![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV
Szok. Weronika powinna jechać. Nigdy nie była zagrożona i naprawdę świetnie wychodziła na zdjęciach, do tego świetne warunki.
Co do Adriana i tak jestem zdziwiona, że aż tak daleko dotarł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Ja też byłam w szoku, że Weronika odpadła. Jej zdjęcie było dużo lepsze niż pozostałej dwójki plus wcześniej na zadaniach była chwalona. Chociaż coś w tym jest, że najlepiej wychodzi bez pozowania - np. po sesji jak siedziała pod latarnią zjawiskowo wyglądała.
Natomiast zdjęcie Adrianny było słabe, moim zdaniem ona się nie nadaje do High fashion, bardziej do reklam. W poprzednich odcinkach zauważyłam też, że ta fryzura jej nie pomaga, w spiętych włosach wygląda dużo lepiej. Może i na tej sesji by lepiej wyszła w spiętych? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |||
Baptysta Dnia Ósmego
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
Nadal nie mogę wyjść z szoku po odpadnięciu Weroniki (dziewczyna robiła tak świetne rzeczy, tyle proponowała) a teraz Adrianna podpadła mi. Podczas live na TikToku Krystiana na pytanie czy ogląda filmiki Pantinki, Ada odpowiedziała, że widziała kilka, ale przestała oglądać, bo Pantinka ją wkurza. Stwierdziła, że Pantinka coś tam próbowała działać w modelingu, ale jej nie wyszło w branży... Niezła arogancja jak na osobę, która niczego jeszcze nie osiągnęła w tym zawodzie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Weronika niestety odpadła chyba głównie z powodu bycia trudną we współpracy (o ile wierzyć narracji montażu). Szczerze to ja jej fanką nie jestem, ale rzeczywiście można mieć spore wątpliwości, czy odpadła słusznie. Z drugiej strony na tym etapie to odpadnięcie prawie każdej osoby może zostać odebrane przez jakąś grupę osób jako niesprawiedliwe. Adrianna również miała wiele udanych sesji, wygrywała konkurencje.
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
hakuna matata
|
To jakaś nowość, że fashion week jest już po rozpoczęciu emisji? Nie pamiętam żeby wcześniej opowiadali o bieżących reakcjach na emisję w TV.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Koniec love story, to pewnie Michalina lub Maciej poleci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dziwne, że ocenia ich ktoś, kto ich pierwszy raz widzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Olę ubrali podobnie jak odcinek temu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Nie rozumiem skali pojazdu po Oli. Zdjęcie Adriany zaskoczyło mnie na plus. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
Eh, masakra. Większość osób, które były naprawdę piękne wyleciały. Ale oczywiście stawia się na "interesujące ". Ola miała dużo lepszych ujęć. Ona zrobiła super sesję dla Douglas, bardzo przyciąga uwagę i wygląda przepięknie. To zdjęcie jest słabe, ale były również inne pozy i propozycje, szczególnie ta, kiedy zjeżdżała, pytanie dlaczego akurat tę fotkę wybrano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
hakuna matata
|
Cytat:
Ola chyba doigrała się zachowaniem i tym brakiem pewności siebie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Fakt, chyba pierwszy raz opowiadali o reakcji na program w tv, czyli że fashionweek jest po rozpoczęciu emisji.
Nie podoba mi się pojazd Michaliny po Maćku. Chyba się zakochała i została zraniona. Michalina narzeka, że Maciek jest zorientowany na finał. Natalia też, a po niej tak nie jedzie. Nie wiem co myśleć o Oli. Patrzę na nią i jest piękna, a na zdjęciach wychodzi beznadziejnie. To zupełnie tak jak ja [haha]. Myślę że odpadła za całoksztalt, za brak pewności siebie. Nie mogli jej wcześniej wywalić, skoro dali jej złoty bilet. Są wyjątkowo łaskawi dla Klaudii, jeśli chodzi o brak znajomości angielskiego. Zachwycają się nią, bo przeszla w programie przemianę, oki, ale w poprzednich edycjach bardzo jechali po osobach bez angielskiego. Że nie odnajdą się w tym świecie. Podziwiam Natalię za determinację. Jest tak młoda, a dokładnie wie, co chce robić, konsekwentnie do tego dąży. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
Mnie się mega podoba podejście Natalii do wspólnych zadań - że motywuje, mówi innym jak pięknie wyglądają. Zupełnie narracja z początku, że nie będzie mieć tu przyjaciół(to chyba na panelu od któregoś z jury padło), się nie sprawdziła.
Michaliny pojazd po Macieju mnie nie dziwi, ona lubi sobie poobgadywać innych ![]() Mam wrażenie, że bardzo duże znaczenie miało to jakie zdjęcie wybrali. W ogóle dziwny werdykt. Ola miała na pewno lepsze pozy. Za to wydawało mi się podczas sesji, że Adrianny zdjęcia były słabe, a tu wybrali jedno naprawdę spoko ujęcie. Zdjęcie Macieja bardzo słabe. Najlepsze zdjęcie u Borysa: ok fajna poza, ale twarz prawie jak zawsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam odcinek. Nawet niezłe zadania były, chociaż te pustynne piaski w oczy to było trochę niepotrzebnie. Mogli wybrać inną lokację na sesję główną i również byłoby interesująco.
