![]() |
#271 | |
Angelika
|
Dot.: Codzienne mycie włosów rano
Cytat:
Ale może jeszcze się zmuszę do tego, żeby coś popróbować. Dziękuję za odpowiedź. Wysłane z mojego dandelion przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Angelika
|
Cytat:
Wysłane z mojego dandelion przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Dot.: przetłuszczające się włosy - wątek zbiorczy cz. II
Cześć dziewczyny!
Od półtora miesiąca mam problem z przetłuszczającymi się włosami. Zawsze myłam włosy co 2 dni, stosowałam klasyczne szampony z Rossmana (ale starałam się wybierać te z lepszym składem), lekko podsuszałam suszarką i zaplatałam włosy w warkocz na noc (bo mam długie). W pewnym momencie coś się zmieniło. Jak umyję i podsuszę włosy to widzę, że od spodu (koło uszu) już są jakby lekko przetłuszczone. Myje je naprawdę bardzo dokładnie, byłam u fryzjera na podcięciu i spytałam czy widzi jakiś problem ze skórą głowy ale powiedział, że wszystko jest w porządku. Już naprawdę nie wiem co mam robić. W trakcie niniejszego miesiąca zmieniłam szampon na "dla włosów przetłuszczających się" - nic nie pomogło, teraz kupiłam szampon oraz maskę La Biosthetique na volume ale też nic. Czy jest jakiś naturalny sposób na zastopowanie tego? Nie wiem jakaś maseczka z naturalnych produktów, cokolwiek? Już mam dość chodzenia w związanych włosach i suchego szamponu. Z góry dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.