![]() |
#91 |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2018
|
Dot.: Nowość w wizaz.pl! Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za
Jest coś w tym naprawdę , pamiętam akcje Avon - dostałam się raz do ostatniej akcji ambasadorskiej ( żelowe lakiery ) ale faktycznie było kilka dziewczyn które dostały się do większej liczby testów z Avon i wszystkie aktywnie korzystały z Insta. Chyba podobnie było z akcjami Oriflame - chyba była akcja ambasadorska prowadzona typowo na Insta i można było zgarnąć fajne zestawy.
Nie przeszkadza mi Instagram , chociaż sama z niego nie korzystam bo po prostu nie czuje takiej potrzeby ale jak ktoś lubi to czemu nie , wszak nikt nikomu tym krzywdy nie czyni. Ale również uważam , to co ty Joasiu - serce wizażu jest tutaj a nie na Insta i wizażanki związane z tym portalem i wkładające dużo serca w rozwój kwc powinny być jednak na pierwszym miejscu bo wizaż na instagramie się nie narodził. Fakt - na pewno dziewczyny na Insta są dla siebie wzajemną inspiracją , lubią pokazywać swoje makijaże , paznokcie kosmetyki i dzielić się tym , ale testy na wizażu powinny być kierowane do wizażanek stąd - jeśli ktoś będzie chciał to ewentualnie na Insta się podzieli i tyle. Ale gdy ostatnio był artykuł o takim jakby rocznym podsumowaniu klubu recenzentki wizaż to było tak , że zostały przedstawione sylwetki kilku z recenzentek i każda z nich jest aktywna na Instagramie - a można było też dać odnośniki do profili wizażanek z KWC i od razu byłoby milej. Ja Insta zakładać nie zamierzam mi wystarczy tylko i wyłącznie wizaż ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
COMMUNITY MANAGER Klubu Recenzentki
|
Dot.: Nowość w wizaz.pl! Dołącz do klubu recenzentki i testuj nowości kosmetyczne za
Cześć dziewczyny. Jestem community managerem i opiekuję się Klubem Recenzentki i to właśnie ja wybieram laureatów do testów kosmetyków.. Muszę przyznać, że to bardzo trudna i odpowiedzialna rola. Niezwykle cenię aktywne i zaangażowane w społeczność i katalog KWC Wizażanki, dlatego przy każdym wyborze bardzo zależy mi, żeby przynajmniej postarać się dogodzić każdemu. Chciałabym przybliżyć Wam odrobinę proces wyboru laureatów.
W każdym teście mamy kilka, a nawet kilkanaście tysięcy chętnych, które prawidłowo wypełniły cały formularz zgłoszeniowy do testu. Zebrałam dla Was w jednym miejscu wszystko co wpływa na ostateczną listę laureatów (kolejność przypadkowa): - weryfikacja kraju zamieszkania (tylko użytkownicy z Polski mogą testować u nas produkty) - liczba recenzji, nie akceptuję użytkowników, którzy nie mają na swoim koncie ani jednej, to dla mnie dowód na to, że „polują” jedynie na darmowe produkty, a nie zależy im na budowaniu katalogu KWC - usuwanie duplikatów adresów mailowych - treść odpowiedzi na pytanie otwarte, daję szanse wszystkim: długim, krótkim, rymowanym, zabawnym, pomysłowym… - kilka lub nawet kilkanaście kryteriów narzuconych przez klienta wynikających ze specyfiki testowanych produktów (często filtry muszę nałożyć na każdą odpowiedź z formularza zgłoszeniowego). - dopasowanie zestawów kolorystycznych, to bardzo żmudna praca, często najbardziej zawęża grupę wyboru. Wierzcie mi, bardzo staram się za każdym razem dogodzić każdej grupie – zarówno bardzo doświadczonym i aktywnym Wizażankom, jak i tym, które dopiero zaczynają przygodę z Wizażem. Tym, które na pytanie otwarte w formularzu zgłoszeniowym odpowiadają rozbudowaną treścią oraz tym, które wpiszą jedno szczere lub zabawne zdanie. Czytam Wasze wiadomości i bardzo się cieszę, że mogę liczyć na Wasze pomysły i chęć współpracy. Odezwę się zaraz na priv do kilku z Was (tych, które wyraziły chęć pomocy). Na pewno razem uda nam się jeszcze bardziej udoskonalić testy na każdym etapie. Dzięki wielkie! ![]() Agata ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 0 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Recenzentka Miesiąca - Luty 2020
