![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Zabawki dla dzieci
Świetne są te pluszaki, naprawdę zazdroszczę Ci talentu, moja córa też by na pewno chciała takiego konika
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Super, nie myślałaś żeby założyć jakiś sklep internetowy albo sprzedaż na allegro itp? Takie zabawki handmade są super i oryginalnym prezentem. Do tego np jakieś ciekawe akcesoria? Mój ulubiony sklep to lilulay. Super to wszystko można połączyć.
Edytowane przez Mariczka91 Czas edycji: 2017-11-03 o 14:08 Powód: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Wyglądają świetnie.
Moja córka uwielbia się bawić klockami od Cobi A ja z mężem razem z nią ![]() Edytowane przez aga__tka Czas edycji: 2017-11-06 o 18:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Wiele zależy od wieku dziecka, ale dla tych młodszych pociech świetne na pewno będą pluszaki. Na przykład taki na pewno ucieszy małą dziewczynkę;-).
![]() Edytowane przez aga__tka Czas edycji: 2017-12-04 o 14:08 Powód: link reklamowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witam. Myślę, że to jest bardzo fajny sposób na nagrodzenie i sprawienie radości dziecku. Kartony z zabawkami Magic Box
Co myślicie? Edytowane przez aga__tka Czas edycji: 2017-12-04 o 14:07 Powód: link reklamowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Oczywiście macie rację. Pluszaki zawsze cieszyły i będą cieszyły dzieci nie tylko te najmłodsze. Każdy z nas na pewno przyznałby się, że miał w dzieciństwie swoja ulubioną maskotkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo polecam zabawki firmy Wader, np. kosiarka ogrodowa zielona wader. To super zabawka zarówno do zabawy w ogrodzie, jak i w domu. Szczerze polecam
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-05-09 o 08:08 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, że fajną zabawką dla dziecka jest ręcznie robiona tablica manipulacyjna. Można ją zrobić samemu w domu, w necie jest sporo pomysłów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja bym się nie bawił w robienie czegoś takiego. Szkoda czasu, można kupić przecież.
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Tak, ale jak ktoś lubi majsterkowanie, to będzie miał sporo frajdy. Poza tym możesz zaprojektować tablicę według Twojego zamysłu i dajesz dziecku coś co zrobiłaś sama. Według mnie, to bardzo ładna pamiątka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Mój synek to interesuje się pociągami. Jak kupiliśmy mu Kolejowy Zawrót Głowy na Dzień Dziecka to każdego wieczoru męczy starszą siostrę i mnie byśmy z nim pograły. Synek jest bardzo bystry i szybko załapał zasady gry, jest nią zafascynowany. Lepsze to niż dawanie dzieciom smartfonów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
No ja preferuję jakieś gry edukacyjne. Dziecko może fajnie się uczyć i jednocześnie dobrze bawić. Taka dobra zabawka to skarb.
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Ja niestety nie potrafię robić takich zabawek.. Dlatego też zwykle nabywam lalki, maskotki, czy różnego rodzaju gry w sklepach zabawkowych. Jednym z moich ulubionych jest Toysbox. Mają tutaj szeroki wybór zabawek dla chłopców i dziewczynek w dość atrakcyjnych cenach. Na stronie https://toysbox.pl/ można zobaczyć aktualną ofertę i wybrać coś dla swoich dzieci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, widzę, że siedzicie głęboko w temacie zabawek. Pomożecie mi bardzo obronić pracę zaliczeniową o zabawkach, wypełniając ankietę:
https://www.survio.com/survey/d/D9R2R9L0V5A9I2Z4E Jest naprawdę krótka! Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Ostatnio na blogu xxx widziałam ciekawe diy-e, które krok po kroku opisywały jak wykonać zabawki sensoryczne. Bardzo mi się spodobała książeczka sensoryczna, można różne ścinki domowe wykorzystać. Fajna sprawa, a i dziecko szczęśliwe
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-11-17 o 21:21 Powód: Reklama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Świetna inicjatywa. Takie ręcznie robione zabawki to fajna zabawa dla Ciebie i dla dzieci. Uważam, że to świetny pomysł. Mogłabyś podesłać parę fotek zabawek, które wykonałaś? Może bym się zainspirowała i sama takie zrobiła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajne te ręcznie robione zabawki. Może warto by zacząć je sprzedawać, np. faktycznie na Allegro, bo dużo ludzi przegląda i kupuje w tym i ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.