![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: najlepszy krem ujędrniający do biustu
Nie mam porównania z innymi preparatami ale stosowałam kiedyś Lierac bust lift creme i mogę go polecić , dobrze się wchłania, milutko pachnie a do tego bardzo dobry efekt jeśli chodzi o główny cel czyli wygląd biustu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ja używałam już chyba wszystkiego zaczęłam od Avonu, Eveline, mustella. Potem był Lierac, Dermika. Nic nie pomagało moim piersiom po rocznym karmieniu. A potem zaczęłam ćwiczyć i dodatkowo przy okazji jak kupowałam koleżance prezent na panieński trafiłam na sklep, z kremem Perfect Bust- dla zainteresowanych http://intymnosc.pl/aff/kupteraz/per...n=txtgenerator Na początku pomyślałam lipa...ale ćwiczyłam co drugi dzień z hantlami i samorowałam się 2 razy dziennie. Po miesiącu było lepiej, a po trzech odzyskałam swoje cycki! Nie wiem czy któraś z Was przeżyła to co ja, ale to był prawdziwy dramat...bałam się rozebrać przed mężem, nie chciałam, zeby dotykał tych ohydnych naleśników. A teraz? Powiem tak..gdyby nie już praktycznie niewiczoczne rozstępyto piersi mam jak nowe. Koleżaki, co mnie dawno nie widziały pytają, czy sobie operacji nei strzeliłam. Naprawde warto zainwestować trochę wysiłku.
81,7...start 18.10.2012->60kg wygram z kompulsami! ![]() Cel 1: 75 kg do 31.11 ![]() Cel 2: 70 kg na wigilię ![]() Cel 3: 65 kg na walentynki ![]() Cel 4: 60 kg do 12.07.2013 , tj. 3-cie ur. synka ![]() http://trudniej-znaczy-lepiej.blogspot.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Mi tam zapaszek nie przeszkadza. Nawet lubię te mocniej perfumowane kosmetyki. Byle tyolko zapach mi się spodobał. NIe przepadam za korzennymi, ale wołę kwiatowe ( tyle dobrze,że kwiatowych zapachów jest o wiele więcej). Co do serum do biustu to moim zdaniem bardzo fajne jest Frashe. Dostałam raz z zestawem inspired by ( udało mi się wylosować serum frashe z czego początkowo nie byłam zadowolona bo liczyłam na coś do twarzy). Jednak przekonałam się do niego jak zaczęłam stosować. Naprawdę fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A krem Tołpa do biustu ktoś używa?
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
W xxx jest szeroki wybór kremów do pielęgnacji biustu. ja wybrałam krem mustela i byłam zadowolona
![]() Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2017-08-28 o 13:24 Powód: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Cześć, jestem młodą osobą, ale mój biust nie wygląda tak jakbym chciała. Z powodu rozmiaru (miseczka D), trochę opada. Czy mogłybyście mi coś polecić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Ja też długi czas stosowałam te kremy z drogerii typu Eveline itd i to była pomyłka...Później znalazłam krem Frashe i mogę Ci go polecić właśnie ze względu na naturalny skład, bo zawiera min.in. ekstrakt z ruszczyka kolczastego i wyciąg z lawendy. No ja go uzywam już od ponad miesiąca i jestem w końcu z jakiegoś kremu zadowolona, bo fajnie ujędrnia piersi a do tego jest mega wydajny
![]()
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
kofeina jest dobrym składnikiem posiada właściwości odmładzające
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja co prawda stosowałam tylko dwa, ale pozwolę sobie się wypowiedzieć 1. Tołpa - mój pierwszy krem był świetny, fajnie się rozsmarowywał i delikatnie pachniał i ujędrniał piersi. Później dostałam w prezencie krem 2. Frashe.. i byłam naprawdę zaskoczona, gdy przeczytałam jego skład, w pełni naturalny i bez chemii.. no i tak zostałam przy tym kremie do dziś. Moje piersi po kuracjach kremami wypełniającymi są naprawdę w lepszym stanie.. kiedyś myślałam, że to ściema ale trzeba samemu spróbować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
jestem oddana fanka tego serum: xxx
