![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy! cz.33
Fehn próbowałam zrobić zdjęcie blizn, ale wychodziło beznadziejnie i się poddałam
![]() Ale tak jak pisałam - są teraz przez pewien czas od laseru bardziej widoczne niż były i ciemniejsze. Ale cierpliwie czekam. Tylko muszę je zabezpieczyć filtrem gdy wychodzę na słońce w bluzce bez biustonosza (dziś planuje drugi raz! To w ogóle jest spektakularna zmiana - patrzę na bluzki i sukienki, które do tej pory były poza moim zasięgiem, bo byłoby spod nich widać biustonosz. A teraz HYC i pięknie wygląda dekolt bez żadnego stanika). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie sądziłam, że po takim czasie jeszcze może być niewchłonięty krwiak ![]() Ja mam przeczucie, że z tą prawą piersią będę miała jazdy, no, ale nie ma co gdybać, bo w sumie to jestem dokładnie 11 dni po operacji, więc wszystko świeże. Z dnia na dzień piersi są mniej bolesne przy dotyku. Mam nadzieję, że krwiak się rozejdzie, póki co dostałam od lekarza prywatny nr. telefonu w razie gdyby coś mnie niepokoiło, więc się nie stresuję, że zostanę bez jakiejkolwiek informacji w razie potrzeby. Fajnie wygląda ta blizna w siateczkę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba się wybitnie wolno goję, może też dlatego ten krwiak tak długo u mnie jest
![]() ![]() Jeju dziewczyny, dziś byłam na zakupach i przymierzałam te najbardziej kuse i wydekoltowane bluzki, na które przed operacją (czyli przez całe życie) nawet nie śmiałam zerkać, bo wiedziałam, że będę w nich wyglądać groteskowo. I wyglądałam świetnie! Nie wulgarnie, tylko tak fajnie, kobieco, bez biustonosza, tylko fajnie wycięta bluzka i biust ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez tę konieczność używania filtra robiłam zabieg zimą i pewnie jeśli się zdecyduję, to znowu w zimie, choć trochę plany mi krzyżuje listopadowy wyjazd, ale może sobie zrobię cykl trzech zabiegów i bym negocjowała dobrą cenę na blizny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.