![]() |
#4501 | |
Wojowniczka
|
Dot.: Koty część XIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Czy macie do polecenia jakąś karmę o obniżonej zawartości białka? Zupełnie się na tym nie znam, a wróciłam od weterynarza z moją 12 letnia kotką i jestem trochę jak dziecko we mgle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Hej, pozwolę sobie dołączyć
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Cześć, przychodzę z szybkim pytaniem, czytałam nieco psychice kota, miałam w życiu kilka kotów, ale wszystkie od razu dorosłe i nie było nigdy z nimi żadnych kłopotów. Po raz pierwszy mam teraz dwa młode, już od pół roku są ze mną, no są dni, że jest masakra. Ja to akurat rozumiem i wiem, że taka natura kota, taki czas, mój partner ma trochę mniej cierpliwości.
Tłumaczę mu, że jak kot ma rok, albo więcej to się uspokaja, nie lata po wszystkim, otoczenie i jego szczegóły (kwiaty, doniczki, zasłony) stają się dla niego czymś normalnym i nie jest tak podekscytowany kazdym elementem, ale… czy ogólnie mam rację? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4506 | |
Wojowniczka
|
Cytat:
mój ma 6 lat i nic go nie interesuje, oprocz mnie oczywiscie ![]()
![]() |
![]() |
#4507 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4508 | |
Kathy Leonia
|
Cytat:
grzeczne bestie? ![]()
![]() |
![]() |
#4509 |
🦄
|
Dziewczyny, a gdzie kupujecie teraz żwirek silikonowy? Ceny strasznie poszły w górę i za worek 3,8 l stacjonarnie nie płaciłam mniej niż 20 zł. Może być na necie jakieś sprawdzone miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Nasze 2 kociaki wzięliśmy jak miały ok 8 tygodni, przez ok rok było wariowanie, wściekanie się, interesowanie wszystkim, zwalanie kwiatków z doniczkami itp. Po roku uspokoiły się, noce mamy przespane większość rzeczy w domu im już spowszedniała, także spokojnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4511 | |
Kathy Leonia
|
Cytat:
my naszym dajemy karmę Kiciuś z Biedronki. Żrą jak szalone i zdrowe jak konie ![]()
![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4513 |
Pani Mizantrop
|
No nie, nie dalabym kotu karmy marketowej marki wlasnej
![]()
![]() |
#4514 | ||
Wojowniczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój je dobraną przez wet karmę, mimo, że ma fiv- czuje się świetnie. Nie obawiam się ze na starość będzie miał kłopoty z nerkami itd.
![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Czemu? Liczy sie sklad a nie miejsce kupna, biedronka ma bezzbozowe puszki dla kotow, na pewno to lepszy wybor niz sucha karma czy alternatywa dla drogich markowych puszek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuję select gold jak jest na promocji, a tak to półkę niższe premiere, najchetniej brałabym im te z najwyższej półki, ale nie stać mnie na to, no chyba, że jak już będą jeść mniej tj raz dziennie, bo teraz jedzą bardzo bardzo dużo xddd
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lepiej zamówić lepszą jakościowo karmę przez internet? Jest taniej, a jakość nadal lepsza niż z biedry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Nie, ale przekochane
![]() Jeden jest jeszcze bardziej niegrzeczny od pierwszego i zbyt mądry, sam otwiera sobie szafki, nic nie pomaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Koty część XIII
Cytat:
To chyba zależy od kota, mój poprzedni kot dostawał raz dziennie, bo więcej zwyczajnie nigdy nie chciał. Nie daję kotom karmy z biedry, serio nie ma takich skrajności najgorsza - najlepsza, że dajesz albo tą albo tą ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-03-21 o 08:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne jest takie karmienie raz dziennie patrząc na naturę kota. Dawałaś mu tak dużą porcję? Moja kotka musi dostać minimum w dwóch, optymalnie w czterech rzutach. Wszystko zależy ile mam czasu w domu. Jeśli jest taka opcja to dostaje mniej, a częściej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4524 |
Rozeznanie
|
Hej. Dawno mnie było, teraz szukam jakiejś porady, wskazówek.
Chamidło ma od miesiąca zapalenie 3 powieki. Nie podziałały krople, maści, antybiotyk ![]() Dzisiaj pobrali mu krew do badania, jutro wynik i konsultacja. Kiedyś też mu wyszła, ale ze 3 dni i było po sprawie. Teraz powieka zakrywa pół lewego oka. Macie- Wasze koty- jakieś doświadczenie odnośnie 3 powieki? Jak powiedział wet- w najgorszym przypadku może się to skończyć operacją, tylko kot ma 13 lat... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ewentualnego usunięcia tej 3 powieki to co to da? Znaczy spełni jakąś funkcję oprócz estetycznej? Pytam, bo moja kotka jako powikłanie po wirusie ma 3 powiekę taką jakby pofałdowaną i też nie do końca się chowa i również proponowano żeby ją usunąć, ale po to żeby ładniej wyglądało. Ja się nie zgodziłam. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyniki badań ma dobre. Dzisiaj przyszła żona chirurga i kot ma guzka pod powieką na dole. I coś mu się tam robi. Generalnie za tydzień będzie operacja. Zobaczą czy uda się usunąć całą czy chociaż fragment. U Chama właśnie chodzi o to, że on ma zmiany w tym oku, dlatego się decyduję na operację i dlatego, że leki nie pomagają. Dzisiaj miał dostać sterydy, ale lekarze stwierdzili, że to nic nie pomoże ![]() Edytowane przez Nimfa20Melman Czas edycji: 2022-03-25 o 20:52 Powód: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dzwonił wet i na szczęście nie ma zmian w pobraniu wymazu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Edytowane przez Nimfa20Melman Czas edycji: 2022-03-31 o 13:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4529 |
Rozeznanie
|
Cham na razie nie będzie miał operacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4530 |
🦄
|
Chcę zmienić kotu dietę na pyszną i bardzo zdrową. Sucha plus puszeczki. Co smakuje Waszym kotom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.