|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() taka fryzura...:)
Hey!
Od daaaaawna podoba mi sie ta fryzurka!! Teraz mam zamiar wybrac się akurast do fryzjera i myslę o tej fryzurze. Mam cienkie, delikatne włosy, nie jest ich za duzo. Co myslicie?? no i jak wyglada to sciecie, prosta grzywka na cale czolo ale taka polokragla i pazurki??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sweet_mystery Czas edycji: 2009-07-01 o 22:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: taka fryzura...:)
Pamietam twoj watek o kolorze . Bardzo ladnie Ci jest w brazie. Niesamowicie! (eh powtarzam sie). Co do grzywki to chyba lepiej jest tak jak teraz czyli ukosna. Wg mnie zarowno kolor jak i fryzura akualnie pasuje do Ciebie w 100 %. Kazda kobieta od czasu do czasu chce sie zmienic i to nic dziwnego. Ty postanowilas zmienic grzywke, a ja zrobilam w photosopie dwa fotomonty aby ulatwic Ci decyzje.
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ojej! dzieki Kiniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nie można tak jej zaczesać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
O kurczę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedzi!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja równiez uważam, że grzywka na skos lepiej do Ciebie pasuje. Natomiast skoro chcesz cos zmienić to może na skos ale z drugiej strony ( tylko musialabys troche zapuścic wloski). Myślalaś może o pasemkach?? jakis jasnych?? one optycznie zwiększa ilość włosów.
Pozdrawiam serdecznie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.