![]() |
#3931 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedłużanie włosów- część VI - wątek zbiorczy
któraś doradzi?
![]() jest sens wydawac kasę na te tasmy, czy raczej zrezygnowac z uwagi na ryzyko widocznosci tasm i problem z upięciem włosów na trening? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3933 |
Przyczajenie
|
Jak się sprawa skończyła z Hollywood Hair? Poproszę o kontakt z osobami poszkodowanymi. Po 3 tygodniach od założenia mam mnóstwo włosów wyrwanych z cebulkami. Nie wyobrażam sobie nosić ich przez 3 miesiące. Będę łysa. Problemem są chyba zbyt grube i ciężkie pasemka. Chciałabym to ściągnąć i odzyskać zwrot pieniędzy.
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nic sie u nich nie poprawilo .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Przyczajenie
|
czy moge prosic tez o linka do grupy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3936 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, jak w tytule. Będę wdzięczna jeśli któraś z Was pomoże mi ocenić czy usługa została wykonana u mnie prawidłowo. W innym przypadku będę dzwonić i domagać się poprawki. Sprawa wygląda następująco, nad zgrzewami włosy mi odstają, układają się w łuk. Co prawda na pierwszy rzut oka tego nie widać, dopiero gdy odgarnę swoje włosy. Jest to bardzo wyczuwalne gdy przejadę dłonią po głowie, no i boje się, że może to osłabić moje naturalne włosy. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
![]() Zapomniałam dodać, metoda przedłużenia to keratynowe zgrzewy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 |
Komplikatorka
|
Dot.: Przedłużanie wlosów. Czy wykonane prawidłowo? Będę wdzięczna za ocene.
Bez zdjęcia ciężko pomóc.
![]() |
#3938 |
Przyczajenie
|
załączam zdjęcia, zrobione na szybko
IMG_20210116_121056.jpg IMG_20210116_121121.jpg IMG_20210116_121011.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
Przyczajenie
|
wygląda dobrze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3940 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3941 |
Przyczajenie
|
Ja też prosze o linka do grupy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyrwanych cebulek? czy włosów które miały wypaść ale sa w zgrzewach? bo to zasadnicza różnica ![]() mam miliony baby hair odseparowały każde sterczące kikuty zanim jakiekolwiek pasmo przyczepiły ![]() byłam u nich osobiście i nie nie jestem pracownica ![]() ![]() myły i farbowały inne dziewczyny do tego wyznaczone i słowa zlego nie mogę powiedzieć. nasłuchałam sie waszych opinii tych "11" i bardzo żałuje ![]() zdjęcia Edytowane przez kaes99 Czas edycji: 2021-01-22 o 06:53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Przyczajenie
|
Doczepiane włosy - zakup stacjonarnie (Kielce, Kraków)
hej!
czy znacie jakieś hurtownie, salony fryzjerskie lub inne miejsca w Kielcach, Krakowie bądź okolicach gdzie można kupić naturalne włosy do przedłużania (clip-in - jednorazowe dopięcie). Zależy mi na sklepie stacjonarnym, aby móc dobrać kolor do moich obecnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
Raczkowanie
|
Opiszę swoją krótką przygodę z Hollywood Hair, ja też uległam tym pięknym zdjęciom na instagramie.
Przedłużałam włosy w HH - wszystko było bez zarzutu, kolor i struktura zostały dobrane perfekcyjnie, łączenia miałam założone bardzo wysoko, podobno tak trzeba było bo mam krótkie włosy. Efekty był wow. Jednak przez tydzień czułam że coś mnie ciągnie za włosy, musiałam bardzo pilnować gdyż najwyższe łączenia były przykryte tylko cieniutką warstwą włosa i przy najmniejszym podmuchu było je widać. Mimo tego, że za włosy zapłaciłam kupę ciężko zarobionych pieniędzy, bardzo szybko je zdjęłam. Pani która je zdejmowała stwierdziła że keratyna jest swieża i zdejmowanie nie będzie przyjemne, ok, rozumiem. Na niektóre pasemka lała jakiś płyn? gdy zapytałam czy to rozpuszczalnik, stwierdziła że one nie używają i że to płyn zmiękczający keratynę. Dla mnie ewidentnie śmierdziało to czymś w rodzaju acetonu, więc to było kłamstewko. Po zdjęciu włosów zauważyłam że swoich mam dużo mniej! Chyba Pani która mi zdejmowała włosy przy okazji wyrwała połowę moich. Podsumowując, nie mówię tak, nie mówię nie, ale radzę się dobrze zastanowić. Ja jestem zła na siebie że zdecydowałam się na tą fanaberię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 |
Przyczajenie
|
Byłam w HH to się mogę wypowiedzieć. Nikt tam nie mówi, że to obciąża włosy, a to jest fakt. Jedne co się udaje dowiedzieć na IG to "jak pięknie rosną". Moje kapsułki były duże, nie takie jak przedstawiają w reklamie. Oczywiście, że włosów wypada więcej niż zwykle. Masz włosy ściśnięte w tej kapsułce, nie możesz ich normalnie rozczesać przez kilka miesięcy. Mycie czy czesanie wygląda zupełnie inaczej. Ja po ściągnięciu poczułam ulgę, że w końcu mogę je normalnie umyć. Nikomu tego nie polecam. Dużo lepiej zainwestować w pielęgnację swoich, bo po ściągnięciu włosów jest po dużo mniej. Mam sporo baby hair, nigdy tyle nie było, co świadczy o tym, że włosy wypadły ponad stan. Niestety to nie jest tak, że bez szwanku to ściągniesz sobie z włosów, to jest przylepione do Twoich. Włosy przy przedłużaniu dodatkowo wypadają poprzez: obciążenie, zaciąganie podczas czesania, mycia, przy ściąganiu. Bajką jest, że wypada tyle ile zawsze. Współczuję osobom, które dalej w to brną i przedłużają raz za razem. Co do obsługi to nie mam zastrzeżeń, ale do zabiegu na prawdę mam. Wiem, że wiele dziewczyn się na to zdecyduje, bo nie będą brać pod uwagę takich opinii jak moja, ale po założeniu zobaczycie na własnych włosach o czym mówię i to będzie "bolało"
![]()
![]() |
#3946 |
Wtajemniczenie
|
Jaką metoda jest najlepsza, aby uniknąć tego problemu waham się chciałabym zagęścić włosy ale jak to zobaczyłam to jakoś .sie zrazilam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.