|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Internet do kamerki Online
Mam internet we Wrocławiu z sieci Airmax, prędkość -> http://speedomat.pl/result.php?id=08s0imu
czy to wystarczy do strumieniowania obrazu na żywo do sieci? Córka gra na skrzypcach w zespole, nie spotykają się od miesięcy a chcą ćwiczyć, więc wymyśliłam, że przez internet jak szkoła, tyle że granie wymaga lepsze jakości obrazu niż pseudo szkoła online. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Internet do kamerki Online
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Internet wyswietla się u mnie jako bardzo dobry, zazdroszczę mam tylko 600
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Możesz umieścić standardową kamerę w dowolnym miejscu w domu i poprowadzić kabel wideo z gniazdami RCA z kamery do komputera. Istnieją wszelkiego rodzaju miejsca w sieci, które sprzedają małe kamery wideo otworkowe, albo na własną rękę lub osadzone w takich rzeczach jak zegary i czujniki dymu. Można znaleźć małe kamery bezpieczeństwa za mniej niż 100 dolarów strona.
Możesz uniknąć kabla, używając połączenia radiowego (X10: XRay Vision jest jednym z przykładów tego typu produktu), połączenia Ethernet lub konfiguracji WiFi. Jeśli masz już sieć domową, podłączenie zewnętrznej kamery internetowej do komputera prawdopodobnie nie będzie wymagało żadnego dodatkowego połączenia sieciowego. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.