|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Szare włosy:(:(
Siema wizazanki!!
Mam do was prośbe. Ja mam wloski takie ciemny-bląd, jaśniutki brąz, a czasami nawet rudy (zależy od światła). Ja określam go szarym poniewaz bardzo mi sie nie podoba. I tu następuje moje pytanie. Czy możecie mi coś doradzić. Co mam z włoskami zrobić. Chodzę do drugiej gim. i może nawet przefarbowałabym włosy, alme musiał by być to kolor bardzooo zbliżony do mijego naturalnego. Więc jeśli macie jakies pomysły to pliska piszcie. Z góry thx. ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szare włosy:(:(
mysle że masz bardzo ładny kolor włosków, ja do takiego jasniutkiego brązu dąże od jakiegos czasu... i nie radze farbować, polecam za to szamponetki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No wiem, ale mój teraz jest nieokreślony. A jak jest z tymi szamponetkami?? Wiem że kolor z szamponetek nie jest trwały, ale schodzi stopniowo czy za jednym myciem??
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
z mariona na 24 mycia..
sa naprawde swietne.. mam taki sam kolor wlosow jak twoj.. poprostuy nieokreslony..! nie to blond.. nie braz.. i na dodatek z rudym..;P:P ale teraz.. pofarbowalam orzechem.. ![]() i kolor prawie jak u rihiannymam.. ![]() ![]() ale niestety.. juz odrosty mam.. wiec trzeba bedzie znow kombinowac.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
te z mariona na 24 mycia są trudno dostepne przynajmniej u mnie, a wiele dobrego o nich slyszalam. ja farbuje obecnie tymi na 4 do 8 myć, bo schodze z koloru i chcę sobie zrobić cos takiego jak opisujecie: jasny brązik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no właśnie ja szukam takiego kolorku, żeby był dośc zblizony do mojego natrualnego (ponieważ nadal chodze do szkoły), ale zeby pozbyć sie tego odblasku rudego!!!! Zdecyduje sie chyba na Mariona 24 mycia. Tylko chciałabym żeby odrosty wyglądały w miarę przyswajalnie (to znaczy nie rażące w oczy, jak czarne odrosty na bląd włosach)Dzięki wam dziewczyny za wszystkie rady"D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.