Ola chyba rzeczywiście odpadła za "całokształt", bo nie miała wcale najgorszego zdjęcia. Byłam pewna, że uwalą Maćka lub Adrianę. Podobało mi się, że nie wycięli ich wypowiedzi na temat reakcji rodziny, otoczenia. Dodaje to programowi nieco autentyczności.
![]() |
#2683 |
hakuna matata
|
Michalina nadrabia za poprzedni skok do wody
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Kocham to, że reklamy są ledwo się program zaczął.
![]() Oj, Klaudii chyba nie poszło (na basenie, ale nieważne, bo potem było już tylko lepiej i lepiej).
![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-11-23 o 22:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Kurcze,zabijcie mnie ale naprawdę nie wiem co Adriana tam robi...Dla mnie jest kiepska.Maciek super się rozwinął,podobnie jak Klaudia.Zobaczymy kto dziś odpadnie...
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto odpadnie? Kurczę, ciężkie pytanie. Na tym etapie każdego bardzo szkoda. Nie będę spoilerowała, ale zakończenie zaskakuje. Like it!
![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-11-23 o 23:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Adriany to uważam że radzi sobie ok ale tak mi jakoś nie gra jej twarz... choć wiem że twarz to akurat niekoniecznie jest najważniejsza w tej branży.
![]() |
![]() |
#2688 |
hakuna matata
|
Czy ten program ma jeszcze w ogóle jakiekolwiek zasady?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2689 |
hakuna matata
|
Michalinie się dziś włączył tryb agresywnej rywalizacji. To wypominanie, że pomagała Klaudii, a na koniec rzucenie, że szczupłe dziewczyny są tam bez szans, były totalnie słabe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2022-11-23 o 23:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Frustracja ją złapała i to ostra. Nie ma się co dziwić. Mogła powiedzieć "niższe", a nie "szczuplejsze" i inaczej by to brzmiało. Poza tym warto wziąć poprawkę na to, że produkcja ich nieraz podpuszcza, albo złapie w momencie załamki, zwątpienia, gdy każdy może chlapnąć coś głupiego.
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Fajnie że Michalina zawalczyła, szkoda że kosztem Klaudii. o wypominanie że Klaudia przytyła... a Michalina jest chuda i jej to nie pomogło.
I ten angielski Klaudii wcale nie jest taki dramatyczny. Rozumie, potrafi odpowiedzieć na pytanie. Nie wiem skąd takie ciśnienie Michaliny na finał. Przecież kariery po programie robią niekoniecznie zwycięzcy. Myślę podobnie jak Dawid, że po prostu ogólnie Michalina nie spodobała się projektantom. Jakby im wpadła w oko, to by uszyli coś dla niej, tak jak ta babka dla Maćka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
Gdzieś tam to też wina jurorów, bo nie ma co się czarować, że jednak ten wzrost na wybiegu się liczy. Jasne są wyjątki, ale bardzo rzadko, więc lepiej by zrobili biorąc na fashion week osoby, które mają warunki.
Michalina ma śliczną buzię i na pewno zrobi nie jedną kampanię, nawet jakby teraz odpadła. Jej teksty o innych- masakra, ale to już nie pierwszy raz. Co do zdjęć to Michaliny było ładne, ale high fashion to tam nie widzę. Adrianny też było słabe, ale ona dostała 4 pokazy więc też nie byłoby fair ją wyrzucać. No to sobie wymyślili taką decyzję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Rozeznanie
|
Krupa to zawsze sobie znajdzie ulubieńca, którego będzie przepychać z odcinka na odcinek. Dla mnie hitem zawsze już będzie podstarzała El Dursi i Michał Gała. Jakim cudem on dotarł tak daleko O.o
Przecież wiadomo że na wybieg potrzeba minimum 175 cm. Od razu w pierwszych castingach powinni odpadać ci co nie spełniają podstawowych warunków. Pamiętam, jak daleko doszła w innym z sezonów śliczna maleńka Daria i też jury zdumione xD Michalina pokazała się kolejny raz z bardzo złej strony. Zadufana w sobie "przewodniczka". Bardzo słabo znosi krytykę, powinna odpaść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
hakuna matata
|
Michalina na insta próbuje się bronić, że to zły montaż robi z niej czarny charakter od kilku odcinków. A ona nigdy nie powiedziała, że dziewczyny nie są szczupłe, ale że mają inne wymiary to było wielokrotnie podkreślane nawet przez jurorów
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2696 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie da się obronić tego jej przytyku ze szczupłością. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
W grupie Pantinki były wymiary uczestników z etapu metamorfoz, z tamtych danych wynika że wymiary Michaliny to 172/80/64/89, a Natalii to 175/77/59/90.
Ewidentnie Natalia jest szczuplejsza w talii i to konkretnie ![]() Dla porównania wymiary Adriany: 181/80/65/95 (więc raptem w biodrach ma 5cm więcej no i to już jest wymiar dość "duży" modelingowo), a Klaudii: 180/90/64/93 (przy czym podobno przytyła przed FW). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
Baptysta Dnia Ósmego
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A po drugie samo porównywanie wymiarów nie ma najmniejszego sensu, innych wymiarów oczekuje się od modelek <175, a innych od dziewczyn 178 i więcej. Liczą się też proporcje i ogólny typ budowy, Michalina np. jest bardzo drobna i zawsze będzie wyglądała inaczej niż dziewczyna pół głowy wyższa Edytowane przez d1f8ef2008dea6bb47d7416400721be959008b42_63b3700256c75 Czas edycji: 2022-11-26 o 01:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.