|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wybrałam wosk, ale jak depilować miejsca intymne?
czytam liczne wątki na temat depilacji- nie powiem są one niebywale długie. Ale nikt nie odpowiedział na podstawowwe pytanie- JAk? Wiem że chce używać wosku mnie to nie boli tak bardzo, przywykłam do depilowania woskiem, teraz wyjeżdżam za granice, kupiłam profesjonalny podgrzewacz do wosku na wkłady. Chciałabym wydepilować sobie całkowicie miejsca intymne. Ale nie wiem jak? już raz podchodziłąm do tego zadania bojowego, ale efekt część się wyrwała szęść nie, inne się posklejały i na tym zostało. Więc prosze powiedzcie mi jaka długość włosków do depilacji woskiem, i jak wydepilować miejsca intymne? macie jakieś skuteczne sposoby. Prosze o szybkie odpowiedzi bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybrałam wosk, ale jak depilować miejsca intymne?
Czy to taki wosk na cieplo
![]() A to widzialas ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60465 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
nikt mi nadal nie odpowiedziałna moje pytanie jak? Czyli jak długie mają byc włoski, oraz jak sprawdzić w którą stronę rosna tam włoski, i by wyrywały się a nie pozostawały na skurze oklejone woskiem. Ps. Używam profesjonalnej woskownicy z plastrami do wosku, prosze czy ktoś może mi pomóc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak woskiem wydepilować miejsce intymne?
Jest teraz dużo postów dotyczacych tego zagadnienia. Wystarczy przejrzeć forum- a odpowiedź napewno znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak woskiem wydepilować miejsce intymne?
właśnie szukam i nic nie moge znaleźć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak na ciepło, asiczku tylko że ja włosy zawsze depilowałam, nigdy nie goliłam i słabiuchne są,... ale zastanawia mnie opatentowany sposób jak zrobić to troszke głbiej, a nie tylko na lini bikini. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a i tak przeglądnęłam całą tą stronę, ale nikt nie napisał w tych postach jak usunąć zbędne włoski np. z warg.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Proszę nie zakładać dwóch wątków na ten sam temat.
Zawsze można podbijać do góry swój wątek, aby zwiększyć szansę na uzyskanie odpowiedzi.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jest cały wątek na temat depilacji całej strefy intymnej
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...strefa+intymna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.