![]() |
#2401 |
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Claudia zawiesiła działalność beaty na rzecz jogowych wygibasów. Mega szkoda lubiłam jej testy, niewiele osób na polskim yt testuje marki wysokopółkowe (jak ostatnio u jednej z popularnych jutuberek usłyszałam, że rem beauty czy rare beauty to marki wysokopółkowe to natychmiast wyłączyłam
![]() Fajny good skin box ![]() https://www.niche-beauty.com/en-de/p...user_id=316268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Testowałam w weekend ten rozświetlacz z Westman Atelier w kolorze Parla. Bardzo dobrze wyglada na skórze i na razie mi się podoba, ale użyłam tylko raz i zapomniałam zrobić dokładnych oględzin skóry po kilku godzinach noszenia. Jak coś z rozswietlaczy uwielbiam Fridge ten pierwotny odcień i Merit.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Szminki z Isamaya są już dostępne na farfetch. Zamówiłam oba kolory...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2404 |
Zadomowienie
|
Na cult beauty nowy goody bag - THE GAP-THRILLER GOODY BAG
całkiem mi się spodobał więc spędziłam chyba godzinę na wymyślaniu co zamówić bo wszystko z westman atelier co chciałam już niedostępne... więc wziełam same dla mnie nowości, ostatnio zapałałam miłością do glow recipe i pauli, a z braku laku różu od gucci westman wzięłam ten nowy z narsa (wieki nic od nich nie miałam) i tę nową ponoć WOW konturówkę z too faced IT Cosmetics CC+ and Nude Glow Lightweight Foundation and Glow Serum with SPF40 32ml (Various Shades) - Light Cult Beauty The Gap-Thriller Goody Bag (Worth ÂŁ245.00) Paula's Choice Calm 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant 100ml Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Sunscreen 50ml NARS The Multiple Orgasm Blusher 14g Too Faced Lip Injection Extreme Lip Shaper 0.23g (Various Shades) - Puffy Nude |
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Raczkowanie
|
Czekałam na goody bag ale dla mnie taki sobie i nie zamówiłam. Na Space nk tez niedawno był i miałam tak samo :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja czekam na zakupy na cult aż pojawi się goody bag, wtedy mam taki niespodziewany prezent ![]() chociaż czasem sie nie zgrywa - zwłaszcza jak wrzucają te np.make up edit bag. Teraz się zapisałam na sun edit https://www.cultbeauty.com/brands/cu...eady-edit.list zmobilizowaam się i założyłam swojego revoluta więc przewalutowanie mi niestraszne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Bardzo fajny ten sun ready edit. Tez się dopisałam, dzieki.
Ogolnie moim problem z wszelkiego rodzaju goodie bag jest to, ze 80% produktów nie potrzebuje i nie kupiłabym ich normalnie, a strasznie denerwują mnie próbki/małe opakowania nie-wiadomo-czego walające się wszędzie. Btw w weekend testowałam róże z westman atelier. O ile kolory i konsystencja są jak marzenie tak z trwałością srednio. W połowie dnia zniknęły mi z twarzy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ava_ Czas edycji: 2023-03-25 o 09:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
podklad Vital niestety nie dla mnie, jest tepy w uzyciu i smierdzi jakas soja :/, blyszczyki sa fajne ale za ta cene mozna miec 2-3 takie w cenie jednego.. aa i jeszcze sztyft do brwi z pedzelkiem.. mega twardy. ale moze ja nie umiem tego uzywac ![]() rozswietlaczy nie uzywalam - w oogle nie uzywam. Ale pedzle mysle ze sa warte ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2023-03-26 o 14:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Zadomowienie
|
Claudia zawiesiła działalność beaty na rzecz jogowych wygibasów. Mega szkoda lubiłam jej testy, niewiele osób na polskim yt testuje marki wysokopółkowe (jak ostatnio u jednej z popularnych jutuberek usłyszałam, że rem beauty czy rare beauty to marki wysokopółkowe to natychmiast wyłączyłam
![]() Fajny good skin box ![]() https://www.niche-beauty.com/en-de/p...user_id=316268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
Rare chociaż stoi koło wysokopółkowych z racji obecności w Sepho
![]() Odebrałam paczkę z paczkomatu i miałam stresa bo od dołu ten mały podłużny kartonik był jakby rozerwany i tak wgnieciony w dół ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 | ||
zielony stworek
|
Przy obecnych cenach kolorówki w drogerii Rossmann chociażby, to ceny w Douglasie czy Sephorze już aż tak wysokie się chyba nie wydają.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (1 użytkowników i 2 gości) | |
kaledonia |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.