|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
|
Narzędzia |
2024-11-24, 14:17 | #1 |
Przyczajenie
|
Rezygnacja z pracy po 3 tygodniach
Cześć
Zacząłem pracę 3 tygodnie temu w pewnym banku w Warszawie i wszystko było by super ale okazało się że jest to contact center. Stąd też muszę wykonywać telefony do ludzi i proponować im kredyt itd. Nie czuję się tam dobrze i czuję coraz bardziej że nie jest to… jak na razie mam szkolenie które ma trwać miesiąc aczkolwiek czuję już że to nie praca dla mnie i chciałbym ją rzucić i szukać czegoś innego. Trochę jednak boję się konsekwencji dlatego co powiniennem był zrobić? Widać że kiero zalezy na atmosferze i budowie zespołu ale no czuję że to nie moje miejsce. |
2024-12-01, 21:43 | #2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Rezygnacja z pracy po 3 tygodniach
Cytat:
Nie ma sensu sie meczyc, tylko zaczac szukac czego nowego i takiego, co bedzie Ci odpowiadac. Co mówili na rozmowie o prace? Nie wiedziales wczesniej na jakim stanowisku ma byc praca? Co masz w umowie? Masz cos napisane ws. szkolenia lub/i jego przerwania?
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 251 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
Nowe wątki na forum Praca i biznes |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.