![]() |
#1921 |
dont kill my italian vibe
|
Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. XVI
Czy któraś z Was brała udział w programie Google x SGH Umiejętności Jutra? Dostałam maila, że się dostałam. Przyznam, że program kursów robi wrażenie. I to za free... + certyfikat z SGH i Google, można też zamówić po angielsku. Fajna też opcja masy płatnych staży po tym jest (chociaż ja raczej nie skorzystam). Jak kogoś kręcą te tematy, to może warto?
(...) nie odnawiać skończonych rozdziałów,- i nie zbierać kolekcji ze spleenów, autografów i zgasłych zapałów, łykać ranki hałaśną radością i na dłoniach podawać im serce, a wieczorem zasypiać w prostocie, jak w dziecinnej mięciutkiej kołderce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam szukać innej pracy. Uwielbiam moją pracę z całego serca, uwielbiam te dzieciaki, ale nie będę się zazynać podczas gdy inni mają wywalone na robotę.
Ja ciągnę robotę za dwie osoby! Teraz nie ma dwóch swietliczanek, z czterech zrobiły się dwie, bo jedna w ciąży i w ogóle jej nie będzie do końca roku, a druga do końca tygodnia. Latam na zastępstwa, pilnuję obiadów, jeżdżę z dziecmi co tydzień na terapię i przede wszystkim przez 6 h dziennie pilnuję i ogarniam 15 niepełnosprawnych dzieci, i w zamian słyszę ze NIE WIE czy będzie dla mnie praca. Nie to nie. Wysłane z mojego motorola edge 20 lite przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast zachecic do czegos zniechecaja. Ja tak mialam jak umowe przedluzalam rok temu. Kierownik probowal wyjsc obronna reka z tego co mi zaoferowali, a miedzy wierszami padlo, ze w sumie daja mi szanse, zebym rozwinela smykalke do tej roboty... Czyli przez 1.5 roku nie rozwinelam jej, wiec laskawie na kolejne 1.5 dostaje, ale tak to powiedzial, ze mam pewnosc, ze mi nie przedluza, nawet jakbyn ja chciala (a na ten moment nie mam zamiaru tu zostawac) Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj, może w okolicy u Ciebie jest coś takiego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Dramatic/BW
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Idę właśnie na zastępstwo, potem pilnuje obiadu, potem znowu zastępstwo, następnie jadę na terapię.
I to wszystko jako kierownik świetlicy. Poszłam do dyrekcji z którą grupa mam jechać, czy ze swoją "stałą" grupą, czy z grupą z którą jeżdżę od 3 tygodni, a dyrektorka do mnie ze mam się dogadać z innymi. Wysłane z mojego motorola edge 20 lite przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego motorola edge 20 lite przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba że facet pierwszy zdecyduje się na wyprowadzkę, ale nie sądze ![]() Mam NGO zapisane i sprawdzam co jakiś czas, ale nic nie było dla mnie. Tak administracyjnej szukam czy tam biurowej, ale jakby sie znalazl magazyn to tez chętnie, byle nie dojeżdzać godzinę i to na 6 rano. Historia sztuki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() współczuję i trzymam kciuki! Ja ostatnio dochodzę do wniosku patrząc po moim wolontariacie, że chciałabym ze zwierzętami pracować, ale bez wykształcenia to raczej lipa ![]() Z ofert cisza ![]()
Life is too short 4 boring music and boring beer ![]() Edytowane przez netya Czas edycji: Wczoraj o 18:59 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Rozeznanie
|
W połowie kwietnia kończy mi się okres próbny. Już wiem, że umowę mi przedłużą, ale nic nie wiem na temat stawki. Zastanawiam się czy choć trochę podwyższą zasadniczą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez olabambola Czas edycji: Dzisiaj o 06:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak samo się zdziwiłam ostatnio, jak gdzieś tu było o łatwości przeniesienia między placówkami. Jasne... Mi nawet działu nie udało się zmienić, a co dopiero jednostki ![]() Do tego trzeba mieć bardzo silne plecy - przecież góra pomiędzy sobą musi podpisać przeniesienie... Odpowiedź na zmianę pomiędzy działami? Nie, bo nie. Ale można wystartować w konkursie na stanowisko w innym dziale i w starym złożyć wypowiedzenie... Serio serio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (2 użytkowników i 3 gości) | |
pandora__, andra |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.