|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plastyka powiek
Hej, od dłuższego czasu zastanawiam się nad wykonaniem plastyki powiek. Czy ktoś już jest po i chciałby coś powiedzieć w tym temacie? Jak długo się goi, czy pozostają blizny? Czy ktoś wykonywał zabieg na Śląsku i mógłby polecić sprawdzonego specjalistę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Plastyka powiek
Czy możesz mi powiedzieć, co chcesz naprawić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak, na początku roku robiłam plastykę powiek górnych i dolnych , jednocześnie. Wszystko, konsultacje i zabieg były u doktor Aseńko w SCM clinic w Krakowie. No ja powiem Ci, że bałam się bardzo, ale na szczęście obyło się bez dramatów, bo wybrałam bardzo dobrą i profesjonalną klinikę. Łącznie zabieg trwał trochę ponad 2 h, ze znieczuleniem, do domu wyszłam tego samego dnia. Oczywiście po tym byłam spuchnięta i miałam sińce , ale po jakiś 2 tygodniach nie było śladu. Nie było żadnych powikłań. Co do blizn po zabiegu, praktycznie są niewidoczne. Jeśli zapytasz, czy powtórzyłabym , odpowiedź brzmi, zdecydowanie TAK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dla mnie plastyka korekta powiek okazała się świetnym sposobem na wieloletnie zmartwienie! Naprawdę polecam. Długo się męczyłam, ale po przeczytaniu xxx , że jest skuteczny sposób na opadanie powiek, od razu się zdecydowałam i nie żałuję. Zabieg był krótki, a dzięki dobrej atmosferze czułam się spokojnie. Jeśli jesteście zainteresowane, to dobrze poczytajcie o szczegółach albo od razu przedyskutujcie szczegóły z lekarzem. Pozdrawim
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-12-09 o 12:54 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ile tu trolli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.