|
Cytat:
Powiem szczerze,że ja tej zależności w swoim przypadku nie zauważyłam, a czasem nawet przeciwnie. Ja jestem dosyć mocno aktywna na Insta bo mój profil jest typowo poświęcony testowaniu produktów (głównie kosmetyków), tematyce beauty, makeup itp i w zasadzie codziennie dodaje nowe posty, a o tym jak "często" w ostatnim czasie coś testuje z wizażu pisałam już wcześniej ![]() Cytat:
Jeśli w jakiś sposób się przydam to również chętnie pomogę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
Brawo! Podoba mi się nowe testowanie Maybelline i wyraźne podkreślenie, że należy wybrać TYLKO JEDEN zestaw
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Recenzentka Miesiąca - Styczeń 2020, Styczeń 2018
|
Cytat:
To prawda, nareszcie się tego doczekałyśmy ![]() Krótki czas na zgłoszenie to na pewno celowe działanie, aczkolwiek test jest wysyłany na maila, czyli pewnie zamknięty, a i tak pewnie po forach ktoś rozpuści link ![]() Ale na to nic nie poradzimy, jednak grunt, że zaczęło się cokolwiek w tej materii robić! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
Cytat:
Pierwszy test to nie jest, fakt. Najczęściej taki czas mają tzw.testy zamknięte, które nie pojawiają się w Klubie Recenzentki (a jeśli już, to w momencie ogłoszenia wyników), są natomiast rozsyłane do jakiejś tam okreslonej grupy wizażanek. Wszystko fajnie, tyle że dziwnym trafem te testy wymykają się poza Wizaż i są udostępniane na innych portalach, choć z założenia ma to być test zamknięty - ot, taka mała dywagacja, ale te z nas, które są tutaj dłużej, wiedzą, co mam dokładnie na myśli. Mnie natomiast chodziło o to, że można zgłosić się do jednego zestawu i to jest fajne ![]() ![]() Edytowane przez MissYou00 Czas edycji: 2019-02-18 o 12:02 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
|
Cytat:
Kochana testy zamknięte nie mają z aktywnością nic wiele wspólnego - przestałam być do nich zapraszana z rok temu , więc tu nie chodzi o aktywność , po prostu zmienia się odbiorców e-maila co jakiś czas i tyle. Ale super , że można wziąć udział w tylko jednym teście , bardzo mi się to podoba ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
Cytat:
Słońce mnie chodziło o to, że na zgłoszenie do testu jest tylko jeden dzień i tylko aktywni się zorientują zanim czas na zgłoszenie się skończy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
|
Na fb to jedno - zajrzyj na strony gdzie są fora konkursowe - tam już urwanie miejsca gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę bo jest test i można wybrać tylko jeden zestaw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
To byłoby spoko - wtedy np jeśli dają kremy czy balsamy do cery suchej / wrażliwej / atopowej to tylko takie wizażanki mogłyby się zgłosić i testy byłyby bardziej wiarygodne ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Recenzentka Miesiąca - Styczeń 2019
|
Na forum bardzo podobnym do naszego już przeszło godzinę temu ktoś wkleił link do testu Maybeline
![]() |
#103 |
Recenzentka Miesiąca - Marzec 2021 , Listopad 2018
|
Dot.: Problem testowania
Hej, odsyłam do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1163626&page=4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Recenzentka Miesiąca - Marzec 2021 , Listopad 2018
|
Brawo za zmianę zasad, obecna akcja Maybelline bardzo mi się podoba
![]() Super, że można zgłosić się tylko do jednego zestawu! Cieszę się, że nasze spostrzeżenia i uwagi zostały wzięte pod uwagę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Maybelline nie jest testem dla wybranych , jest w Klubie Recenzentki , więc dla wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
