|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
ja uwielbiam z Mango bo są dobrej jakości a cenowo jeszcze nie przerażają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Kurcze, ja mam wrażenie, że te sklepy, które jeszcze jakiś czas temu były naprawdę dobre (i widzę, że je polecacie), mocno się zepsuły. W ostatnim miesiącu zamówiłam (z różnych sklepów) pięć rzeczy i tylko jedna nadawała się do noszenia. A to źle zszyte, a to materiał tak cienki, że zaraz się rozejdzie, a to coś. Zawsze przed zakupami szukam inspiracji (głównie na blogach, ale też na <reklama> więc zwykle wiem czego szukam i co jest mi potrzebne. Chyba czas przerzucić się na lumpki
![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-06-06 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() Szukam podobnych sklepów z ciuchami do mango outlet. Cenowo i jakościowo. Czy jesteście w stanie jakiś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
Czy można gdzieś przymierzać ciuchy w internecie online?
Ostatnio w TV widziałam program w którym było coś takiego jednak póki co nie mogę znaleźć nic sensownego w sieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
BAN stały
|
co do sklepów - warto sprawdzać nie na pierwszej stronie googole - tam raczej są korporacje w podobnych cenach , a opinie o mniejszych prywatnych butikach internetowych są zaskakująco dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy internetowe z butami
Ja chciałabym Was przestrzec przed sklepem Random77. To zwykli oszuści, pieniądze przelałam, sukienki nie dostałam. Dałam sie głupia wkręcić więc przestrzegam przed nimi. Z chęcią skontaktuje się z osobami, które zostały tak samo jak ja oszukane.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
czy któraś z Was kupowała coś w sklepie internetowym Eye for fashion?
Podoba mi się tam jedna sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Konto usunięte
|
Proponuję, żebyś to zgłosiła na policję. Skoro to był przelew, to pewnie po numerze konta dojdą do tej osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
Ogólnie to może być wiecej osób poszkodowanych, proponuje żebyś sprawą nie otrzymanej sukienki zainteresowała organy ściagania. Jeżeli bedzie was wiecej to sprawy zostaną powiązane i szybciej znajdzie się sprawca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
http://www.roseboutique.pl/
kupiłam tam piekną, jakościową materiałową bluzkę i już przymierzam się do nastepnego zakupu.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
W jakim sklepie online znajdę fajne tuniki? W sklepach stacjonarnych obecnie ciężko je dostać, a ja poszukuję czegoś do leginsów co nie byłoby workiem ciążowym (jeśli znajduję to zazwyczaj takie modele). Polecicie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
Osobiście majątek wydaję w remixshop (https://remixshop.com/pl/), sklep z odzieżą używaną, ale można ustawić pokazywanie tylko odzieży z metką, lub w idealnym stanie. Kupuję rzeczy dla całej rodziny, można upolować perełki za niewielką cenę i nie martwić się, że ktoś będzie tak samo ubrany jak ja. Są i koszulki/tuniki, ale też sukienki, spodnie, szorty, kurtki... Warto czytać opisy z informacją o rzeczywistym rozmiarze. Na przesyłkę czeka się 1-2 tyg, ale za taką cenę warto
![]() ![]() Może miałyście jakieś przygody z tym sklepem?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś już tam zamawiał?
Cześć,
czy ktoś z Was zamawiał już coś ze strony http://www.zwierzakzakierownica.eu/ ? Są tam buty, których nigdzie indziej nie mogę dostać w swoim rozmiarze. Z góry dziękuje! ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy któraś z was zna może ten sklep? https://dolcemoda.pl/ ? Mają bardzo fajną ofertę sandałków na lato, ale zastanawiam się jaka jest jakość ich obuwia. Trochę boję się internetowych zakupów, z drugiej jednak strony w mojej okolicy sklepów z takimi ładnymi butami nie ma i chyba zaryzykuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Przyczajenie
|
![]()
czy któraś z Was korzystała z tego produktu?
wydaje się elegancki i dyskretny... Szukam pomysłu na prezent! Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-07-08 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
Airydress opinie
Hej,
Kupowałyście coś z tej strony? Trochę niestandardowe zdjęcia ubrań mają jak na moje oko (jakby zdjęcia na konkretnych osobach, ściągnięte z Internetu, nie umiem inaczej wytłumaczyć). Macie jakieś doświadczenia z zakupami z tej strony? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
BAN stały
|
dziewczyny, a czy kupowałyście buty w Internecie? Bo znajoma mi poleciła sklep z butami [xxx i zastanawiam się czy coś sobie zamówić
![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-07-13 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
BAN stały
|
Dwa sklepy, w których ostatnio zrobiłam zakupy i które mogę polecić:
https://sklepgwinner.pl - kupowałam strój kąpielowy, nie był taki tani jednak jak na cenę to jakość naprawdę dobra, poza tym szybka dostawa https://answear.com/p/on-89-k.html - zamawiałam tam buty sportowe, których ostatecznie nie kupiłam bo rozmiar na mnie nie pasował a nie było większego na stronie. Jednak plus jest ten,że jest tam darmowa dostawa i zwrot. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
Hej a co uważacie na temat seconhandów internetowych z markową odzieżą? Znacie jakieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
pyskaty zamsz.
zdarzyło mi się zamawiać, rzetelnie informują o stanie sprzedawanych produktów.
![]() |
#564 |
Przyczajenie
|
Dot.: sklep internetowy IVET.PL
Witam, czy zamawiała Pani coś w sklepie ivet.pl? Zastanawiam się nad zakupami, ale nigdzie nie znalazłam opinii...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktoś już tam zamawiał?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Przyczajenie
|
Dot.: sklep internetowy IVET.PL
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-08-18 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Przyczajenie
|
Ja poszukuję butów, które od razu się nie rozlecą. Kiedyś kupowałam na stylowebuty.pl, ale teraz nie mają żadnych interesujących modeli. Ktoś może coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
jest znacznie więcej produktów, nigdy nie miałam problemu z zamówieniem i są duże promocje
![]() ![]()
Never, never, never give up. Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-11-02 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-11-02 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.