca-Szkoła: to już za mną Urodziny: 25.05 Imieniny: 4.12 Mam małe mieszkanie, dlatego też preferuję przedmioty użytkowe. Każda technika mnie ucieszy, za jedno dziękuję za serwetki, mam ich sporo i leżą nieużywane . Nie noszę pierścionków. Cieszę się zawsze z wszystkich podarków. Ulubiony kwiat - konwalia, maki drobne. Torby lubię duże, stosowne do mojej osoby. Edytowane przez SlonecznikB Czas edycji: 2013-10-07 o 20:41 |
2013-05-16, 22:02 | #356 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż, kot i pies (które są dla mnie jak dzieci)
Ulubiony kolor(max.3):zielony,fiol etowy,różowy,wszelkie odcienie niebieskiego Nielubiany kolor(max.3):brązowy,żółt y,pomarańczowy Ulubione zwierzę:te,które mam w domu (nie licząc pająków zza szafy ) Ulubiony film:komedie romantyczne,thillery (ulubionych tytułów nie posiadam) Ulubiona książkazieci z Bullerbyn Biżuteria-tak-nie -jaka:bransoletki z regulowaną długością (ewentualnie bez regulacji,ale żeby mi się zmieściła na mój gruby nadgarstek), dłuższe naszyjniki Hobby:scrapbooking,wyszyw anie, zaczynam przygodę z decoupage i tworzeniem biżuterii Zawód-Praca-Szkoła:na szczęście mnie to już nie dotyczy zajmuję się obecnie domem i mężem Urodziny:04.03.1989 Imieniny:03.11 proszę mi nie wysyłać cekinków i scrapek poniżej 1 cm,ponieważ mam w tego domu dużo,a i tak z tego rzadko korzystam
2013-05-23, 13:23 | #357 |
Konto usunięte
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Sebastian
Ulubiony kolor(max.3): fiolet, czerń i biel Nielubiany kolor(max.3): zielony Ulubione zwierzę: psiaki,kotki kocham zwierzęta Ulubiony film: kryminały, psychologiczne (ulubionego nie mam) Ulubiona książka: Stephen King Zielona Mila Biżuteria-tak-nie -jaka: nie lubię nosić biżuterii Hobby: rysowanie (ołówek i farby olejne) Zawód-Praca-Szkoła: ukończyłam liceum ogólnokształcące Urodziny: 1 marzec Imieniny: 24 grudzień |
2013-09-12, 10:42 | #358 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż
Ulubiony kolor(max.3): zielony, niebieski, wrzosowy Nielubiany kolor(max.3): piaskowy, jasny róż, Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: Zakochana złośnica Ulubiona książka: Wszystkie Nory Roberts Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, łańcuszek, pierścionki Hobby: książki, robótki ręczne, pieczenia ciast Zawód-Praca-Szkoła: studentka pedagogiki Urodziny: 05.05.1991 Imieniny:25.11 |
2013-09-22, 22:16 | #359 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż i córka Olga
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, czarny, fioletowy Nielubiany kolor(max.3): żółty, pomarańczowy, zielony Ulubione zwierzę: tylko pluszowe Ulubiony film: Nie mam ulubionego. Lubię komedię, filmy o miłości, przygodowe i sensacyjne. Ulubiona książka: - Biżuteria-tak-nie -jaka: Niestety z reguły noszę tylko złoto, bo wychodzi mi uczulenie - śmieją się, że mam szlachetną krew . Kolczyki mogę nosić niestety tylko złote. Łańcuszek też złoty, chociaż rzadko zdarzy mi się nosić jakieś korale. Pierścionki też złote. Bransoletkę czasami złotą, a czasami jakąś z bursztunów lub z korali. Hobby: kartki, origami Urodziny: 17.11 Imieniny: 22.12 W przypadku wymianek ucieszą mnie rzeczy praktyczne. Przygarnę wszystko co może się przydać do robienia kartek: papiery, elementy z wykrojników, listki, motylki. Lubię czekoladę miętową, orzeszki w czekoladzie np. M&M's, michałki, kawę rozpuszalną - tylko bez cukru .
Pozdrawiam, Honorata Mój mały misz-masz Na szydełku i na drutach dla malucha oraz inne prace Moje preferki Edytowane przez honkus Czas edycji: 2013-11-07 o 22:10 |
2013-10-07, 23:37 | #360 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ i syn Marek (ur.2010 r.)
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, beżowy Nielubiany kolor(max.3): różowy Ulubione zwierzę: papugi choć już dawno jej nie mam Ulubiony film: Nie mam pamięci do tytułów Ulubiona książka: Uwielbiam czytać powieści, nie mam ulubionego autora. Biżuteria-tak-nie -jaka: Zawsze muszę mieć kolczykizałożone. Ogólnie lubię rzeczy delikatne, drobne, a kolczyki najbardziej wiszące długie Hobby: uwielbiam wszelkie robótki ręczne - szydełko, druty, ciekawe techniki które mnie zachwycą oprócz tego uwielbiam piec wszelkie łakocie. Zawód-Praca-Szkoła: z wykształcenia nauczyciel matematyki, a obecnie pracuję jako kasjer - sprzedawca w hipermarkecie Urodziny: 12 listopad Imieniny: 30 listopad Nie mogę się napatrzeć na Wasze prace wiec ucieszy mnie wszystko decupage - bardzo mi się podoba w wszelkiej formie szydełko, druty, szycie - marzy mi się komplecik na zimę - co roku sobie obiecuję, że sobie zrobię i co roku nie mam nic Synek - gdzieś tam we wątku było pytanie uwielbia myszkę miki oprócz tego wszystko co się kręci: wiatraczki, koła, i standardowe chłopięce zainteresowania samochody, traktory, samoloty
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.