|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Ja mam swoje dwa ulubione sklepy:
1. www.cocomoda.pl - najczęściej kupuję u nich bluzki i spódniczki. Ceny może jakieś niskie nie są. Ostatnio kupiłam tam sukienkę za 220 zł, co dla mnie jest baaardzo dużą kwotą. Ale jak sukienka dotarła... Zakochałam się ![]() 2. www.twojasukienka.pl - jest to stosunkowo nowy sklep, kupiłam u nich dopiero pierwszą sukienkę, ale jestem nią zachwycona. Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu, również świetna jakość i inne sukienki niż w większości sklepów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Ja jednego ulubionego nie mam. Ale nie powiem bo najczęściej kupuje właśnie przez neta, mozna upolować fajne rzeczy duzo taniej, bez spacerowania po galeriach no i najczęściej da sie kupić coś niepowtarzalnego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o sklepie missguided.com? podoba mi się tam sukienka i chciałam zapytać czy któraś z Was kupowała kiedyś tam? jak wypadają rozmiary? czy rzeczy znacznie różnią się na zdjęciach niż w rzeczywistości? dobre są gatunkowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy wyglada on wiarygodnie - platnosci sa tylko karta kredytową i jest przewalutwanie. Myslicie ze jest wiarygodną firmą? Korzystał ktoś?
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-31 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Co sadzidzie o sklepie online z odzieżą dyplompapieski.pl?
Cytat:
![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-01-31 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Co sadzidzie o sklepie online z odzieżą dyplompapieski.pl?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A300F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
Hej, szukam jakiegoś sklepu internetowego z fajną odertą t-shirtów, takich bardziej streetwearowych. Moja przyjaciółka kolekcjonuje (dosłownie, ma ich tyle, że chyba przez 2 miesiące mogłaby codziennie zakładać inny), a ma urodziny i chciałabym jej kupić jakiś fajny, niestandardowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Przyczajenie
|
no szczerze skoro ona ma tego tyle, to nie wiem czy tak łatwo znajdziesz coś co ją zachwyci
może ma jakieś pasje? albo lubi czytać książki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
ksiażki lubi, ale troche ryzykownie, bo nie wiem co by trafilo w jej gust
nie, mysle ze koszulka to nadal najlepszy pomysl, a czy ma pasje? no jak to kazdy, filmy, gotowanie, robi genialne mejkupy, ale sie na kosmetykach za slabo znam, zeby cos z tych rzeczy jej kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
@benetka
chrum.com, pozerki, piekuo, shameless, mr. gugu & miss go, paprocki&brzozowski... nie wiem, o jaki dokładnie styl ci chodzi, ale wejdź sobie na showroom.pl i masz tak pełen przegląd (warto jednak zamawiać poprzez strony konkretnych producentów, bo showroom też musi na koszulce zarobić i jej cena na platformie jest zazwyczaj wyraźnie wyższa niż bezpośrednio u producenta)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#492 |
Przyczajenie
|
Muszę podziękować dziewczyny. Na tych stronach, które podajecie jest w czym wybierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny szukam sprawdzonego butiku sklepu z sweterkami bluzkami cos podobny styl do Mohito , , Mosqutio itp
bede wdzieczna za pomoc.
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Przyczajenie
|
Bardzo pilnie szukam opini na temat sklepu RebelleModa - czy któraś z Was kupowała na tej stronie lub zna kogoś kto kupował? Ceny mają niższe niż u polskich producentów, dziwi mnie to trochę, chciałabym najpierw poznać opinię którejś z Was - co doradzacie , kupować czy nie? Nie mogę znaleźć żadnej opini na temat tej firmy w internecie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mogę też polecić finalsale.pl - outlet Esotiq. Edytowane przez xmdln Czas edycji: 2017-02-20 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Przyczajenie
|
szczerze mogę polecić.
https://www.zalando.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny szukam sklepu, w którym kupie buty na fitness, do biegania i na squasha. Możecie mi coś polecić?
![]() |
#498 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Popatrz na fitnesstreining.pl kupiłam u nich na % multum rzeczy do fitnessu i zawsze bylam zadowolona.
![]() |
#499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamawiałam już tam pare razy i paczka zazwyczaj jest na drugi dzień a rzeczy tańsze niż na innych stronach tego typu ![]() Może Wy macie jakieś do polecenia butiki online?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 |
Konto usunięte
|
Ma ktoś może wyrobioną opinię o torebkach z firmy TMC? Jeśli dobrze przeczytałam, to producent torebek skórzanych z Zakopanego, a przynajmniej ma stacjonarne sklepy w Zakopanem oraz internetowy www.torebki-skorzane.pl
Jeśli są dobrze wykonane, to stosunek ceny do jakości powinien być równy jakieś minus dwa, ale nie chce mi się z drugiej strony zamawiać bubli i później odsyłać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7193635 6]Ma ktoś może wyrobioną opinię o torebkach z firmy TMC? Jeśli dobrze przeczytałam, to producent torebek skórzanych z Zakopanego, a przynajmniej ma stacjonarne sklepy w Zakopanem oraz internetowy www.torebki-skorzane.pl
Jeśli są dobrze wykonane, to stosunek ceny do jakości powinien być równy jakieś minus dwa, ale nie chce mi się z drugiej strony zamawiać bubli i później odsyłać.[/QUOTE] To raczej tylko dystrybutor. Niektóre torebki są "polskich producentów sygnowame naszym logo". Przy jakiejś torebce było też "Made in Italy", więc chyba jest tam misz-masz wyrobów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
A są tu może klientki sklepu zoio.pl?
![]() Znalazłam niewiele informacji na ich temat, a jestem ciekawa jak ubrania z tego sklepu wyglądają w rzeczywistości. Jakieś opinie? Jeśli któraś z Was kupowała cokolwiek z tego sklepu i ma możliwość zrobienia zdjęć ciuszków oraz wrzucenia zdjęć tutaj to bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
ja tez szukam podobnych rzeczy jak mohiciak podobny elegancki styl
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
Szukam sklepu z ubraniami z dobrych tkanin. W sieciówkach ostatnio króluje poliester i elastan. Poradzicie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Przyczajenie
|
Sama raczej wolę stacjonarne zakupy , wszystko przymierzam i widzę faktyczną rzecz , a nie zdjęcie . Natomiast mam kilka sklepów online , które lubię . Są to bershka , H&M , vanessia shop , zalando .
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez agataia91 Czas edycji: 2017-05-04 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
BAN stały
|
Ja polecam sklep <reklama>
Zamawiałam już tam pare razy i paczka zazwyczaj jest na drugi dzień a rzeczy tańsze niż na innych stronach tego typu Może Wy macie jakieś do polecenia butiki online? Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-04-13 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Przyczajenie
|
Ready Look - niezła jakość, nie zawiodłam się jeszcze na nich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
Zalando jest fajną opcją nawet dla studenta ! ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
BAN stały
|
Ja często kupuje zwłaszcza sukienki i spódnice marynarki ze względu na pracę muszę być w galowych strojach w sklepach internetowych. Szkoda mi czasu na bieganie po stacjonarnych. Polecam sprawdzony sklep.
<reklama> Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-04-04 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
BAN stały
|
Cytat:
<reklama> Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-04-04 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.