|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odrost
Mam pytanie, nie znalazlam tego w archiwum, otoz ciekawi mnie to, jak pofarbowac odrosty by miec taki sam kolor wlosow jak ten cot eraz mam na glowie. Jak wiadomo farba sie splukuje z calych wlosow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odrost
witam
![]() ja nie raz farbowałam odrosty tylko i nigdy nie miałam ciemnej plamy na czubku.. ![]() może po prostu nałóż farbę na odrosty a potem na ostatnie dziesięć minut rzadkim grzebieniem przeczesz włosy tak by farba znalazła się na całych włosach.. zresztą taka instrukcja jest w większości farb i to ma służyć odświeżeniu koloru całych włosów przy nie męczeniu ich zbytnim farbą ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.