![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Humor 200%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
Tu coś, co każdej wizażance poprawi humor.
Faceci kontra eyeliner ![]() https://www.youtube.com/watch?v=QN8ET5Bk9eI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
- Kochanie, poszłabyś ze mną na siłownię?
- Myślisz, że jestem gruba?! - OK, jak nie chcesz... - I do tego leniwa?!! - Uspokój się. - Wmawiasz mi hiserię?!!! - Wiesz, że nie o to chodzi! - Teraz twierdzisz, że przeinaczam prawdę?! - Nie! Po prostu nie musisz ze mną nigdzie iść!!! - A dlaczego tak Ci zależy, żeby iść samemu...?
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Złapał raz Rybak Rybkę Złotą, która w strachu przyrzekała, że załatwi mu podróż na zachód, lecz gdy mu załatwiła, przybiegł do niej z mordą:
- Ja chciałem do Frankfurtu, ale nie nad Odrą!
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
W poczekalni u lekarza (nie baba).
- Przeprraszszszam - pyta jeden pacjent drugiego pacjenta siedzącego obok niego - pppan z jjjaką dodolegliiiwośśścią? - Ja z prostatą - słyszy w odpowiedzi. - A ccco tto jest tta prrostttata? - dopytuje się pierwszy. - No, jak by to panu najprościej wytłumaczyć? - mówi drugi pacjent. - Widzi pan, ja tak siusiam, jak pan mówi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Jakie są Twoje fantazje erotyczne?
- Szyszki. Pełno szyszek. Na łóżku, na podłodze, na meblach. Wszędzie szyszki. Dużo szyszek. Ja leżę na niej, ona krzyczy, bo leży na szyszkach. Ogólne szaleństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Kompilacja śmiesznych Vines: https://www.youtube.com/watch?v=v8__FZVZQqo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Poranek. Skacowany mąż i nadąsana małżona siedzą przy stole. Ponura cisza. W końcu małżonka nie wytrzymuje:
- Ale wczoraj wróciłeś nachlany! - Ja?! Wcale nie byłem taki pijany! - Nie?! A kto w łazience błagał prysznic, żeby przestał płakać i grać?!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Hahaha świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
Matka z plaży woła do kąpiącego się synka:
- Jasiu! Nie wypływaj za daleko! - Dobrze mamo! Przecież płynę na nadmuchanej dętce! Matki to nie uspokaja i zwraca się do męża: - Idźi go wyciągnij na brzeg, albo pilnuj w wodzie. Jego życie zaczęło się od pękniętej gumy i nie chcę, żeby tak się skończyło.
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Haha dawno mnie tak nic nie rozbawiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Ojciec do Jasia:
- Mamusia skarży się, że zachowujesz się, jakbyś w ogóle nie słyszał, co do ciebie mówi. - Ale tato... - Nie tłumacz się, tylko mów, jak ci się udało to osiągnąć. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-19 o 22:01 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Przychodzi facet do lekarza.
Wyjmuje swój "interes" cały poobijany, spuchnięty, zakrwawiony. Lekarz się pyta: - Jezus Maria, kto pana tak urządził? - Ja sam. - Czemu i jak? - Bo jestem masochistą normalnie, kładę interes na kowadle i wale ile sil młotkiem. - A kiedy ma pan w tym przyjemność? - Jak nie trafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Poranek. Skacowany mąż i nadąsana małżona siedzą przy stole. Ponura cisza. W końcu małżonka nie wytrzymuje:
- Ale wczoraj wróciłeś nachlany! - Ja?! Wcale nie byłem taki pijany! - Nie?! A kto w łazience błagał prysznic, żeby przestał płakać?!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Ale głupie, że aż fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu w teatrze w Częstochowie grali takie kiepskie sztuki, że aktorzy zmuszeni byli występować na scenie w liczbie co najmniej trzech, aby w razie zatargu z publicznością, mieć przewagę liczebną.
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
W parku z krzaczków słychać dziewczęcy głos:
- Janek zdejmij okulary, bo mi rajstopy podrzesz! Po chwili: - Janek! Załóż okulary, bo ławkę liżesz! ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Do urzedu przychodzi gosc. Jest rok 1989, niedługo po upadku komuny: - Dzien dobry, chce zmienic nazwisko. - A jak sie pan nazywa? - Bezjajcow. To takie staromodne, chcialbym nazywac sie jakos po amerykansku. - Dobrze. Niech pan przyjdzie za tydzien po dowod. Po tygodniu gosc przychodzi, odbiera dowod i czyta nazwisko: Yonderbrack... ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Jasio prosi mame: - Mamusiu, kup mi rower. - Nie synku. Rower jest bardzo drogi. Nie kupie ci. A poza tym byles niegrzeczny i nie zasluzyles. - Mamusiu to pobaw sie chociaz ze mna! - No, pobawic to sie moge. A w co chcialbys sie pobawic, Jasiu? - pyta mama. - Pobawmy sie w mamusie i tatusia. Idz do sypialni i czekaj na mnie mamo. Zaintrygowana mama przebrala sie w pizame i lezy w lózeczku. Wchodzi Jasio z rekami zalozonymi z tylu chodzi z kata w kat i w pewnym momencie mówi: - Wstawaj, stara, idziemy malemu rower kupic. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Hehe, dobre ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Wpada blondynka do mechanika z charczącym autem.
- Proszę pana, bo mi tu tak charczy i nie wiem co to... Mechanik zagląda pod maskę i mówi: - To olej. Blondynka na to: - To oleje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Młode małżeństwo postanowiło kupić sobie nową szafę do pokoju. Jak chcieli, tak zrobili, szafa postawiona.
Z rana mąż poszedł do pracy a żona została w domu. Nagle słyszy jak coś z pokoju puka, idzie zobaczyć i okazuje się, że to coś ze środka szafy, ale tylko kiedy pod oknem przejeżdża tramwaj. Ponieważ męża nie było, zawołała sąsiada i mówi: -" Panie Stasiu, w szafie coś stuka i stuka, ale tylko jak tramwaj jedzie, sprawdziłby to pan? -" Dobrze, to ja wejdę do szafy i jak będzie jechał tramwaj, zobaczę w czym problem" Sąsiad wszedł do szafy a żonka poszła robić kawę. W tej chwili wraca mąż, mówiąc, że dziś mają wolne. Idzie do szafy, żeby powiesić marynarkę, otwiera i z niedowierzaniem: -"Stasiek, a co Ty tu robisz?!?!" -" Józek i tak nie uwierzysz... Na tramwaj czekam..." ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
- Jasiu, dlaczego wnosisz na paluszkach to wiadro z wodą do sypialni?
- Bo tata prosił, żeby go o piątej po cichu obudzić...
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
W czasie mszy, facet szeptem pyta osoby obok:
- Jakie jest tu hasło do wi-fi? - Jezu Chryste, człowieku! - Ze spacjami, czy podkreśleniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
hahahahaah śmieszne to. Uśmiałam się.
![]() |
#209 |
BAN stały
|
heh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Żona wysyła męża - programistę do sklepu:
- Kup parówki, jak będą jajka, to kup 10. Mąż w sklepie: - Są jajka? - Tak. - To poproszę 10 parówek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.