![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha cz. 11
Kqq lek jest na 5 dni, więc skończy go w środę, ale lekarka powiedziała, że cały przyszły tydzień powinien siedzieć w domu, a od kolejnego są u nas ferie, więc będzie miał 3 tygodnie, żeby odbudować siły. Jest mega osłabiony, ciągle ma ponad 37 stopni temperaturę, okresowo wzrasta do 38.5-6 i boli go głowa. Apetytu też praktycznie zero, dzisiaj po pierogach chwilę stanął na nogi, ale tak to leży i śpi na zmianę
![]() Ja mimo drapania w gardle zaliczyłam dzisiaj 45 min. na orbitreku, co prawda ciut wolniejszym tempem niż zwykle, ale zawsze. Zamierzam wykurzyć to, co się próbuje wykluć ćwiczeniami ![]() Cały sezon się trzymaliśmy, a teraz leci wszystko... ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha cz. 11
Irmina co tam u Ciebie? Coś się stało, że ćwiczyć nie możesz?
Gryzia to tyle dobrze, że ferie. W następnym tygodniu będzie u mnie mniej słodyczy. Tż pójdzie kupi, a ja potem zjadam. W sumie pierwszy raz od nie pamiętam kiedy tydzień czasu oddzielnie. Dzisiaj się dowiedział, że pani na spód deserku dała zwykle ciastka i się zasmucił. IMG_5682.jpg Dzisiaj deszczowy dzień, ale jeszcze może być. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (1 użytkowników i 5 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.