|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla żony
Witam szanowne Panie a może i Panów.
Niebawem moja żona obchodzić będzie swoje 35 urodziny. Chciałbym jej sprawić jakiś fajny prezent w postaci biżuterii. Wymyśliłem sobie że mogło by to być coś w formie zawieszki na szyję bądź na rękę i chyba bardzo chciałbym aby związane było z naszym pierwszym synem i drugim który przyjdzie na świat za 2 miesiące. Szukałem na internecie jakiś ciekawych inspiracji ale nie wiem co w tej chwili jest modne i co mogło by się w tym przypadku sprawdzić. Żona ostatnio miała na oku naszyjnik od Sary Boruc z własnym imieniem i wiem że to jej by się spodobało ale pomyślałem że może to być zbyt oczywiste i wymyśliłem dodatkowo że mogło by to nawiązywać właśnie do imienia naszego syna albo daty jego urodzin a np. za 2 miesiące dokupił bym kolejna zawieszkę na urodziny drugiego syna. Czyli taki prezent z możliwością rozbudowy ![]() Za wszelkie podpowiedzi będę bardzo bardzo wdzięczny Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla żony
Fajny pomysł, może też jakiś bon do kosmetyczki?
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-03-05 o 15:38 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio dostałam od męża wisiorek w kształcie serca z dedykacją i powiem szczerze, że fajnie się to nosi, z tyłu wygrawerowano nasz cytat który inspiruje nas od zawsze
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-03-13 o 11:57 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Uwielbiam mężczyzn, którzy dają mi kreatywne prezenty. Mój mąż niedawno podarował mi obraz według liczb, który wybrał xxx Po raz pierwszy od 30 lat poczułam się jak dziecko.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-13 o 10:58 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja zamówiłem naszyjnik dla żony ze sklepu Alabanza.pl, przyszedł bardzo ładnie zapakowany, i pięknie sięââ☠błyszczy, mimo, że to stal chirurgiczna, polecam!
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-27 o 12:42 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pomysł z zawieszką super, zwłaszcza że można to później uzupełnić! Ale jak chcesz coś nietypowego, to może spróbuj z takim większym gestem â np. obraz na płótnie z Waszym wspólnym zdjęciem? Ja zamówiłam ostatnio tutaj:Pomysł z zawieszką super, zwłaszcza że można to później uzupełnić! Ale jak chcesz coś nietypowego, to może spróbuj z takim większym gestem â np. obraz na płótnie z Waszym wspólnym zdjęciem? Ja zamówiłam ostatnio tutaj i wyszło mega! xx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-29 o 12:04 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.