KWC - wątek do zgłaszania błędów - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-06-16, 18:14   #901
gosh85
Raczkowanie

Dot.: KWC - wątek do zgłaszania błędów

Ja bym jeszcze raz poprosił, o możliwość dodania przeglądania profilu użytkowników z recenzjami kosmetyków z podziałem na kategorie
gosh85 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-01, 15:23   #902
Luqia
Recenzentka Miesiąca - Lipiec 2019

Exclamation Dot.: KWC - wątek do zgłaszania błędów

Halo, halo! Nie mogę wejść w najnowsze recenzje koleżanek wizażanek :P Mogę dopiero przeczytać i polubić je na drugi dzień. W swoją najnowszą również wejść nie mogę. Odpala się tylko strona produktu, a recenzja tak jakby nie istniała.
Luqia jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-02, 11:28   #903
aniolek-tasmanski
Administrator

Hej,

Czy ten sam problem pojawia się gdy zrobisz to samo ale z innej przeglądarki niż tej w której występuje problem ?

Ta reklama pokazywana jest pod 12 340 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
aniolek-tasmanski jest teraz online   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-02, 19:53   #904
maladaga
Recenzentka Miesiąca - Luty 2018

Obawiam się , że to usterka nie ma związku z przeglądarką niestety . Żadna wizażanka nie może otworzyć ani swojej recenzji ani tej dodanej przez kogoś . Można to zrobić dopiero po 7 rano kolejnego dnia . Czyli wszyscy jesteśmy jeden kawucetowy dzień do tyłu
Opis reklamy

Ta reklama pokazywana jest pod 151 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
maladaga jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-03, 07:38   #905
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez maladaga Pokaż wiadomość
Obawiam się , że to usterka nie ma związku z przeglądarką niestety . Żadna wizażanka nie może otworzyć ani swojej recenzji ani tej dodanej przez kogoś . Można to zrobić dopiero po 7 rano kolejnego dnia . Czyli wszyscy jesteśmy jeden kawucetowy dzień do tyłu

Dziękuję za informację

Ta reklama pokazywana jest pod 12 340 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
aniolek-tasmanski jest teraz online   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-03, 18:41   #906
JustynaKap
Przyczajenie

U mnie to samo. Nie widać dzisiejszych recenzji...wiadomo czy ten problem będzie rozwiązany?
JustynaKap jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-05, 10:47   #907
Summer
*

Question Dot.: KWC - wątek do zgłaszania błędów

Nie wiem, czy problem jest znany i czy był zgłaszany (wyszukiwarka nie pomogła) - dotyczy funkcji "Ulubione":

1) Nie mogę dodać nowej przegródki - niby pokazuje się napis, że "Nowa przegródka została utworzona", ale jej nie ma.

2) Nie zgadza się liczba produktów w przegródkach - jest tak naprawdę mniejsza lub większa niż pokazuje lista (chodzi mi miejsce w profilu w zakładce "Ulubione" - z lewej strony jest lista zakładek oraz ilość produktów, jaka jest każdej z nich. Tak samo, kiedy klikam w rozwijaną listę w prawym górnym rogu.)
Być może błąd powstaje w momencie, kiedy jakieś kosmetyk został usunięty/scalony z innym już po tym, kiedy dodałam go do ulubionych.

Edytowane przez Summer
Czas edycji: 2023-02-05 o 18:20
Summer jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-06, 13:28   #908
Aneta_Ch
Administrator KWC

Cytat:
Napisane przez JustynaKap Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Nie widać dzisiejszych recenzji...wiadomo czy ten problem będzie rozwiązany?

problem został zgłoszony, jak tylko będę wiedziała coś więcej to wrócę z info
niestety do momentu rozwiązania problemu wszelkie poprawki trzeba bedzie odkladac na dzien nastepny, bo wtedy faktycznie sie pojawia w widoku ta recenzja

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Summer Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy problem jest znany i czy był zgłaszany (wyszukiwarka nie pomogła) - dotyczy funkcji "Ulubione":

1) Nie mogę dodać nowej przegródki - niby pokazuje się napis, że "Nowa przegródka została utworzona", ale jej nie ma.

2) Nie zgadza się liczba produktów w przegródkach - jest tak naprawdę mniejsza lub większa niż pokazuje lista (chodzi mi miejsce w profilu w zakładce "Ulubione" - z lewej strony jest lista zakładek oraz ilość produktów, jaka jest każdej z nich. Tak samo, kiedy klikam w rozwijaną listę w prawym górnym rogu.)
Być może błąd powstaje w momencie, kiedy jakieś kosmetyk został usunięty/scalony z innym już po tym, kiedy dodałam go do ulubionych.

od kiedy problem występuje?
czy probujesz dodać przegródkę z telefonu czy laptopa?
mikroREKLAMA
moja reklama
Opis reklamy

Ta reklama pokazywana jest pod 45 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
Aneta_Ch jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-06, 14:24   #909
Summer
*

Cytat:
Napisane przez Aneta_Ch Pokaż wiadomość
od kiedy problem występuje?
czy probujesz dodać przegródkę z telefonu czy laptopa?
Problem z dodaniem przegródki zauważyłam wczoraj, ale nie wiem od kiedy występuje, bo już od dawna nie próbowałam nowej przegródki dodać. Dodawałam z komputera stacjonarnego.
Widzę, że teraz te przegródki już pojawiły się. Może to jest podobnie jak z widocznością recenzji...

Natomiast co do nieprawidłowej liczby kosmetyków - ten błąd jest od bardzo dawna, od "zawsze", po prostu nie zgłaszałam go wcześniej.
Stary 2023-02-06, 15:30   #910
Luqia

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
Hej,

Czy ten sam problem pojawia się gdy zrobisz to samo ale z innej przeglądarki niż tej w której występuje problem ?
Wszędzie mam to samo. Cóż, jeśli to usterka, to czekam na jakieś informacje z tym związane
Stary 2023-02-11, 16:34   #911
Luqia

Tak jeszcze bez złośliwości chciałabym zgłosić literówkę. Przy obserwowanych i obserwujących na profilu są przyciski ''Zobacz wYszystkich''. Wkradło się dodatkowe ''y''. Rzuciło mi się dzisiaj w oczy
Stary 2023-02-12, 11:52   #912
Summer
*

Exclamation Dot.: KWC - wątek do zgłaszania błędów

Kolejny problem z "Ulubionymi" - po usunięciu przegródki nie da się utworzyć nowej przegródki o tej samej nazwie co usunięta, ani też zmienić nazwy istniejącej przegródki (na taką samą nazwę, jaką miała usunięta przegródka).
Stary 2023-02-13, 08:29   #913
Aneta_Ch
Administrator KWC

Cytat:
Napisane przez Luqia Pokaż wiadomość
Tak jeszcze bez złośliwości chciałabym zgłosić literówkę. Przy obserwowanych i obserwujących na profilu są przyciski ''Zobacz wYszystkich''. Wkradło się dodatkowe ''y''. Rzuciło mi się dzisiaj w oczy

Absolutnie nikt tego nie odbiera za złośliwość Wręcz dziękuję - zgłosiłam
mikroREKLAMA
moja reklama
Opis reklamy

Ta reklama pokazywana jest pod 45 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
Aneta_Ch jest offline   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości