![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwny fetysz
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziwny fetysz
Hej, ja kiedyś chciałam sprawić mojemu przyjemność na urodziny i kupiłam sobie tą piękną białą koszulę z żabotem ze Shein:
![]() w której mogłabym też wychodzić między ludzi ale ku mojemu zdziwieniu gdy ją założyłam przed romantyczną kolacją we dwoje to jakoś nie zauważyłam żeby zrobiła na nim szczególne wrażenie a gdy wieczorem mieliśmy się kochać i położyłam się do łóżka w tej bluzce to od razu wyciągnął z szafy tą starą badziewiastą bluzkę z tego śliskiego materiału i kazał mi się przebrać, twierdząc, że ta nowa jest ładna ale w ogóle go nie podnieca bo materiał za mało śliski. Ja już nic z tego nie rozumiem. Panterka885, ja zawsze myślałam, że tylko mój facet tak ma ale jak zobaczyłam zdjęcie tej bluzki którą wstawiłaś to widzę, że jest właśnie taka w jakich mój gustuje i z tej samej śliskiej tkaniny. Teraz głęboko się zastanawiam co jest takiego magicznego w tego typu bluzkach z lat 90-tych że tak na niektórych facetów działają. My mamy już tego typu bluzek co najmniej kilka jak nie kilkanaście ale gdy gdzieś wyszpera w jakimś ogłoszeniu kolejną to koniecznie musimy ją kupić a wieczorem w łóżku "wypróbować". To jest jedna z jego ulubionych bluzek, którą często ubieram do łóżka: ![]() Edytowane przez klarcia333 Czas edycji: 2025-04-06 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.