![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla mezczyzny
Bokserki originalne teraz są w modzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Wszystko zależy od tego czym się on interesuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za bardzo interesujące porady. Myślę, że z całą pewnością mi się one przydadzą
![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Bokserki to fajny pomysł podkradam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Pomocy!
Zbliżają się urodziny... kolegi, ze wskazaniem na kogoś więcej ![]() Jest informatykiem i sprawa może byłaby prosta, bo myślałam o jakimś t-shircie, czy kubku z zabawnym napisem, ale też nie chcę kupować "jakiegoś tam" prezentu w totalnie neutralnym-kumpelskim tonie, ani też szalenie osobistego. Raz, bo nie jesteśmy razem, a dwa, że super dobrze się nie znamy. Nie kupię mu gry, czy książki, bo co z tego, że je lubi, jak nie wiem, jakie ma, a jakich nie... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Zawsze z mężem robimy sobie prezenty odręcznie, np kiedyś kupiłam kłódkę i sama ją przyozdobiłam i wyryłam na niej nasze grawery, później pojechaliśmy nad nasze ulubione miejsce na moście i tam ją przyczepiliśmy
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Mój facet uwielbia zegarki, nie jakieś tam orginalne, popsrotu często wymienia, więc mu kupuje na urodziny, świeta itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Wszystko zależy od faceta, jego zainteresowań i też budżetu jaki masz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
na mojej liście prezentów były:
gra komputerowa kupiona w biedronce o której truł za każdym razem jak obok niej przechodziliśmy ładnie zapakowany zestaw piw kraftowych, których jest fanem bilety na koncert (mamy ten sam gust muzyczny) młynek do kawy bo lubi świeżo mieloną Mój facet lubi praktyczne rzeczy, których przynajmniej przez jakiś czas będzie używał. Wystarczy posłuchać co by chciał, a na co szkoda mu kasy. na liście do kupienia mam zatem: skrzynkę - segregator na śrubki skórzany brelok do kluczyków i portfel marki którą lub buty które schodził, a jest pewny, że chce takie same |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
dajcie spokój z tymi prezentami nie lubię kupować upominków dla nikogo. Moja siostra to nie ma problemu kupiła swojemu lot w aerotunelu w wielkopolsce i tyle a ja chdze po tych sklepach w galerii oglądam różne rzeczy i nadal nic nie kupiłam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
To smutne że nie lubisz kupować upominków, ja lubię innym sprawiać niespodzianki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla mężczyzny
Ja polecam etui na telefon z nadrukiem. Może to być nadruk ulubionego samochodu lub ulubionej dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.