![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
4 pory roku i ja piąta
|
Hejka
![]() ![]() Nie pamiętam czy Wam pisałam, że mam dzisiaj lekarza i mam wolne, bo to kawał drogi ode mnie. U mnie mgliście i mokro. Dziwny poranek. Cyferko ![]() Milka ![]() ![]() Ściskam Was i lecę dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Emmi
![]() Hej nic nie mówiłaś ![]() To mnie pocieszyłaś ![]() Rzadko narzekam, ale dzisiaj fatalnie się wstawało ![]() Siedzę półprzytomna, magiczny napój nie działa ![]() Może teraz poczuję się lepiej ![]() Szczęśliwej podróży w obydwie strony! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Siedzę na internetach i szukam odpowiedniego ciśnieniomierza dla mamy. Ten z pompką i rękawem naramiennym najlepiej się spisywał, ale rzep się postarzał ![]() Trudne zadanie, mamie trudno dogodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Pewnie sztywna. Ale co tam, nie szkodzi. Najważniejsze, że jesteście Wy Kochane. |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Budyń pozdrawia ciocie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Milka,
my o Tobie ciągle pamiętamy. Naprawdę byłoby nam miło, gdybyś choć co jakiś czas odezwała się. Napisz nam jak córci w nowej szkole.....?? ===== Emmi, kciuki trzymam za pomyślne załatwoenie lekarskiej sprawy. ===== Cyferuś, tak, pamiętam o tym, że śledzie mrozisz i że to się dobrze sprawdza. ===== U stomataloga wszystko OK. Wypełnienie wymienione. Lekarka jest moją dobrą znajomą, więc od lat mam u niej ceny promocyjne. Zapłaciłam jedynie 150 zł. ale przygotowana byłam na duuużo więcej. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cyfereczko, buźka za pyszną świeżynkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Łobuz wyjada innym kotom z misek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Adusia fajnie, że wizytę masz za sobą.
Po znajomości miałam zęba za 200 zł, ale tomograf za darmo i prześwietlenia. Też muszę iść na kontrolną, po świętach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Adusia trzeba go pilnować, żeby nie wyjadał i w ogóle dozować porcje.
Jak przytyje za dużo, ciężko mu będzie na trzech łapkach. Dobrze mu z Melkiem i Dzidkiem, nie jest już taki samotny. --------------------- Pogoda u Ciebie taka jak u mnie? Szarobura i ponura? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4752 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereczko,
no tak, Budyń faktycznie nie powinien grubaskiem być. Tak dla niego lepiej. Hmmm... pogoda u nas też marna... Szarość widzę, słońce nie mam szans. Zrobiłam sobie drugą kawę. Oczy i głowa muszą mi się otworzyć, a jakoś mocno nie chcą. O godz 13 jadę do miasta. Moja szwagierka ma dziś ważną lekarską wizytę i prosiła mnie o duchowe wsparcie. ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Jestem już w domciu.
Szwagierka przebadana. Okulistycznie szystko OK. W tym roku minęło równo 10 lat od operacji i należało całościowe badanie przeprowadzić. W połowie miesiąca jeszcze jedna wizyta nas czeka. Tym razem u endokrynologa. Podpowiedziałam szwagierce aby wcześniej zbadała sobie TSH, Ft3, Ft4, morfologię, poziom żelaza, potasu i Vit. D. Doktor wykona USG i będzie miał jasny obraz co i jak. ===== Teraz popołudnia kawka i polityka...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() U mnie też OK. Wizyta w czerwcu. Pani Pulmo jest zadowolona, ale u mnie nic się nie dzieje. Za to odebrałam wyniki z profesjonalnych badań na alergię i nie mam alergii na kota, psa i konia. Mogę je mieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amita ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Budyń ![]() Adi ![]() Cyferko ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-12-04 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
dobrze, że na te rzeczy alergii nie masz. Ale na odchody kotów jest. Tak więc czyszczenie kuwet niech inni domownicy robią. ===== Jak się czujemy? MM-ek całkiem dobrze. Sąsiad również coraz lepiej i robi się coraz sprawniejszy. Mnie kręgosłup dalej boli. Jednak leki i pas ortopedyczny ulgę przynoszą. Aaa... dzisiaj MM-ek łaskawie ![]() Wizyta prywatna, pierwszy wolny termin u mojej doktor to 4 lutego 2025r. Od ostatniej wizyty u dr minęło półtora roku i podejrzewam, że w tym czasie retinopatia cukrzycowa, degeneracja plamki żółtej i zaćma rozwinęły się u niego w sposób zastraszający. No ale cóż, wymigiwał się okropnie i absolutnie nie chciał iść. Przed momentem razem z moją B. wróciłyśmy z Action. Kupiłyśmy sobie płytki jadeitowe do masażu twarzy. Obie solennie sobie obiecujemy, że systematycznie będziemy robić te zabiegi. Zobaczymy czy coś nam pomogą. Hehe... ![]() Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-12-04 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Jadeitowy masażer do twarzy to obecnie najmodniejszy gadżet kosmetyczny.
