![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chcę wreszcie się podobać mężczyznom
Brwi są super
![]() ![]() Chyba każdy z nas ma jakieś traumatyczne przeżycia z dzieciństwa czy okresu dojrzewania. Jednak niektórym bardziej odbija się to na psychice niż innym. Dobrze, że pracujesz nad swoimi demonami z terapeutą. Myślę, że zmiana nastawienia pomoże w kwestiach damsko-męskich, a im lepiej będziesz się czuła sama ze sobą, tym mniej będzie Cię obchodzić zdanie innych. Często jest też tak, że wycofane osoby nie mają powodzenia, bo sprawiają wrażenie niezainteresowanych (a ich wycofanie wynika z kompleksów, nieśmiałości). Trzeba mieć ogromną determinację, żeby przebić się przez taki mur. Wiem, że łatwo powiedzieć i z dnia na dzień nie staniesz się przebojową i pewną siebie dziewczyną, ale warto pracować nad tym, żeby czuć się dobrze samemu ze sobą. Takie osoby wysyłają pozytywne wibracje i są bardziej atrakcyjne dla innych ![]() Trzymam kciuki za Twoją przemianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Śnięta Mucha
|
Nie wiem, czy to wspominałam - poszukaj tutoriali makijażu dla hooded eye. Mogłyby nadać fajną głębię spojrzeniu. Np tu ogólne zasady co robić, czego unikać: https://www.youtube.com/watch?v=huil...eupAndArtFreak
Brwi na plus, ale też popracowałabym z cieniowaniem jeszcze - mocniejszymi ogonkami i dolną linią ![]() Naszyjnik nie jest dobrze dobrany do Twojej urody. Na dzien dobry mogę Ci powiedzieć, że powinnaś unikać czerni. A co do terapii - to jest wspaniała inwestycja w siebie. Ja się po 2,5 roku pracy stałam bardzo pewna swoich walorów urodowych ![]()
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2022-02-24 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Zmiana fryzury zrobiła bardzo dużo dobrego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A!No i brwi bardzo na plus!!!Od razu inna twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Mi się podobasz na fotkach, na których nie robisz dziwnych min i po prostu tak zwyczajnie się uśmiechasz, myślę, że jesteś zwykłą ładną dziewczyną o atrakcyjności, która może mężczyznom przypadać do gustu. Teraz ludzie mają trochę spaczone pojęcie atrakcyjności przez to, że dużo kobiet zasłania swoje prawdziwe twarze i potem pojawi się ktoś naturalny to trudno mu konkurować z ułudą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Kathy Leonia
|
wyglądasz normalnie, ładnie
![]() więcej uśmiechu i uszy do góry i faceci będą się kleić! prawda jest taka że faceci nie szukają idealnych rysów ani propozcji. szukają towarzyszki życia, matki ich dzieci, kogoś na dobre i złe. nie sztuka jest bycie piękną, jeśli w środku czujesz się źle. zacznij od akceptacji samej siebie, a wszystko się ułoży samo ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy jeszcze tu zaglądasz, ale napisz jaki jest twój naturalny kolor włosów? Odnoszę wrażenie, ze blondy zrobiłyby Ci robotę. Na pewno nie ocieplaj włosów nadmiernie - żadnych rudności, anie nie przyciemniaj (nie rób ciemnych brązów, ani czerni). Dla mnie jestes którymś typem lata i w tym kierunku poszłabym z dobieraniem koloru włosów i odziezy.
Schudnij, to na pewno doda atrakcyjności. podrasuj garderobę. ". Słucham muzyki metalowej, więc chciałabym, żeby i to, jak się ubieram, do tego nawiązywało." Te ohydne glany, ćwieki, i inne shity sobie daruj.Wybacz, ale to dobre dla gówniar 14-17 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Znałam dziewczynę z Twoim typem urody, która była łamaczką serc, ale ona miała bardzo ekstrawertyczną, wręcz narzucajacą się osobowość. Do tego wcale nie była ubrana z gustem, rzekłabym, że wręcz przeciwnie. Z mojej strony doradzałabym jednak zapuszczenie włosow za ramiona, podkreślanie skrętu. To Twój zdecydowany atut. I może nie pozuj do zdjeć, wydymajac usta, tylko naturalnie się uśmiechnij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
głowa do góry jesteś piękna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Mnie się podoba Twoje zdjęcie w okularach. A co z uśmiechem? Gdzie się podział?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ładnie wyglądasz w okularach. Nowy kolor włosów podkreślił kolor Twoich oczów. Myślę, że idziesz w dobrym kierunku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Najmocniej przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale sporo się w moim życiu działo w ostatnim czasie i zupełnie zapomniałam tutaj zaglądać. Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki, jakie od Was otrzymałam. Stopniowo staram się je wcielać w życie. Niestety w dalszym ciągu nie jestem jeszcze w stanie zaprezentować końcowego efektu metamorfozy. Wszystko dlatego, że po drodze znowu zaliczyłam spore załamanie nerwowe, przez które znowu przytyłam (mężczyzna, w którym się zakochał, wybrał inną). Co prawda teraz znowu wzięłam się za siebie (poznałam kogoś, komu spodobałam się taka, jaka jestem), ale niestety kilka miesięcy zaprzepaściłam. Strasznie się tego wstydzę. Powinnam siebie polubić, w końcu pomijając sytuację z chłopakiem, w końcu zaczęło mi się układać (miałam wystawę swoich prac, odnoszę sukcesy w pracy), a mimo to po raz kolejny sobie dowaliłam. Dobrze, że jestem cały czas na terapii, bo to rodzi nadzieję, że z czasem zaprzestanę takich autodestrukcyjnych zachowań. Na razie wrzucam zdjęcia, jak wyglądam obecnie. Ostatnie jest po zabiegu henny pudrowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Na 1 zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie. Ja bym nadal skupiała się na podkreśleniu brwi, oraz rzęs. Natomiast zaprzestałabym malowanie kresek na dolnej powiece. Jeśli już to na górnej. Dolna rozświetlić jedynie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Tak się składa, że nie maluję już kresek na dolnej powiece, tylko podkreślam ją cieniem (najczęściej różowym lub złotym) i tuszem do rzęs (niestety te mam bardzo krótkie i zdarza mi się ubrudzić przy malowaniu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Pięknie wyglądasz☠na tej ostatniej fotce - super cera, ładne oczy, usta, włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Z plusów: masz piękne, gęste włosy. Śliczną cere!
