|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Blond + czarny, ale czy czarny + blond?
Juz tlumacze dokladniej o co mi chodzi. Czesto widac blondynki, ktore pod spodem maja wloski pofarbowane na czarno i calkiem fajnie to wyglada. Moje pytanie: czy da sie zrobic to na odwrot? Czyli na wierzchu czarne, a pod spodem blond? Czy da sie to zrobic w domu? Nie wiem moze dekoloryzator i potem farba albo te farby z Joanny do ciemnych wlosow. A pasowalo by to wogole? A moze macie fotki? Sorki, ze tak was zasypuje pytaniami, ale niedlugo wakacje i chce mi sie cos fajnego na glowie zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Blond + czarny, ale czy czarny + blond?
Nie wydaje mi się, żeby to fajnie wyglądało.
![]() ![]() I nie mówię tu o wściekłym czerwonym, ale takim ciemnym. ![]() Nie wiem, czy Ci doradziłam dobrze, bo w sumie chodziło Ci o blond. ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
kamilkaaaa00009
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Widziałam dziewczyne z ciemnymi włosami a pod spodem miała blond. Jeśli mam wyrazić sie na ten temat to powiem tylko jedn
przynajmniej takie jest moja zdanie A poza tym to stary wątek, ale moze kamus sie przyda opinia na ten temat jak bedzie chciał coś takiego na głowie zrobić |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Yh moze to była Trynosz? ...
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
raczej nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście takie połaczenie czarnego na gorze blondu pod spodem sie nie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To co wkleiłaś jest fajne ale to co ja widzialam było paskudne. Dziewczyna miała na wysokości uszu kreske (moze troche niżej)
I wyżej były czarne włosy a niżej blond. Chociaż ja bym tego blondem nie nazwała. Raczej jak żółte to wyglądało |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]()
może nie czarne ale ciemnena górze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.