![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biokominek - ma ktoś?
Ja mam obecnie w domu i sprawdza się bardzo dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Moi znajomi posiadają biokominek w swoim domu i są z niego bardzo zadowoleni. Ja z kolei zakupiłam też jeden do swojego mieszkania po tym jak mnie do tego zachęcili. Posiadam podobny xxx jak oni już od kilku miesięcy i nie jestem super fanką. Zaletą jest na pewno łatwość w obsłudze i fajny design, ale jednak chciałabym aby taki kominek dawał więcej ciepła
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-03-03 o 10:27 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Kupno odpowiedniego biokominka może stanowić wyzwanie, jednak warto pamiętać, że taka decyzja to zawsze jest wsparcie ekologicznego trybu życia. Chciałabym móc sobie pozwolić na zakup eko mieszkania Poznań zawiera rozległą ofertę, jeśli chodzi o nieruchomości i myślę, że dam szansę sprawdzonej agencji.
xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2021-10-25 o 09:20 Powód: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Bikominki to fajna sprawa. Ładnie wyglądają, każdy sobie teraz może go postawić nawet na środku pokoju. Jest teraz tyle możliwości. Sama mam świetny Biokominek wolnostojący od kartki.com i jest mega. Znajomi jak do nas przychodza do tej pory się nim zachwycają a mamy go już jakis czas. Warto też wziąć po uwagę to że nie potrzebny już jest węgiel a wystarczy biopaliwo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześc, Jacek
Ja posiadam obecnie taki wiesznany na ścianie, który rewelacyjnie zastępuje mi tradycyjny obraz. Nie jest to może kominek jaki sobie wyobrażacie, ale sprawdźcie sobie ponieważ na prawde nieraz są takie małe dekoracyjne, fajna sprawa. xxx pozdrawiam ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-02-06 o 12:58 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Ja ma już od jakiegoś czasu kominek z pompą ciepła xxx i uważam, ze to najlepszy wybór
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-02-21 o 14:05 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.