|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Crazy turtle lady
|
3 oczne wariacje ;P
3 rózne wariacje na temat oczy
![]() wariacja "2kreski" byla inspiracją (jak znajde fotke to wstawie). Nic szczegolnego, ale na taka szara bura i ponura pogode to była miła odskocznia ![]() W boju polegli: I. blink blink -ozdoby do paznokci -fioletowy cien z inglota -tusz do kresek essence -tusz pierre rene -klej dla dzieci, nietoksyczny itp. II. fire! -brokat kosmetyczny -czerwona szminka maybelline -tusz do kresek essence -tusz do rzes pierre rene III.2kreski -tusz do kresek essence -cien seledyn/zielien?? revlon -cien blady roz revlon -tusz do rzes pierre rene
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 3 oczne wariacje ;P
W czasie deszczu Wizażanki się nudzą~ <nuci sobie>
![]() Najbardziej podoba mi się pierwsza propozycja. Taka bajeczna, idealna dla kobiecych postaci bajek Disneya (księżniczki, syreny, wróżki). Rozjaśniłaś mi tym tą brzydką pogodę ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() ![]() Najwiecej zabawy mialam z Fire!, brokat byl dla mnie duzym wyzwaniem ehh ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
WOW
![]() ![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
nr 1 świetny!
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
o jaaaa
![]() 1 i 2 wbiły mnie w ziemię ,fantastycznie ...natomiast w 3 nie podoba mi się ta dolna kreska ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Krzywas mi wyszedl w tym 3 ;P ale znalazlam fotke z inspiracja:d Niestety, ja niemialam zadnego takiego jaskrawego cienia co popsulo efekt trroche ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Fire rządzi!! Super jest
![]() Pierwszy też mi się podoba ale Fire go przygasił ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pierwszy i drugi jest mega pomyslowy i fajny
![]() w 3 nie podoba mi sie ta dolna kreska ps.skad Ty czerpiesz te inspiracje bo znowu swietna fotka tej modelki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Łaze po forach z modą , zazwyczaj na nich jest dział makijaze/uroda itp ![]() Od paru lat gromadze swoje zbiorki,ale nie sa duze,bo ostro je selekcjonuje ![]() Sylwia,jak na PW podasz mi maila, to Ci przesle spakowane w winrarze ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie ciekawe
![]() Aż strach się bać co zmalujesz następnym razem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Drugi swietny !
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no mi sie 1 podoba najbardziej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ale zaszlalas
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Ale Ty masz pomysły. Nie bede oryginalna, najbardziej podoba mi sie 1 bo jest słodki i drapiezny za razem
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wszytskie sa super jedynka dla mnie najlepsza
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Suuuper! Bardzo bym chciała umieć robić takie stylizacje. Najbardziej podoba mi się 1, te ozdóbki można by przykleić też na klej do sztucznych rzęs. Wygląda slicznie. A ciekawa jestem jak 3 wygląda na całej buzi? Tak czy owak stylizacje wykonane bardzo starannie i pomysłowo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Ale to nic trudnego,serio ![]() ![]() Niewiem,czy by sie dalo je przykleic...moze kropelka? Bo ja kleilam na jakis zwykly klej kupiony w sklepie dla plastykow (niby ok dla skory- i rzeczywiscie nic nie podraznil) Na calej buzi zaden sie nie uchowal...ale 3 moze keidys powtorze jak kupie neonowy cien siakis ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.