|
Cytat:
Teraz już tak, przez wiele godzin po rozesłaniu maili nie było go w Klubie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez weronkaa84 Czas edycji: 2019-02-18 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
|
Cytat:
No nie do końca tak jest - był taki czas, że niektóre dziewczyny dostawały regularnie, a ja nie - a problemów z pocztą nie miałam i nie mam, zawsze maile do mnie dochodzą. Teraz gdy one nie dostają, to ja np. jestem w grupie odbiorców - wydaje mi się, że Wizaż to po prostu zmienia, naprawdę nie każdy to dostaje, z newsletterem to chyba nie ma nic wspólnego, bo wtedy, gdy nie dostawałam info o testach spoza Klubu, to dostawałam inne, chociażby te odnośnie wyników po zakończeniu całej akcji testerskiej ![]() Natomiast szkoda, że Wizaż odszedł od tego testowania tylko ''dla wybranych'' - jak już wspominała maladaga, byłoby to świetne w przypadku testów produktów na konkretne problemy skórne czy tez testy produktów dla kobiet dojrzałych - bo potem są takie kwiatki, że ktoś z cerą mieszaną testuje krem dla skóry bardzo suchej i atopowej, a dwudziestolatka testuje kremy przeciwzmarszczkowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
|
Cytat:
Zgadzam się - też już nie dostaje powiadomień na e- mail od około roku , wcześniej miałam , wiec też uważam , że zmieniają grupy odbiorców. Od kiedy jestem na wizażu tak mam - są okresy w których te zawiadomienia były czy to na e-mail czy na wiadomość prywatną ( chyba jeszcze za czasów gdy aniołek zajmowała się testami , i chwilę po tym jak zaczęła Agata też miałam PW ) a potem nagle nie było i tak w kółko Nooo testowanie dla '' wybranych grup '' - szkoda , że tego nie ma. I jeszcze szkoda , że nie ma filtru blokującego dodanie recenzji po testach przed otrzymaniem ankiety wynikowej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez maladaga Czas edycji: 2019-02-18 o 20:13 Powód: dopisek ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 162 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do testów ukrytych to też mi ich bardzo brakuje. Właśnie ja mam 35 lat i dostałam się tylko raz do testu kremu przeciwzmarszczkowego. Trafia mnie jak potem widzę recenzje dwudziestolatek , którym krem wyprasował zmarszczki , zanim jeszcze zdążyły sie w ogóle pojawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
|
Tak , pamiętamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez maladaga Czas edycji: 2019-02-18 o 20:24 ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 162 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
![]()
Chętnie się dowiem na jakich zasadach są wybierane osoby do testów? Słyszałam kilka wersji w tym że na chybiłtrafił albo że wybierane są osoby aktywne na forum. O co chodzi bo już zgłupiałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Administrator
|
Dot.: Testy
Odpowiedz znajdziesz tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post86490929 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Hej kochane czy któraś z Was dostała już tusz? Sprawdzałam po numerze przesyłki mój gdzieś utknął
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#117 |
|
Ja akurat tuszu nie testuje , ale widziałam na innych portalach zdjęcia , a nawet recenzje na kwc juz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A jak wam się podobają wyniki testu maybelline?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
|
Cytat:
Pozwolę sobie na brak komentarza, gdyż słowa, które cisną mi się na usta są wysoce niecenzuralne ![]() Znowu cyrk na kółkach, tyle powiem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
|
Cytat:
Z winy nie uczciwych zagrywek niestety ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.