|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Tutaj podzielisz się adresami i nazwiskami sprawdzonych fryzjerów, których możesz polecić. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
67 | 23,43% |
włosy proste |
55 | 19,23% |
grzywka prosta |
23 | 8,04% |
grzywka na skos |
141 | 49,30% |
Głosujący: 286. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków
Mogę polecić tylko jeśli chodzi o ścięcie, bo na żadnych zabiegach nie byłam - Jadwiga Bugaj na Miodowej. Jestem więcej niż zadowolona, pierwszy raz w życiu ktoś mnie dobrze ściął. Niestety nie wiem jak z farbowaniem i resztą. Może ktoś inny doradzi lepiej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4922 |
Przyczajenie
|
Ok dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4923 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon fryzjerski w Krakowie na Grzegórzeckiej Studio Eden, byłam ostatnio na farbowaniu i kolor wyszedł rewelacja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4924 |
Przyczajenie
|
Polecam Chmiest Academy of hair design na Karmelickiej . Nie są tani, ale zreanimują twoje zniszczone włosy. Na fb mają stronę i można pooglądać ich prace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4925 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Też chodzę do P. Jadwigi, tylko że ja nigdy u niej nie ścinałam włosów ponieważ ścinam wyłącznie metodą Thermocut (podcięcie włosów nożyczkami rozgrzanymi) ![]() Za to już któryś raz robię u niej kolor i jestem mega zadowolona. Mam ciemne i rozjaśniam sombre na bardzo jasny blond. Efekt jakiego nie uzyskałam u innych (a obeszłam naprawdę wiele salonów z wyższej półki) a przede wszystkim włoski zdrowe Zdecydowanie polecam
![]() |
![]() |
#4926 |
Przyczajenie
|
Odnaleźć fryzjerkę.
Czy ktos wie, jak lub gdzie znalezc pania Maje, utalentowana fryzjerke, ktora pracowala w Trendy, w Krakowie na Karmelickiej? Moja ulubiona fryzjerka ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Szukam specjalisty od kolorow blond
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez szokolatte Czas edycji: 2019-04-11 o 09:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4928 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niedobry Fryzjer - Kraków
"Strzyżenie damskie " p. Agnieszka B. Fryzostrefa ul. Długa 22 - Do wizyty w tym salonie miałam gęste, długie - do połowy pleców, włosy. Podczas wizyty w ramach przerzedzenia, o które nie prosiłam zostałam pozbawiona, co najmniej połowy włosów. Teraz na 2/3 głowy mam odstające strzępy, które będą odrastały miesiącami. Mało tego wierzchnie włosy potratowała maszynką przeciągając nią po włosach od samej góry, także jeszcze teraz wierzch wygląda na zniszczony, włosy odstają wywijając się, normalna tragedia. nawet spinając włosy widać te powycinane, zwisające krótkie włosy, wygląda to po prostu okropnie. Nie zostałam poinformowana, że w taki sposób moje długie i gęste włosy będą ścinane, nigdy z taką techniką się nie spotkałam, a nawet o takiej nie słyszałam, na pewno nie zgodziłabym się na nią. Przestrzegam was dziewczyny zwłaszcza z gęstymi włosami zastrzegajcie dla samej zasady zaraz na początku wizyty, że nie chcecie żadnego przerzedzania włosów. W życiu nie myślałam, że coś takiego w ogóle jest możliwie i że mi się przytrafi. Załamać się idzie. Dodatkowo z pozostałymi włosami nic nie zrobiła, nie podcięła końcówek, nie nadała żadnego kształtu, lekkości fryzurze, dramat. Zastanawiam się co to za typ usługi....
Edytowane przez nefer12 Czas edycji: 2019-06-20 o 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co wiem, niestety p. Iwonka wyjechała na stałe zagranicę.
![]() |
![]() |
#4930 |
Przyczajenie
|
Ktoś poleci dobrego fryzjera w Poznaniu? Mam dość długie włosy a chciałabym pofarbować całe i szukam kogoś kto mi doradzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Polecam Panią Gosię z salonu Atelier Hair Stylist na Wrocławskiej.