![]() Z minusów: trzeba popracować nad mimiką na zdjęciach - masz maniere robienia do nich troche dziwnych min - unoszenie brwi, i układanie ust w śmieszny sposób, dziubki i takie inne ![]() Co bym jeszcze zrobila: zapuściła włosy, bo myśle, że w dłuższych może Ci być bardzo korzystnie. Zrzuciła pare kilo, bo myśle, że Twoja twarz bardzo wtedy na tym zyska! Osobiście, nie mam nic przeciwko delikatnemu podkreślaniu kredką dolnej powieki, chociaż wiem, że to wszędzie zbiera sporo hejtu (nie tak dawno temu, jeszcze taka była moda, to może wrócić prędzej czy później, bo tak to już z trendami jest). Tylko na Twoim miejscu popracowałabym nad techniką - Twoja jest za gruba i troszke jakby niechlujnie zrobiona. Zrób cieńszą i trochę zblenduj. U mnie to wygląda mniej więcej tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
I nie bierz sobie do serca komentarzy z początku wątku. Były napisane przez osobe z wieloma problemami, która pewnie lubi komuś dogryźć w internecie by się lepiej sama ze sobą poczuć. W każdym z nas jest coś ładnego, w Tobie rownież!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja jako facet mogę powiedzieć iż w 50% atrakcyjności możesz poprawić przez zdrową zbilansowaną dietę, siłownie oraz wysiłek fizyczny.
Komentarze typu jesteś piękna nie pomagają... I zniechęcają do podejmowania zmian w swoim życiu. Zacznii uprawiać jakiś sport, zapisz się na siłownie to i pewność siebie skoczy o 100%. Komentarze na forum typu jestes piekna nie poprawią jej na dłuższa metę samooceny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Wolę napisać miłe rzeczy, bo bez jakikiejkolwiek wiary w siebie ciężko zadbać o urodę. Już teraz jest wartościowa, ma zalety i niech będzie tego świadoma. I jakie ma znaczenie, że pisze facet? Już wcześniej kilka kobiet napisało to samo, Ameryki nie odkryłeś, chciałeś się pomądrzyć i wbić szpilę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Autorko włosy i brwi bardzo na plus. I masz cerę, której niejedna może pozazdrościć. Natomiast popracowałabym, może za pomocą mapy zrobionej ze zdjęć outfitów z Pinterest nad stylem. Pamiętam, że wczesniej pisałaś, że masz swój styl, ale ubrania zupełnie nie grają z biżuterią. Jest straszny misz-masz zamiast harmonii, a przecież strój daje do pewności siebie bardzo wiele. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cinde Tobie ta kreska bardzo pasuje ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Masz super urodę, poszłabym w rudości z farbą, moim zdaniem będziesz wyglądać super i zapuściła włosy dalej, trochę brwi bym podkreśliła - spróbuj jakąś jasną kredką, ewentualnie henna u kosmetyczki, bo są mega równe, tylko mało widoczne.
Masz mega ładną cerę, kurcze dziewczyno, ciesz się młodością i urodą ![]() Powodzenia i wszystkiego dobrego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
Typowy toksyk. Ludzie mogą być piękni w różnych rozmiarach. Najważniejsze, że podoba się swojemu partnerowi, nie musi randomom z internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cera - jak już chyba wiesz - cudo. ![]() Włosy - też jestem za jaśniejszymi, czarne postarzają zgaszone typy urody Co do ubioru - polecam zapoznanie się z teorią Kibbe i różnymi stylami (np. na stronie https://olgabrylinska.com/ethereal-t...lga-brylinska/, są też fajne filmiki po angielsku na YT) + jeśli słuchasz metalu, to kanał na YT - Kasia de Valnor - znać/widać, że to rockowo/metalowa dziewczyna, a jednak nieraz nosi coś kolorowego ![]() no i zgodzę się, że jak masz - pewno zaraz 34 lata (rocznik 88), to glany itp. styl mody reprezentują już głównie nastolatki, może on też przeszkadzać w pracy (no i dodatkowo, z całą pewnością nie jest kobiecy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.