Masaż ma na celu stymulowanie mechanizmów naprawczych, przynosi ulgę, uczucie rozluźnienia mięśni i wewnętrznego ciepła. Zalety jadeitu: usprawnia krążenie działa przeciwbólowo przeciwzapalnie usuwa związki toksyczne z organizmu rozluźnia mięśnie rozluźnia i koi poprawia jakość sprawności psychicznej oraz snu |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
To powyższe z netu skopiowałam.
Mam nadzieję, że o działaniu jadeitu prawdę mówią. |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Moja płytka/kamień tak wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
4 pory roku i ja piąta
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4760 |
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
![]() ![]() Cyferko ![]() ![]() Milka ![]() Dobrego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Zimno. U nas zimno. Lekki minus. Zmotoryzowani sąsiedzi skrobią szyby. Emmi, dam znać, na bank. ![]() ![]() Teraz jednak nalewam kaweczkę z tego pięknego czerwonego ekspresu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Wstałam dzisiaj wcześnie, bo jestem przed 10 umówiona z moją sąsiadką B. Dostałam nowe kody z lekami na kręgosłup i muszę je wykupić. A że obok naszej ulubionej apteki jest równie ulubione centrum handlowe, to......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Witajcie. Utknęłam przy kasie samoobsługowej w Biedrze ![]() ![]() Zawsze sobie obiecuję, że nie będę z niej korzystała, ale tylko jedna była czynna i ogromna kolejka. W koszyku nie miałam nic z czym bym sobie nie poradziła, a jednak! Waga nie mogła odczytać szczypioru, za lekki był. Na próżno sztuczna inteligencja nawoływała potrzebna jest pomoc ![]() Nikt nie przychodził, więc sama się wydarłam, że potrzebuję pomocy i czy mnie ktoś słyszy ![]() Przyszła pani, nadąsana okrutnie. Ech, miało byś szybko, a wyszło jak zwykle. -------------------- Emmi dziękuję za kawkę ![]() ![]() Ana wychodząca? bo już nie pamiętam. --------------- Adusia ja w lodówce trzymam masażer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
nie znoszę kas samoobsługowych. Wolę stać pokornie do tej zwykłej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
1*C na dachach śnieg.
Zima ![]() Za miesiąc dnia będzie już przybywać. Wczytałam się w artykuł w lokalnych wiadomościach. Dowiaduję się, że Polska jest trzecim największym eksporterem bombek w Europie, a piątym w świecie, brawo ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Adusia jak jest dużo ludzi, to korzystam. Na podwórku chłód, człowiek opatulony, w sklepie dmuchawy na gorące powietrze, za chwilę mokra jestem...i znowu wychodzi się na chłód. Jak mam większe zakupy to często zdejmuję okrycie ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-12-05 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
nie znoszę kas samoobsługowych. Wolę stać pokornie do tej zwykłej. ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ooo... mnie też podwójnie wysłało... ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cyfereczko, a więc w lodówce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Wspomnienie kolejkowe z ubiegłego tygodnia. Przede mną w klejce młoda kobieta a wóżek zapakowany na czubato. Stanełam za nią z tymi dwoma kremami brule i pomyslałam, że cóz czas oddać sie na on czas czekania jakimś swoim rozmyslaniom i juz sie miałam wyłączyc z rzeczywistości na te kilka minut. Gdy za mna odezwała się kobieta abym podeszła wcześniej bo w rece trzymam tylko te dwa opakowania brule
![]() A potem się okazało, że kobieta w kolejce za mną, też starsza pani, bardzo sympatyczna jest i pogadałyśmy sobie o róznościach, że zapomniałabym że stoję w kolejce. No ale to ten komfort bycia staruszką, że się nic nie musi i nigdzie nie spieszy ![]() I ja też nie lubię kas samoobsługowych. Nawet nie ma z kim pogadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Lenifko i to jest przywilej wolnego czasu
![]() Ja na razie na biegu ![]() Emek przejął moje obowiązki, wiadomo, że sobie poradził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
hej
Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-12-05 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.