Bardzo ładnie wyrównała mi kolor po nieudanym farbowaniu gdzie indziej i to już po pierwszej wizycie. Mam włosy słabo podatne na rozjaśnianie (mocny pigment), a tu udało się uzyskać ładny, jasny blond, bez żółci i pomarańczy ![]() Rzadko jestem zadowolona z usług fryzjerskich, może dlatego, że moje włosy zwykle nie ułatwiają zadania fryzjerom, tu jednak muszę przyznać, że jestem w końcu zadowolona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Szukam fryzjera stylistę który kocha włosy długie i nie chce ich ścinać oraz umie dobrać do nich odpowiednia grzywkę
![]() ![]()
![]() |
#4934 |
Przyczajenie
|
Hej, również szukam jakiegoś fajnego stylisty fryzjera który dobierze odpowiedni kolor i cięcie. Byłam w salonie Mardosz Latyński na zabłociu i niestety tragedia tak 'mysich' włosów nigdy nie miałam. Zupełnie niedobrany kolor do mojej cery widać robiony na 'odwal się' byle jaki brąz. teraz muszę to jakoś odratowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna jest p. Paulina Michalska - przyjmuje w La Boheme. Jako kolorystka jest genialna, strzyżenie idealne. Akurat w kwestii koloru jestem bardzo wymagająca. Możesz też sprawdzić zespół Viru - korzystałam z usług Anety i byłam zadowolona, niemniej przestałam tam chodzić - trochę asekuracyjnie podchodziła do koloryzacji.
![]() |
![]() |
#4936 |
Przyczajenie
|
Polecam salon Oasis. Miałam bardzo zniszczone włosy po rozjaśnianiu i naprawdę uratowali moje włosy. Polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Rozeznanie
|
Hej, hej!
Mam długie włosy do pasa, jasny brąz, latem dochodzą słoneczne refleksy. Nie chcę drastycznego cięcia, tylko nadania fajnego kształtu, który będzie dopasowany do mnie, do mojej twarzy. Koloru w ogóle nie chcę zmieniać. Interesuje mnie dobre cięcie + pielęgnacja (najchętniej naturalna). Zależy mi na solidnym efekcie pielęgnacyjnym, bądź też poradzie w jaki sposób moje włosy pielęgnować: jaka porowatość, jaka skóra głowy, a za tym jakie konkretnie kosmetyki dobrać i stosować. Mam wrażenie, że fryzjerów którzy rzeczywiście znają się na pielęgnacji jest niestety niewielu. W kilku wątkach tutaj czytałam, że kogoś polecacie, a zaraz potem że taki-a-taki zrobił komuś krzywdę. ![]() ![]() Dlatego szukam jakiegoś fryzjera, który nie wystrzępi mi włosów, bo go wena poniesie i będzie miał wizję, którą chyba tylko on w tym momencie rozumie. Fajnie, gdyby był w stanie zaproponować mi coś sensownego. Anybody?
![]() |
#4938 |
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim. Niedawno przeprowadziłam się do Krakowa. Koło mnie znajduje się taki salon fryzjerski: https://www.saloncolette.com/ czy któraś z was może kiedyś tam była? Jestem ciekawa czy warto się tam przejść czy może lepiej będzie poszukać jakiejś sprawdzonej sieciówki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4939 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4940 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Czy któraś z Was może polecić kogoś, kto wykonuje upięcia ślubne z dojazdem? Miałam kilka "faworytek", ale w każdej coś mi nie pasuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
BAN stały
|
W Krakowie polecam Jadore. Poprawiałam tam nieudane ombre i na tydzień przed ślubem właśnie tam udało się uratować moje włosy. Wielu fryzjerów już testowałam, ale ten salon zdecydowanie zdobył moje zaufanie. Chodzę tam teraz na keratynę i jestem bardzo zadowolona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Przyczajenie
|
Sprawdzony fryzjer Kraków Nowa Huta
Witajcie
szukam sprawdzonego, dobrego fryzjera w Krakowie, Nowa Huta - idealnie by było gdyby to były okolice placu Centralnego. Chciałabym baleyage ale i dobre strzyżenie do gęstych prostych włosów. Poratujcie pls, moja dotychczasowa sprawdzona fryzjerka wyjechała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fryzjer, krakow, kraków, maniewski, metamorfoza, pan andrzej, pilnie, przedłużanie, rozjaśnianie, salon fryzjerski, tarnów, włosów |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.