|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Projektowanie wnętrz
Hej,
Dziewczny, czy planując remont korzystacie z jakiś programów do projektowania i aranżacji wnętrz? Stawiacie raczej na samodzielne projekty czy wolicie zlecić to profesjonaliście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Jeśli chodzi o mnie, to wolę sama projektować swoje wnętrza, dzięki czemu mogę zaoszczędzone pieniądze poświęcić na zakupy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Projektowanie wnętrz
Ja urządzam wnętrza hobbystycznie - uwielbiam to robić i maniakalnie przemeblowuję pokój co parę miesięcy
![]() I nieskromnie przyznam, że "mój salon" parę miesięcy po moim wykonaniu, znalazłam w jednym z bardziej poczytnych pism wnętrzarskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
z programow od najprostszych:
- google sketchup dostepny za freeko i latwy w obsludze - Chief Architect a bardziej profesjonalnie: - Studio MAX - Auto CAD
Edytowane przez Blanka235 Czas edycji: 2011-11-16 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej,
stary wątek, może warto zaktualizować? Do samodzielnego projektowania fajny program to Sketchup lub CADecor - można się szybko nauczyć z całkiem niezłym rezultatem. Ale te programy nie są już, z tego co wiem, darmowe. Można za to ściągnąć wersję testową na miesiac i się pobawić. Jak przed kimś remont, to powinno starczyć. Architekci wnętrz mają tą przewagę nad zwykłymi zjadaczami chleba, że mają programy - i do robienia widoków 3D i do rysunków technicznych dla wykonawców.xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-16 o 09:34 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.