![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dot.: prezent dla mezczyzny
Przelot balonem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Mężczyźnie można kupić praktycznie wszystko ale warto zwrócić uwagę na jego zainteresowania. Mój kolega uwielbia gołębie dlatego uważam, że koszulka z gołębiem xxx będzie fajnym pomysłem.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-03-03 o 12:26 Powód: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Breloczek Schowek na Lekarstwa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie lubimy otrzymywać praktyczne prezenty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
skarpetki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla mężczyzny
Mój mąż lubi praktyczne prezenty, najlepiej jakieś fajne ubrania Sam kiepsko radzi sobie z dobieraniem garderoby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Ja myślę ze na prezent praktycznie dla każdego moze sie nadać osprzęt z Genesisa na przykład klawiatury, słuchawki, myszki czy fotele gamingowe itp doskonała jakość i ceny przystępne każdy znajdzie cos dla siebie. W takich czasach zyjemy że każdy dziś ma kompa w domu dlatego taki prezent byłby przydatny dla każdego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Ubranie moim zdaniem to dobry prezent. Faceci lubią praktyczne prezenty (przynajmniej mój). Z bluzy ombre kupionej na urodziny był bardzo zadowolony, ale to jego ulubiony sklep - więc w sumie dla mnie to był prezent - pewniak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Pierwsze co mi przyszło do głowy z takich prostszych rzeczy które kupuję swojemu facetowi bez okazji to jakieś koszulki, koszule jak akurat dorwę promocję albo krem do twarzy bo sam potrafi kupić tylko taki twardy Nivea który nic mu nie pomaga, czasami też kupuję mu majcioszki, jak trafię na okazję albo mi się spodobają. Ale jeśli chodzi o coś na co spojrzy będzie myślał o tobie 🤔 Ja kiedyś wydrukowałam w Rossmanie i oprawiłam w ramkę nasze wspólne zdjęcie które mu się podobało, a coś czego będzie używał to może faktycznie koszulka, opaska miband ale to już wg mnie kwotowo bardziej jako na okazję prezent ale zależy na co kogo stać. Mam nadzieję że choć odrobinę pomogłam. 😁
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.