![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele - Trójmiasto i okolice
Haalooo.....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja w ogóle nie brałam dja pod uwagę. niestety nie pomogę
![]() |
#33 |
Wielce Szanowna Pani
|
My braliśmy pod uwagę tylko DJ
![]() Płacimy 2.800 ale opinie na trojmiasto.pl ma najlepsze, przy spotkaniu osobistym też nam się spodobał. Mamy DJ Grelika ugadanego. Wiem że jego kumpel to Dj Noname (też dobry patrząc po opiniach) i się polecają nawzajem jak któryś ma już termin zajęty. Z naszym od razu omówiliśmy formę wesela, co chcemy, na co się nie zgadzamy, kiedy oczepiny, jakie są najważniejsze osoby na weselu, jakie zabawy chcemy (na rok przed weselem mamy zabawy ustalone) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
a znacie Dj'a Mareckiego albo Vicka ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wielce Szanowna Pani
|
Ja znam tylko pierwszego (w sensie wiem że istnieje). Jak szukaliśmy to obejrzeliśmy strony, FB i jak sie spotkaliśmy z DJ to od razu stwierdziliśmy że go chcemy, więc nie szukaliśmy dalej.
Spróbuj na forum trójmiasto.pl - tam jest sporo tego typu pytań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a macie może makijażystkę godną polecenia?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was była na jakimś przyjęciu typu wesele lub komunia niedaleko trójmiasta w Rajskiej Górze? To jest taki piękny dworek w pobliżu Wejherowa. Przejeżdżaliśmy ostatnio tamtędy i zdaje się, że znalazłam miejsce na moje wesele
![]() Jeśli miałyście okazję tam balować to podzielcie się proszę opiniami na temat samego wystroju i obsługi ![]() Edytowane przez weronikafajkowska Czas edycji: 2019-03-27 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o miejsce na wesele w Gdańsku to polecam Piwnicę Rajców. Bawiłam tam ostatnio i było ok. Z tego co wiem wszyscy goście z którymi rozmawiałam byli zadowoleni. Smacznie karmili, obsługa sprawnie wydawała posiłki i sprzątała stoły. Lokal tez pierwsza klasa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ja też słyszałam wiele dobrego o Piwnicy Rajców. A że jesteśmy z narzeczonym przed organizacja wesela to jesteśmy wyczuleni na dobre miejsce na wesele. I jak na razie najbardziej podoba się nam impreza kuzynki mojego narzeczonego właśnie w Piwnicy. Bardzo fajna klimatyczna sala, super jedzonko i miła obsługa. I co dla nas ważne są w centrum miasta. Pewnie się na nich zdecydujemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Folwark w koleczkowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładne wesele było w Betlejem w Lęborku. Moja siostra tam miała uroczystość. Podoba mi się ta okolica. Cisza spokój, ładny ogród i ładny lokal. Mają dobra kuchnie i odpowiednią obsługę. Spokojne można tam takie imprezy urządzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Będę miała wesele za rok, więc sama dopiero szukam idealnego miejsca. Już teraz przeglądam inspirację, bo ciężko znaleźć miejsce, które będzie spełniać wszystkie wymagania... Do tego polecam też wynająć wedding plannera, którego ja również już mam na oku, bo sama ze wszystkim na pewno sobie nie poradzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładne wesele miała moja przyjaciółka w pałacu Godętowo. Bardzo podoba mi się ten pałac. Urzadzony ze smakiem i elegancją, otoczony pięknym i klimatycznym ogrodem. Sama impreza perfekcyjnie przygotowana. Elegancki wystrój, piękne zastawy. Jedzonko smaczne, świeże i urozmaicone. Obsługa na wysokim poziomie. Świetna muzyka. Dawno tak dobrze się nie bawiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Polecam Dworek w Szteklinie, to ok. godziny drogi od Trójmiasta.
https://www.dworekszteklin.pl/ Przede wszystkim można mieć na wyłączność dostęp do przepięknego, historycznego parku. Zaślubiny np. pod dębowym zabytkiem przyrody. Można zorganizować sesję ślubną w wyjątkowej scenerii modrzewiowego dworku z 1823 roku. Dostępna jest też sala weselna wraz z noclegami w zabytkowej stajni. Miejsce jest naprawdę magiczne i warto je odwiedzić nawet poza weselnymi planami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.