![]() |
#31 |
BAN stały
|
![]()
Witajcie dziewczyny. Moze znacie sposoby na ujędrnienie biustu. jakieś ćwiczonka, kremy itp.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
Polecam krem liftingujaco-ujedrniajacy Avon w promocji kosztuje ok 30zl,wyprobowalam naprawde skuteczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dot.: >>>>>>>>Ujędrnianie biustu<<<<<<<<<
Dzięki wielkie. Pozdrawiam cieplutko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dot.: >>>>>>>>Ujędrnianie biustu<<<<<<<<<
Do tego kremu z Avon'u jest jeszcze taki zel, rownie skuteczny i cena tez nie jest wygorowana. CHociaz nie wiem, czy bedzie dostepny w katalogach jeszcze czy juz tylko na allegro..
O prosze, pierwszy lepszy link. http://allegro.pl/show_item.php?item=75539162 ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
najlepszy krem do ujędrniania biustu
Mam pytanie. jaki jest najlepszy krem do ulędrniania biustu. Jestem po porodzie i to co się stało z biustem chyba nie muszę pisać. POMOCY!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dot.: najlepszy krem do ujędrniania biustu
proszę, sprawdz tu:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...remy+do+biustu
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Yves Rocher Bioptimale - wycofany jakiś czas temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
a co zrobić jesli nie mam biustu..<lol><lol><Lol>:c onfused:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Ja uzywam serum ujedrniajaco-modelujace Eveline.Skora robi sie taka mieciutka i bardziej napieta.
Jak na mnie dziala ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
polecam zel ujedrniacacy AA oceanic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: krem do biustu
Witaj beliczku, mozesz rozejrzec sie na KWC, choc mam wrazenie, ze Polki nie uzywaja zbyt wielu kremow specjalnie do biustu. Sama mam dosc potezne piersi, wiec dbam o nie jak moge, a uzywalam chyba wszystkiego, co wyszlo. Najprzyjemniejszy w uzyciu byl jak do tej pory ATW granatowy - jest moja recenzja na KWC. Dziala raczej profilaktycznie, ale napina skore i jest naprawde mily w uzyciu. Na pewno zaopiekuje sie piersiami podczas takiej kuracji odchudzajacej. Swietnie tez zadzialal Clarins Gel Active, czy cos takiego, w kazdym razie Clarins wypuscil na rynek tylko jedno jedyne serum do biustu. Ogolnie warto tez zakupic cos z Lieraca - posiada szeroki asortyment do pielegnacji piersi, poprzez te naprawde silnie ujedrniajace i podnoszace buiust do pielegnacji profilaktycznej i odzywczej.
Buzka, *
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno dobry jest krem ujędrniający do biustu Pulanna , ale ja go osobiście nie używałam.
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A o ktory pulanny chodzi? Ten najnowszy?
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Pulanny to nie wiem, o który chodzi , bo ja nie miałam, to nie zwróciłam uwagi o jakim moje znajome rozprawiały. Czytałam gdzies , tez że jest polecany szczególnie przy kuracjach odchudzających. ![]() Ja powiem Wam coś dziewczyny, do kobiet przed trzydziestym rokiem życia najlepsze są regularne , codzienne zimne lub bardzo chłodne prysznice. Mogą być naprzemienne ciepłe (ale nie gorąće) i zimne. Zabieg kończymy zawsze zimnym. Potem energicznie wycieramy ciało i jakiś balsam ujędrniający, niekoniecznie drogi. Efekt po dwóch miesiącach jest wyraźnie odczuwalny. Ja stosowałam to po pierwszej ciąży, mogłam potem spokojnie znowu chodzić bez biustonosza. A nie chciałybyście widzieć mojego biustu po utracie pokarmu . ![]() Działa przy niezbyt duzym biuście.Ale myśłę,że przy większym tez mozna stosować, bo generalnie ujędrnia i uelestycznia skórę, Można stosować na całe ciało, jeszcze lepiej, szczególnie przy odchudzaniu.
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Tak zgadzam sie
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Ujędrnianie biustu
Szukałam tu i w archwum i nie znalazłam.Więc tego chyba nie było.
