|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
|
Narzędzia |
2024-10-30, 16:44 | #1 |
Przyczajenie
|
Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
Cześć! Otwieram ranking waszych TOP5 pomadek ochronnych od Nivei! Napiszcie króciutko za co je lubicie. Możecie też dorzucić 3 warianty z tej firmy, przed którymi ostrzegacie. Poszukuję najlepszej. A wasze opinie są tak podzielone, że czuję się zagubiona... jedna pani pisze, że super nawilża, druga, że zupełnie tego nie robi, a trzecia, że dodatkowo wysusza skórę ust). A jeśli macie swoich ulubieńców i nie są to produkty z Nivei, to zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1292685 💄💋
|
2024-11-05, 21:14 | #2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
1. Wersja Overnight Care Lip Balm (taka w fioletowym opakowaniu, z lawendą, przeznaczona na noc, ale używałam jej normalnie) - lubiłam ją za to, że była miękka, miła i taka lepszej jakości niż typowe pomadki Nivea, które pamiętam sprzed kilku lat. Czuć, że ma masło shea, a nie jakieś badziewne dodatki. No i ja osobiście kocham lawendę, a ona ma taki delikatny, lawendowy zapach
2. Wersja Hydro Care (taka w błękitnym opakowaniu) - tu muszę przyznać, że sama nie wiem, za co dokładnie ją lubię. Chyba za połączenie ładnego smaku i zapachu, taką ogólną łagodność i dobre działanie. Ps. Jak coś, to inne pomadki Nivea moim zdaniem też są spoko. Wydaje mi się, że niedawno zmieniły formułę i ja osobiście naprawdę czuję różnicę na plus. Ale te wyżej kupowałam wiele razy i sprawdzałam je w różnych warunkach (nawet jeżdżąc zimą na rowerze), i jednak mają w sobie "to coś", moim zdaniem są niezawodne. Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2024-11-05 o 21:18 |
2024-11-23, 22:25 | #3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
Dzięki za odpowiedź. Szczególnie mocno zaciekawiłam się tą lawendową, bo to nietypowy zapach dla pomadek... A że lubię lawendę, to tym chętniej sprawdzę tę opcję. Po "Hydro Care" też być może sięgnę. A już na pewno poczytam opinię na temat jednej i drugiej!
|
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.