|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sukienka na ślub cywilny
Możecie się podzielić swoimi wyborami ? Czy kupowaliscie sukienkę stacjonarnie , a może , któraś z Was zdecydowała się na zakup przez internet i poleci jakiś sklep ? Pozdrawiam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sukienka na ślub cywilny
Ja (pierwszy raz to deklaruję publicznie!) zamierzam zdecydować się na którąś z sukien od Mility Nikonorov, najchętniej Florę albo Audrey.
https://nikonorov.com/suknie-slubne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Biore cywilny 25.03 - stylizacja slubna za mniej niz 100 zł - spodnica tiulowa od kolezanki ( zwezenie w pasie i doszycie podszewki oraz skrocenie 2 warstw trenu 50zł) rozowy sweterek z angory z vinted 40 zł.
Buty i torebka pozyczone od kolezanki. Kwiatkow nie bede miala - wole torebke. Wlosy i makijaz 160 zł - wlosy pokrecone na prostownicy przez faceta kumpeli ktory jest fryzjerem. Makijaz robi kumpela ktora stuidiuje wizaz. Obraczki zlote ze szlifem proba 333 - 700 zł Zdjecia robi kolega z pracy - 50 zł na paliwo sobie zyczy. Najwiekszy koszt - garnitur tż welniany szyty na miare 3200. Obiad w restauracji liczymy na 10 osob okolo 1200 zł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Miałam suknię szytą na wypożyczenie - była tradycyjna, ślubna. Ze sklepów internetowych z pięknymi sukniami polecam Dama Couture - niestety mają koszmarne kolejki, ja się zgłosiłam za późno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja biorę ślub w lipcu i szukam na vinted lub lokalnie - szkoda mi wydawać kasy na sukienkę na jeden raz. Za oszczędzone pieniądze wole pojechać na urlop.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Planowanie ślubu wiąże się z wieloma wyborami, a suknia ślubna to jeden z najważniejszych elementów całej uroczystości. Czy ktoś może polecić salony, które oferują szeroki wybór krojów i profesjonalne doradztwo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.