Czy znacie jakieś skuteczne sposoby na ujędrnianie biustu?? Po długim karmieniu chciałabym go nieco podreperować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ujędrnianie biustu
Pewnie poszukujesz jakiejs niezwykle skutecznej i dajacej spektakularne efekty metody...takiej nie znam wiec nie powiem ci chyba nic nowego..
nie mniej jednak na biust dobre są: -cwiczenia z lekkimi hantelkami, -damskie pompki, -pływanie żabka, -naprzemienne zimne i ciepłe prysznice, konczac zawsze chlodnym, -masaze,tu polecam olejek z rossmana ,,babydream" to seria dla kobiet w ciąży, nie zawiera oleju mineralnego, a olejek migdalowy i rumiankowy, ponadto wit.E, ma on zapobiegac rozstepom ale mysle ze dzieki pozytywnemu skladowi zachowuje ogolnie skore w dobrej kondycji slyszalam zachwyty nad jakims specyfikiem do biustu firmy Pulanna, osobiscie nie probowalam, wiec nie wiem czy polecac popzdrawiam i życze pozytywnych efektow w wyprowadzaniu swoich piersiątek ,,na prostą" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
szczerze polecam zel do biustu Faberlic, o ten:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=12170 mam juz za soba wiele przetestowanych kremikow, z roznych polek, ten stosuje juz ponad miesiac i jak dotad spisuje sie rewelacyjnie! Wiadomo, ze po kremie cudow sie nie mozna spodziewac, ale ten wyraznie napina skore, splycil tez rozstepy, ktorych nabawilam sie jeszcze jako nastolatka, kiedy mi biust"wystrzelil" ![]() Teraz mam miseczke D- kremy stosuje profilaktycznie, z obawy przed "dluga trojeczka" ![]() teraz mam zamiar wyprobowac nowego Daxa, ale do zelu Faberlica na pewno wroce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A ja zaszalałam i kupiłam ampułki Lierac-co prawda stosuje tylko 2 tygonie ale efektu niet
![]() Dlatego bardzo prosze o doradzenie mi wypróbowanych sposobów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Krem poprawiający jędrność biustu
Witam wszystkich i proszę o pomoc.
Sprawa ma się tak, moja Kochana żona po odchowaniu naszej córecki strasznie nażeka na aniezbyt jędrny biust i do tego twierdzi że jest mniejszy niz przed zajsciem w ciąze .Mi osobiscie to nieprzeszkadza , ale juz niemam siły słuchac jej nazekan.więc prosze poradzce mi cos moze jaks krem czy cos ja sie na tym nieznam wiec licze na was.Z góry dziękuje . Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Dot.: pomocy :krem do biustu
Zapomniałem dodac ze ma go jeszcze powiekszac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszperaj tutaj http://www.wizaz.pl/produkty/baza/kategoria.php?kat=50
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Dzieki.
Juz zakupiłemsexy look czy cos takiego, zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze pomoz .Ale ciekawe dlaczego pani w sklepie tak na mnie dziwnie spojżała. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziwczyny, czy któraś z Was używała tabletek z farmony Nivelazione Woman na ujędrnienie biustu. czy to coś daje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Dot.: najlepszy krem ujędrniający do biustu
Witam drogie panie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Krem ujędrniający do biustu - poradźcie ..!!
nie wiem czy to dobry pomysl ale na poszukiewanie kremu do biustu wybralam sie na allegro i jest tam niesamowicie duzo ofert powiekszania, ujedrniania biustu istne cuda.. z tad tez moje pytanie czy to jest mozliwe ze jakis krem juz od pierwszego uzycia powiekszy mi biust??nie jestem po ciazy, karmieniu i tez sie nie odchudzam po prostu nie mam zbut duzego biustu i chcialabym choc troszke sobie pomoc tylko ze nie wiem czy to nie ma skutkow ubocznych i czy kremy z allegro to tobry pomysl POMOCY!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Widze, ze tamat ucichł, a ja tez zastanawiam sie nad kupnem tych ampułek Nivelazione, czy ktoś je stosowal? czy sa jakiekolwiek rezultaty? I jeszcze jedno pytanie ten Dior to gdzie można kupić, bo na allegro go nie ma!!??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja używałam wielu i droższych i tańszych m.in Eris Galenic Elancyl,Eveline, Dax Bielenda jednak chyba najlepszy dla mnie jest ten który uzywam teraz czyli Tanita,tani a dobry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja uważam ze kremy jednak nie dadza tutaj oczekiwanych efektów.A to dlatego ze najbardziej pomocne okazują sie tuta być zabiegi jak np.Body Jet
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.