![]() |
#1741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Indyjskie makijaże
Witam Was serdecznie
![]() Jestem na Wizażu od niedawna i na ten wątek wpadłam dziś hmm no właściwie to wczoraj bo już jest wpół do drugiej w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() A ten z linku 6 to jest w sztyfcie - kiedyś któras z wizażanek z USA taki sobie kupiła i pisała że ten jej był wyłącznie z ziół przyrządzony, ale w sumie to nie wiem jakie dawał efekty, może nie doczytałam. ![]() A co do pytania livdragon to z tego co wyczytałam dziewczyny które noszą soczewki używają kohla i nie mają problemów i nawet nakładają go już po założeniu soczewek. A tu dwa zdjęcia z ładnym makijażem choć to drugie to nie jestem pewna czy oczy pokolowane czy pofotoshopowane ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1743 |
Wtajemniczenie
|
Stanęło na nr5 albo 8 - reszta nie jest sypka. Teraz czekam na odpowiedź co do kosztów przesyłki. Na razie odpowiedziała babka z nr8 - ile nie zamówimy, płacimy 3,60 euro za wszystkie (jeśli zrozumiałam jej sfrancuziały angielski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam już informację - za 4 khole nr 5 płacimy 2,10 euro za przesyłkę - czyli całkowity koszt to 3,50 + 0,50 = 4 euro od osoby (czyli 16zł) + pewnie coś koło 5zł żebym mogła wam je porozsyłać. Jeśli chętnych będzie więcej osób, to przesyłka będzie jeszcze tańsza...
Jak rozumiem, na razie na pewno chętne są: 1. ja 2. livdragon 3. ravia ? 4. angi74 ? 5. fifcia ? Tak więc zgłaszajcie się do mnie szybciutko, bo ja już nie mogę się doczekać, żeby zalicytować i jak najszybciej dostać mojego khola ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1746 |
🦄
|
Dziewczyny, ja bym pewnie była chętna na kupno khola, może nawet ze dwóch, ale nie mam siły przebrnąć przez ten wątek. Czy mogłaby mi któraś podrzucić linka skąd wybieracie i jakie dokładnie koszty?
#1747 |
Raczkowanie
|
jeszcze ja ja bosz jak pragne khola!!!!
przebrnelam przez caly watek i z kazdym postem chce bardziej ![]() chetnie sie dolacze do zamowienia pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
to może i ja się zastanowię
![]() ![]()
#1750 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzikuje kochana jesteś ![]() a jesli ktoraś z was jst z łodzi i ja otrzymam od "Rocki"khola to przeciez zeby zaoszczedzic na wysyłkach moge sie z wami drogie panie jakos umówić i poprostu wam dać te khole ![]() trzeba sobie pomagać co nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta!
Ponieważ wątek osiągnął już niebotyczne rozmiary - 1750 wpisów, prawie 81 tys. odwiedzin, zamykam go, a w jego miejsce zakładam nowy. Link do nowego zamieszczę w '100...' jako wskazanie na kontynuację. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.