|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Samoopalcz-Avon
Czy ktoras z Was miala i uzywala go? Samoopalacz do ciala do jasnej karnacji w spraju?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Samoopalcz-Avon
Wydalam na to dziadostwo 20 zl!!! Kosmetyczka mi go nalozyla bardzo dokladnie i co?!! Smugi i jeszcze nie wiadomo co!!! Wchodze do wanny i zdzieram to!!!! Wrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
witam asik138!
powiem Ci, że jestem zaskoczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mialam z nims tycznosc(mam niemile wspomnienia ) powiem tak: wypróbowałam go pare alt temu w ferie zimowe w połowie - potme przez najblizsze dni nei alziłam do szkoły tylko calymi dniami siedziałam w domu i sie szorowałam -robi smugi-malo powiedziane wyglądałam jakbym całą sobą ziemnaiki obierała
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
uzywam od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja też przymierzam się do kupna tego samoopalacza, ale teraz to bądź tu mądra
![]() Chyba po prostu nie ma innego wyjścia niż self testy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie wiem od czego to zalezy w sumie to tylko dekolt nim robilam tzn od pasa w gore bo to pod sukienke chcialam za pierwszym razem smarowalam sie nim sama ale wyszlo beznadziejnie i poszlam do kosmetyczki a dzisiaj taki efekt ;( moze to zalezy od skory? heh glupoty gadam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nalozylabym jeszcze raz ale wole nie ryzykowac bo w sobote wesele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja się zgadzam z Wioląfrytką (fajny nick swoją drogą
![]() ![]() ![]() ![]() Asiku138 jeśli chodzi o zagięcia skóry na szyjce, hmm niezłe pytanie ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam gorąco
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Używam samoopalaczy avon-u juz dobre 2 lata i są takie sobie,miałam ten w sprayu i wszędzie sie go ładnie nakładało tylko spryskiwacz był niezaciekawy i czasami zamiast mgiełki leciały kropelki,używałam ten do twarzy tylko nie można z nim przesadzić bo zółta buzia gwarantowana ,ja mieszałam go pół na pół z kremem nawilzającym i porządnie wcierałam.Najbardziej jestem zadowolona z tego samoopalacza w piance kupiłam go w zaszłym roku i tak stał sobie na półce az go ostatniou żyłam i efekt jest bardzo ładny pod warunkiem że rozsmarujemy piankę .Najlepiej nałożyć kilka cienkich warstw niż jedną grubą wtedy zacieków nie bedzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
używałam wielu różnych samoopalaczy, więc nie jest to kwestia braku wprawy. ten w sprayu do jasnej karnacji, jak i w żelu do ciemnej tworzyły u mnie smugi, plamy. za to bardzo dobry był w piance do ciemnej karnacji. w tym roku znów jakaś nowość...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.