uzywam na piersi i tzw. "pelikany" ![]() ![]() Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2018-06-20 o 12:32 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Ja stosuje krem z serii mamas i fajnie mi się sprawdza. Chroni moją skórę piersi przed wysuszeniem, poprawia jej napięcie i gęstość. Bardzo fajny produkt. Skusiłam się na niego bo mialam już krem i olejek przeciw rozstępom z tej serii i był genialne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Na ujędnienie moich piersi stosowałam 3 kosmetyki: Frashe, Eveline i Bielenda. Nie powiem, każdy trochę działał ale chyba najlepszy to ten pierwszy. Tutaj wygrały oprócz dobrego ujędrnienia naturalne składniki i dobre nawilżenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
ja też używałam tego frasze....dobrze się sprawdził na mój zmęczony karmieniem biust. ujędrnił i też zredukował widoczne rozstępy.. niewiem jak bielenda, ale slyszalam ze tez ok (kolezanka uzywa). Mimo wszystko wybralabym ten pierwszy bo ma super sklad i jest przeznaczony dla wymagajacych kobiet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam wątek od deski do deski
![]() Raz w życiu dostałam Lieraca chyba bust lift o ile dobrze pamiętam i to był chyba najbardziej wysoko budżetowy produkt tego typu, ale tez szału nie robił, a w środku jakieś pegi. Jak na taką cenę to szału nie ma. O frashe nie słyszałam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
akurat ten krem mi się przypomniał i w sumie na prawdę działa bardzo fajnie. co do frashe to myślę, że jak się go połączy z ćwiczeniami, dietą i ogólnie z pielęgnacją to może pomóc dość mocno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: żel do biustu
ja bardzo lubię ten Yves Rocher
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
karaluszex, no wiadomo że nie naleje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
dobra, a może w lekko inny sposób, co? jesteście w stanie powiedzieć mi czego szukać w kosmetykach na biust? tzn. chodzi mi o to jakie składniki powinny byc w nich żeby cokolwiek podziałały? o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Zależy w sumie czego oczekujesz od kremu
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
A co one dokładnie robią takie? Tylko co lawendę znam a reszta w sumie niewiele mi mówi hahaha. Takie hydrolaty z pozostałych rzeczy można znaleźć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
ruszczyk: poprawia stan naczynek krwionośnych, poza tym to nawilża, odżywia, dotlenia i ujędrnia skóre
żeń-szeń: ma działa na zasadzie usuwania wolnych rodników, regeneruje, nawilża, uelastycznia plus wzmacnia pąki roślin: nawilżają, dają dużo minerałów i witaminek, uelastyczniają, poprawiają stan naczynek i wygładząją skórę co do znalezienia ich to raczej nigdy nie widziałam z nich hydrolatów czy toników. bardziej już bym szukała w kremach czy coś.
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zadowolona z kremu do pielęgnacji biustu od Tołpy. Łatwo się rozprowadza i szybko wchłania co jest szczególnie ważne rano, gdy mam mało czasu i nie chcę pobrudzić stanika
![]() ![]() Na pewno nie należy do najtańszych ale wierzę, że jest wart swojej ceny. Koleżanka poleciła mi jeszcze krem xxx, który też planuję przetestować gdy skończy mi się tylko kolejna tubka Tołpy! Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-11-03 o 12:10 Powód: Reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Jolanne Czas edycji: 2020-01-20 o 16:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Tabletki na powiększenie biustu - breastfast.pl Biorę Breastfast już od 4 miesięcy i mogę potwierdzić, że jest to rewolucyjny produkt. Na początku czułam transformacje w moich piersiach, tak jakby coś działo się wewnątrz. To już 4 miesiące kiedy używam Breastfast i moje piersi są bardziej krągłe i kształtne.
Edytowane przez vedenee Czas edycji: 2020-05-06 o 10:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
O Sesderma to nawet może być niegłupia, bo ma DMAE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Atakująca
|
..., ale wy dziewczyny głupoty tu piszecie
![]() ![]() ![]() jak chce się powiększyć biust bez zabiegów typu operacja plastyczna i wkładanie sylikonów to głównie bazuje się na poprawieniu wyglądu i temu by go unieść czyt. frashe, masaże, ćwiczenia, diety itp.
Milczenie- przyjaciel, który nigdy nie zdradza. - Konfucjusz Edytowane przez piorunek_01 Czas edycji: 2020-05-18 o 15:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.